Mam pytanie kiedy jestem już w siedzibie opiekunów i mam iść pokonać tego horalmida czy jak to się tam pisze to wskakuje w portal idę kodem f8 na dach i tam z nim walcze dodam, że nie mam z nim żadnej opcji dialogowej nawet jak założę pierścień do opiekunów do tego on jest nieśmiertelny i jak mnie pokona to pisze w zadaniu "Hodowcy" że nie udało mi się go pokonać w uczciwej walce i że muszę się lepiej przygotować do tej walki.Dodam, że jestem w 5 rozdziale i w czwartym też miałem ten sam problem,ale myślałem, że jak będę miał 5 rozdział to będę mógł go pokonać, ale ciągle jest to samo,ale nie to jest największym problemem bo znalazłem na to sposób wejdę w niego zmienię mu ilość życia nie ta co jest na stałe tylko tą co można zregenerować zmieniam mu na jeden i jednym strzałem go pokonuje i w dzienniku pisze że udało mi się go pokonać w uczciwej walce i że muszę o tym powiedzieć panu trinkins czy jakoś tak, a więc idę do niego i nie mam żadnej opcji dialogowej próbowałem wszystkich sposobów, ale nic nie idzie nie wiem czemu tak jest dodam tylko że jestem magiem wody próbowałem wszystkich sposobów zabić horalmida zmienić jego i swoją gildie swoja na paladyna albo najemnika jego tez na jakaś zmieniałem, ale dalej nic proszę po pomoc bo nie wiem już co robić.