Mam do wszystkich odwiedzających ten temat , pewną prośbę. Jeśli ktoś ma chęci, czas , umiejętności czy cokolwiek z pozytywnych cech ,proszę Was o małą rzecz. Jako, że szukałem "TEGO" już chyba w każdym kawałku neta, tejże rzeczy ,takoż

chyba przysługuje mi prawo do napisania tej małej prośby tutaj. Ale bez zbędnego pie******** , do rzeczy. Chodzi mi dokładniej o to, żeby ktoś z Was ,załatwił dla mnie pewien pancerz z returninga. (model,teksturę ,skrypt i co tam jeszcze potrzeba). DOKŁADNIEJ - chodzi mi o ten pancerz z kapturem, który mają na sobie zombie z bagien za palisadą orków. Jeszcze dokładniej - chciałbym (jeśli można), żeby był to ten pancerz ciężki. Bardzo Was o to proszę. Wiem, że mógłbym ściągnąć sobie returninga i to sam zrobić, ale raz, że returning dosyć sporo waży (co skutkuje tym , że niezbyt mam chęci go ściągać) , to dwa - długo się instaluje, i jak wnioskuję po ostatnich postach, ostatnimi czasy dość często z błędami uniemożliwiającymi włączenie go no i trzy - za cholerę nie znam się na wyciąganiu plików z modów gothic vdfs'em. Jeszcze raz bardzo Was drodzy czytelnicy proszę , mam jednak troszeczkę nadziei, że znajdzie się ktoś kto mi w tym pomoże. Oczywiście nagrodzony zostanie propsami (a kto wie, może i wykorzystam cały dostępny limit propsów na tą właśnie osobę

). Z góry dziękuję za pomoc i podesłanie tychże plików. Pozdrawiam.
Przykładowy screen pancerza na wogu(postać w tej właśnie zbroi trzyma topór, ale niestety w pliku do pobrania jest SAM topór

)
http://www.worldofgothic.de/?go=moddb&action=view&fileID=430&cat=11&page=1&order=0Ps: Dla uświadomienia : Chodzi mi o ten typ pancerza, tylko, że w wydaniu CIĘŻKIM. Są trzy - lekki (taki jakby kombinezon ze spodniami i kaptur) , średni (kombinezon ze spodniami , i z takim pasem z kolcami na ramieniu jak ten na screenie) i Ciężki (ten o który mi chodzi, bardziej "KIECKA" xD, ale też z kolcami na ramieniu i z tym fajnym kapturem).
Edit : Powyższe nieważne (jakoś zdołałem to wygrzebać) Teraz natomiast mam inny problem. Wpakowałem wszystkie pliki do odpowiednich folderów gothica, odpaliłem gothic starterem z włączonym reparse script iiiii ... wyskoczył mi taki babol, o (a o ile się nie mylę, klata powinna być męska

) :

Jeśli mógłby ktoś dopomóc - również bardzo proszę o wszelkie sugestie.