Witam, mam kilka pytań odnośnie tego moda.
1. Jednej sprawy nie rozumiem, pytam tak, żeby wiedzieć co to jest w ogóle to „Rebalance”, bo mod nazywa się przecież Returning.
2. Zainstalowałem moda, czytałem, że jest masa problemów, ja to zrobiłem i nawet działa, robiłem to intuicyjnie więc nie wiem czy czegoś nie spieprzyłem. Czy to normalne, że w tabelce ze statystykami (siła, doświadczenie itd.) mam angielsko-polskie napisy?
3. Czemu oryginalne napisy z Gothic II NK zostały zmienione, po prostu nie dało się ich zostawić, czy zbyt wiele rzeczy zostało zmienionych w modzi i to było bez sensu?
4. Filmy do gry się jakoś osobno dogrywa? Jeśli tak to gdzie jest jakiś pierwszy filmik bo nie wiem czy mam wgrane?
5. Czy da się jakoś połapać w tym wszystkim czy lepiej czekać (co pewnie jeszcze sporo potrwa z racji rozmiarów moda) na profesjonalne tłumaczenie. Akurat teraz mam dużo wolnego czasu i chętnie bym pograł.
6. Czy rosyjski dubbing do czegoś mi się przyda? Czytałem gdzieś, że lepiej wgrać pełny dubbing...
7. O co chodzi z tymi teksturami? Bo tez nie wiem czy mam wgrane czy coś...
Nie wiem czy tu zaglądają osoby, które tworzą napisy, ale jeśli byłby ktoś zainteresowany pomocą to chętnie pomogę. Co prawda rosyjskiego już nie pamiętam zbytnio (miałem w podstawóce i w liceum jako drugi język), ale może coś będę mógł pomóc.