pomoże ktoś? Ma ktoś rade na wychodzenie z zamku<górnicza dolina> bo te orki mi nie pozwalają za dużo ich:p
a zabijać ich nie bede bo nie mam szans><+
Bo ulu mulu musisz skampić, ewentualnie w późniejszym czasie amulet od ur thralla.
Ja także mam do Was, drodzy bywalcy tego tematu pewne bardzo żarliwe pytania. Bardzo prosiłbym o odpowiedź (jestem już w drugim rozdziale) :
1. Kiedy rozpoczyna się ciąg misji z demonem senyakiem, złotym smokiem i amuletem triramar.
2. Jak przejść przez powyższe drogą beliara czyt. nekromantą.
3. Kiedy należy zacząć zbierać 4 artefakty tj - ducha wody, oko pumy, kawałek golema cienia i to ostatnie o którym zapomniałem.
4. Do czego w Returnie służy stare choć odbudowane cmentarzysko orków.
5. Czy w starym "wyzombionym" obozie bractwa warto rozglądać się za czymś innym, niźli tamtejsza sfera żywiołu.
6. Kiedy rozpoczyna się misja z duchem, który ukazuje się w poszczególnych miejscach na mapie w ciałach innych ludzi (ten, od którego na końcu dostaje się pierścień).
7. Gdzie znaleźć kryształ aktywujący teleport do złotego smoka.
8. Słyszałem, że o tą paczkę rudy, na którą dostajemy misję od węża w karczmie portowej można wykonać na trzy sposoby : oddać ją wężowi, zabrać dla siebie lub oddać parcivalowi. Czy to prawda ? I jak wykonać tą misję dla dajmy na to węża.
9. Gdzie jest wrzód z przerobioną facjatką, jak do niego dojść i jak wykonać misję dla niego.
10. Wypisać ogólne punkty warte rozglądnięcia się w górniczej/jarkendarze owocujące kolejnymi misjami.
Właściwie to tyle pytanek z mojej strony. Jeszcze raz - bardzo prosiłbym o odpowiedź jak najcałkowitszą i jak najbardziej rozpisaną. Z góry dziękuję i gorąco pozdrawiam.