Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2242628 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2242628

Odpowiedzi 3617

emcio

emcio

Użytkownicy
posty40
  • Użytkownicy
Mam prośbę czy ktoś kto przeszedł returning razem z rebelance mógłby mi napisać zalety i wady każdej gildi głównej bo mogę teraz dołączyć chyba do każdej ale nie wiem kogo wybrać

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Ja ci polecam łowcę smoków, ale to tylko moja opinia.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak tam stoicie chłopaki z nową wersją  spolszczenia? Ilu was jest w ekipie?

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Локализация придет время, когда она готова.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
W ekipie jest nas 17+/-. Tekstu do tłumaczenia pozostało już naprawdę niewiele porównując do całości. Potem pozostaje jeszcze sprawdzenie tekstu, które też w części zostało zrobione. Następnie wszystko skleić w kupę i jakieś tam testy.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aaa i jeszcze jedno czy wam również gra często się ścina i zawiesza? Do tego czasem tak niemiłosiernie długo mi się ładuje, że mógłbym w tym czasie "klan" albo "plebanię" obejrzeć.

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Mi tylko w jednym miejscu. Od 2 rozdziału na terenie farmy Lobarta oraz drogi, przy farmie. Dziwnym jest fakt, że po wyjściu z tego terenu gra nadal laguje, przestaje dopiero po wczytaniu jakiegokolwiek save'a.

Spoiler

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi zacina się od początku. Np. idąc z Cavalornem do bandytów Cav strzela do tego pierwszego z łuku, tu następuje dwuminutowa ścina, gościu pada na glebę. Albo otwieram skrzynię, pół minuty przerwy i dopiero wyświetla się jej zawartość.

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu

Luk
Moderator działu

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#2068 2012-03-06, 22:17(Ostatnia zmiana: 2012-03-06, 22:19)
Mod ma większe wymagania niż gra. Czy twój komputer spełnia minimalne wymagania modyfikacji?

Wymagania minimalne:
Windows 98SE/2000/XP
Pentium IV 2,40 MHz lub odpowiednik.
512 MB pamięci RAM
Karta graficzna z 64 MB pamięci, kompatybilna z DirectX 7 i powyżej
2 GB wolnego miejsca na dysku (5 GB wolnego miejsca na dysku podczas instalacji)
Karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 7 i powyżej

Wymagania zalecane:
Windows 98SE/2000/XP
Core 2 Duo 1,86 GHz i powyżej
1 GB pamięci RAM
Najnowsze karty graficzne nowej generacji z 128 MB pamięci, zgodna z Direct3D, a także obsługę sprzętową T & L i posiada 24-bitowy Z-bufor, a przede ...
2 GB wolnego miejsca na dysku (5 GB wolnego miejsca na dysku podczas instalacji)
Karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX i obsługiwanego sprzętu 3D-Sound (najlepiej EAX)

Edit: wymagania przetłumaczone, przez google.

Spoiler

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Hmm. Przeinstaluj grę i moda. Przeczyść rejestr ccleanerem i napisz coś o swoim sprzęcie. Bo jeśli cały czas się zacina gra, to albo masz stary sprzęt albo zaśmiecony starymi wpisami/wiruchami i innymi gównami.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spokojnie, sytuacja opanowana. Mniej więcej od dojścia na farmę Lobarta gra przestała się zacinać.

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Napisze mi ktoś pokrótce, które pliki mam ściągnąć i wgrać? Linków i różnych wersji w pierwszych postach jest za dużo, a intstrukcje(jak dla mnie)niezbyt czytelne. Powinienem kierować się instrukcją z http://dimmell.com/forum/46-211-1#21604 , i ściągnąć pliki zawarte w tamtej instrukcji? Wolę się upewnić, niż potem reinstallować i poprawiać. Z góry dziękuję za odpowiedź ^^

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
mam pewien problem wykonuje misje od zigosa znalazłem fellana i w postaci poszukiwacza (dokładnie imie nie pamiętam dawno w returna nie grałem) i mam problem z ponownym znalezieniem tego poszukiwacza, jak ktoś wie proszę o jak najszybszą odpowiedź

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cholera, jednak się przeliczyłem. Dalej się zacina, a ładuje tak długo, że książkę w tym czasie czytam co by się nie nudzić! O co chodzi? Z innymi modami nie miałem takich problemów.

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
Napisze mi ktoś pokrótce, które pliki mam ściągnąć i wgrać? Linków i różnych wersji w pierwszych postach jest za dużo, a intstrukcje(jak dla mnie)niezbyt czytelne. Powinienem kierować się instrukcją z http://dimmell.com/forum/46-211-1#21604 , i ściągnąć pliki zawarte w tamtej instrukcji? Wolę się upewnić, niż potem reinstallować i poprawiać. Z góry dziękuję za odpowiedź ^^

Dokładnie tak.

Pozostałe instrukcje są oznaczone jako nieaktualne.
Jeśli pozostanie niejasność, to może posprzątam pierwszy post, jednak nie chciałem nic z niego stracić.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
@Majaczek
Proponuję ogarnąć pierwszego posta, bo szczerze mówiąc to jest tam lekki syff. Nie miej mi tego za złe :-)
Ps. podaj mi swoje GG na PW, hm?: D

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurrrr... Teraz w ogóle mi się nie włącza. Klikam i nic. Niby jest w procesach, ale nic się nie dzieje. Przeinstalowałem. Dalej to samo. Co jest nie tak z tym modem?! Wszystko inne normalnie chodzi! Wszystko instalowałem zgodnie z instrukcją.

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, dziękuję za odpowiedź. Biorę się za ściąganie ^^

@edit: Nie ma uploadu na jakimś innym hostingu, którym nie jest rapidshare?... Ściąganie tak obszernego pliku przy niecałych 40kb/s przy internecie 2MB to będzie udręka.

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Z Gothicem jest tak, że może go blokować spora ilość programów przykładowo przeglądarki internetowe.
Powyłączaj zbędne programy startowe i spróbuj odpalać moda zaraz po włączeniu kompa :P

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hm, wygląda na to, że blokował go program do czyszczenia rejestru. Nie przeprowadzał w tym czasie żadnych czynności, po prostu był włączony. Ale po jego wyłączeniu w końcu gothic się uruchomił. A powodem zacinania się faktycznie musiał być syf na kompie. Po skasowaniu zbędnych plików i oczyszczeniu rejestru, returning chodzi płynnie, bardzo rzadko trafi się jakaś ścinka  :)

0 użytkowników
Do góry