Goran czy przypadkiem do polskiego starscreena nie lepiej użyć czcionki z polskiego logo
Biorąc pod uwagę to, co zrobiłeś w teamie, oprócz rozpoczęcia 15 000 linijek, które teraz musi tłumaczyć ktoś inny, a wiem, jak to jest jak ktoś obiecuje a potem nic nie robi, jeszcze żenująco się tłumaczy " miałem awarie dysku, wszystko się usunęło ", to nie jest miłe. Potem obiecujesz robić obrazki, i co? Nic! Nie zrobiłeś nic. A teraz jeszcze masz śmiałość odzywać się nie mając zielonego pojęcia o całej sprawie, zwłaszcza, że już wszystko obgadaliśmy z Regynildem, jak mam robić. Więc powiem - Zamknij się! Bo Vierzba czy też Aztek wypowiedzieli by ci słowo na
W, ale ja tego nie zrobię. I zastanów się fifka, co chcesz robić, bo z zakładania beznadziejnych teamów nic nie będzie. A twoich #msg116096#msg116096#msg116096#msg116096 date=1288173069]
Goran czy przypadkiem do polskiego starscreena nie lepiej użyć czcionki z polskiego logo
[/quote]
Biorąc pod uwagę to, co zrobiłeś w teamie, oprócz rozpoczęcia 15 000 linijek, które teraz musi tłumaczyć ktoś inny, a wiem, jak to jest jak ktoś obiecuje a potem nic nie robi, jeszcze żenująco się tłumaczy " miałem awarie dysku, wszystko się usunęło ", to nie jest miłe. Potem obiecujesz robić obrazki, i co? Nic! Nie zrobiłeś nic. A teraz jeszcze masz śmiałość odzywać się nie mając zielonego pojęcia o całej sprawie, zwłaszcza, że już wszystko obgadaliśmy z Regynildem, jak mam robić. Więc powiem - Zamknij się! Bo Vierzba czy też Aztek wypowiedzieli by ci słowo na
W, ale ja tego nie zrobię. I zastanów się fifka, co chcesz robić, bo z zakładania beznadziejnych teamów nic nie będzie. A twoich grup modderskich#msg116096#msg116096#msg116096#msg116096 date=1288173069]
[/quote]
W, ale ja tego nie zrobię. I zastanów się fifka, co chcesz robić, bo z zakładania beznadziejnych teamów nic nie będzie. A twoich nie zliczę bo było ich wiele, bardzo wiele. A wyszedł jakiś mod tworzony przez te grupy? Nie widzę. Przynajmniej nie na tym forum. Tak, prawda boli...