Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2393179 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2393179

Odpowiedzi 3617

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Skóra trolla nie pomaga a jaja pelzaczy nie dla niego :P ale to juz nie wazne.
Mam inny problem teraz szukalem na forum i znalazlem ze miecz(Tej klientki piratow) jest przed jaskinia kolo drzewa na bagnach ale pamietam tylko 2 jaskinie i kolo zadnej nie ma :(

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Mimo ze szukałem tam gdzie powinien być ten miecz według ruskiej solucji to i tak go tam nie było więc sobie tego sworda kodem przyzwałem:D

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Bylo przed wejsciem do swiatynych schodow a nie jaskini xD
I jak to ja kolejny problem z ktorym sie mecze juz 3 h
Chodzi o Artifacts Starozytnych
wiec zrobilem tak:
Gadalem ze smokiem
Dalem mu sfery a on mi je oddal i dal mi swoje serce i jakis rog
Zdobylem Amulet Tiama... cos tam (zabilem all paladynow)
Zrobilem ten czar od dusza i zaklecie krzyzow
I tu mam tera problem, mianowicie za kazdym razem jak sie modle pokazuje mi sie sluga tego arcydemona,
a z tego co mam napisane w notatniku moge sie juz wziasc za arcydemona ale nie wiem jak poniewaz,
rog ktory dostalem nie dziala klikam i nic i cagle zostaje w pleacu,
a posag beliara daje mi tylko opcje(ulepsz szpon,Modlitwa,pros o ponoc,daj serce czarnego pana)
nie wazne ile razy zabije sluge i tak po posagu on znowu sie pojawia.
wiec moje pytanie gdzie jest ten arcydemon?? Prosze o pomoc :(

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
jeśli chodzi o róg to powinien zadziałać jeśli stworzyłeś runę krzyż żywiołów(krzyż elementów) wtedy bodajże w Jarkendarze klikasz na róg pojawia się demon a po krótkiej rozmowie walisz go zaklęciem i koniec. Z amuletem nie próbowałem chociaż nekromantą grałem:)

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Czyli wszystko powinno dzialac poniewaz mam krzyz i ten ululu z talizmana :( Moze jakies specyficzne miejsce w jarkendarze?Probowalem tylko tam gdzie wlasnie byl ten smok i nigdzie indziej(wiadomo on juznie zyje)

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader

webcioo
DreamVader

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#1665 2011-06-23, 18:24(Ostatnia zmiana: 2011-06-23, 18:49)
Cóż proponuje poszukać rozwiązania w Google jeśli nic nie znajdziesz możesz przyzwać tego Senyaka kodem jeżeli to bug to innej metody nie ma;)

kody patrz na ruska solucja, albo google

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Aaaa jaki kod na niego?? xD
Nie moge znalesc go na tej rosyjskiej stronie

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
przypominam że instrukcje są na pierwszej stronie
jest tamże link do ruskiej solucji przez google translator
żeby zostać nekromantą itp. trzeba spytać vatrasa "a inne gildie?" zanim opcja dialogowa zniknie

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Ja wiem o tej solucji tylko kod na tego demona nie moge znalesc :(

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Mam do wszystkich odwiedzających ten temat , pewną prośbę. Jeśli ktoś ma chęci, czas , umiejętności czy cokolwiek z pozytywnych cech ,proszę Was o małą rzecz. Jako, że szukałem "TEGO" już chyba w każdym kawałku neta, tejże rzeczy ,takoż :lol:  chyba przysługuje mi prawo do napisania tej małej prośby tutaj. Ale bez zbędnego pie******** , do rzeczy. Chodzi mi dokładniej o to, żeby ktoś z Was ,załatwił dla mnie pewien pancerz z returninga. (model,teksturę ,skrypt i co tam jeszcze potrzeba). DOKŁADNIEJ - chodzi mi o ten pancerz z kapturem, który mają na sobie zombie z bagien za palisadą orków. Jeszcze dokładniej - chciałbym (jeśli można), żeby był to ten pancerz ciężki. Bardzo Was o to proszę. Wiem, że mógłbym ściągnąć sobie returninga i to sam zrobić, ale raz, że returning dosyć sporo waży (co skutkuje tym , że niezbyt mam chęci go ściągać) , to dwa -  długo się instaluje, i jak wnioskuję po ostatnich postach, ostatnimi czasy dość często z błędami uniemożliwiającymi włączenie go no i trzy - za cholerę nie znam się na wyciąganiu plików z modów gothic vdfs'em. Jeszcze raz bardzo Was drodzy czytelnicy proszę , mam jednak troszeczkę nadziei, że znajdzie się ktoś kto mi w tym pomoże. Oczywiście nagrodzony zostanie propsami (a kto wie, może i wykorzystam cały dostępny limit propsów na tą właśnie osobę :) ). Z góry dziękuję za pomoc i podesłanie tychże plików. Pozdrawiam.

