...jeśli się nie mylisz to pomożesz mi popchnąć fabułę do przodu...
Tak przy okazji, czemu tak mało nauczycieli jest w bractwie? Mnie żaden nie może uczyć, bo jestem nowicjuszem, żeby chociaż Namib uczył many albo coś. Albo Hurlok mówił, że Tyon sprzedaję zwoję, ale tylko członkom bractwa. Kolejny kit? Fajny pomysł z tym bractwem, lokacja i hierarchia też ok, tylko, że odnoszę coraz bardziej rosnące wrażenie, że ten obóz został przesunięty na krawędź marginesu w porównaniu z innymi.
1. Kiedy Yoru(z bractwa) ulepsza zbroję nowicjusza? Jakie staty ma ta "ulepszona"? Czy jest lepsza od zbroi z pancerzy pełzaczy którą obecnie mam, ale notabene nie mogę jeszcze ubrać?
2. Czy są jakieś zadania od sekciarzy/nowowierców z klasztoru zmiennokształtnych.
3. Czy lokacja bractwa czy np. wolnej kopalni służy tylko do zyskania cennego expu na orkach?
4. Planuje też podejście magiem, nekromanta czy mag wody lepszy? Guru nie biorę pod uwagę z powodu prawdopodobnie słabszych zaklęć i faktu, że ta frakcja jest na marginesie. A magiem ognia grałem, więc potrzebuje odmiany, choć czary ognia na razie są dla mnie najsilniejsze... Wiele wątpliwości sieje fakt, że do zostania pełnoprawnym nekro potrzebuję 75 many bodajże i 40 int.
5. Jak się dostaniemy do Hagena będąc nekro? Ciekawi mnie to...
6. Gdzie można znaleźć/dostać "zmniejszenie potwora"? Wydaję mi się, że Zuris nie ma na składzie, znalazłem chyba jeden na drodze, ale przechrzaniłem na moba, którego notabene, mogłem załatwić bugiem lub taktyką. A będzie mi potrzebny do odzyskania młota Trakota, chyba, że macie inną taktykę na golemowego bossa?
7. Gdzie znajdujemy pas siły +5?
8. Gdzie znajduję się drugi opiekun? Chodzi o tego Haradrima(?) co z nim biliśmy Luciana czy o jakiegoś innego? Pierwszym jest Dagoth który znajdował się przy kapliczce niedaleko czarnego trolla.