Przykładowy screen pancerza na wogu(postać w tej właśnie zbroi trzyma topór, ale niestety w pliku do pobrania jest SAM topór :/)

http://www.worldofgothic.de/?go=moddb&action=view&fileID=430&cat=11&page=1&order=0

Ps: Dla uświadomienia : Chodzi mi o ten typ pancerza, tylko, że w wydaniu CIĘŻKIM. Są trzy - lekki (taki jakby kombinezon ze spodniami i kaptur) , średni (kombinezon ze spodniami , i z takim pasem z kolcami na ramieniu jak ten na screenie) i Ciężki (ten o który mi chodzi, bardziej "KIECKA" xD, ale też z kolcami na ramieniu i z tym fajnym kapturem).

Edit : Powyższe nieważne (jakoś zdołałem to wygrzebać) Teraz natomiast mam inny problem. Wpakowałem wszystkie pliki do odpowiednich folderów gothica, odpaliłem gothic starterem z włączonym reparse script iiiii ... wyskoczył mi taki babol, o (a o ile się nie mylę, klata powinna być męska :D ) :

Jeśli mógłby ktoś dopomóc - również bardzo proszę o wszelkie sugestie.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Pytanko. Jakie sa prawdziwe odp. u tengona? poniewaz w solucji rosyjskiej znalazlem odp ale ona so chyba zle albo zle tlumaczenie poniewaz tengola nie przyjmuje mojich odpowiedzi tych z solucji

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpowiedzi na pytania 3 opiekuna kolejno:
1. elementy
2. bogowie
3. Saldo
4. Wszystko to razem
5. wiedza
6. chaos
7. Beliar
8. To jest moja decyzja.

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Wielkie dzieki wkoncu do przodu ^^
Mam tez inne pytanie zapytam naprzod
Oco chodz z urizielem oraz ze swiatynia spiacego?
Mam zadanie od xardasa od poczatku gry na temat spiacego i w solucji przeczytalem ze znalesc orca kolo jego starej wiezy a on mi powie o tajnym przejsciu. Czy to prawda? Czy moglbys ktos mnie wieecej wyjasnic oco chodzi?

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
A co do mojego problemu ? Jakiejś pomocy mogę oczekiwać ? Bo o ile się nie mylę, nieraz też w Returningu taki błąd występuje.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Don Cornelius

Don Cornelius

Użytkownicy
posty47
Propsy6
  • Użytkownicy
Mahridspoland czy mógłbyś podać lokalizacje gdzie jest dokładnie ten chłop w tej zbroji bo spodobała mi się. Albo jak ktoś ma kod na te 3 zbroje lub zna pełną nazwę to wielkie dzięki za odpowiedź.( jeśli ktoś zna ich lokalizacje to też dzięki za info)

Regynild

Regynild

Moderator działu
posty101
Propsy50
  • Moderator działu
Kody na te zbroje to ITAR_ASSASINS_01 - ITAR_ASSASINS_04, to chyba te.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Jednak miałem rację. Podmieniając tą teksturę sprawiłem, że bezimienny ma chłopską klatę ... ale za to - npc'ki mają klaty .... OWŁOSIONE :lol: :ok: . Czyli ogólnie jest ... no właśnie - jest tak jak jest .... ogólnie do dupy. Jeśli ktoś ma pomysł jak zrobić tak, żeby jednocześnie bezi miał chłopską klatę, a kobitki kobiecą, to nie miałbym nic przeciwko, aby się tym pomysłem ze mną podzielił.

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Moze ktos mi powiedziec jak przejsc zadanie 9 opiekuna? (Wodny duch) gadalem z orkami powiedzieli mi o krysztalach, mam je ale kiedy podchodze do ich obozu i wciskam na ten wielki czarny krysztal umieram i koniec. Czy moze ktos mi to wyjasnic i pomoc??

Edit: Niewazne juz wiem w czym byl problem :P

Edit2: Pytanko. Co zrobic dokladnie na lost island po tym jak mowimy kapitaowi o rudzie i nastepnie wysyla nas gdzie indziej?? W solucji mam ze w  glab wyspy ale gdzie dokladnie :((

xX.Bub'S.Xx

xX.Bub'S.Xx

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam witam :D
Zgłaszam się do wzięcia udziału w tłumaczeniu moda xD.
Jeśli da rade , proszę przesłać plik z rosyjskim na adres jakubgul@wp.pl
Lub na GG 31552060 :)
Mogę tłumaczyć nawet od podstaw :)
Pozdrawiam

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
Witam witam :D
Zgłaszam się do wzięcia udziału w tłumaczeniu moda xD.
Jeśli da rade , proszę przesłać plik z rosyjskim na adres jakubgul@wp.pl
Lub na GG 31552060 :)
Mogę tłumaczyć nawet od podstaw :)
Pozdrawiam
Pisz PW do Regynilda. Tam się wszystkiego dowiesz

0 użytkowników
Do góry