Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2152115 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2152115

Odpowiedzi 3617

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a ja mam pytanie :P jak wejsc do domu Lariusa by dac mu Paczke Skretow od Sekciarzy ? :D  Bo straznicy to mnie klepia.. ;p
Poczekaj do południa i wtedy larius będzie siedział na ławce obok ratusza.

Urudin

Urudin

Użytkownicy
posty15
Propsy1
  • Użytkownicy
Czy coś ważnego znajduje się w miejscu, gdzie w G1 była kopalnia Nowego Obozu?
Czy można zdobyć coś lepszego od Urziela/Szponu Beliara z duszą i ciężkiej zbroi bractwa? Bo wykułem tę zbroję od opiekunów i okazała się...crapem. To samo ich miecz.

Maciol

Maciol

Użytkownicy
posty35
Propsy21
  • Użytkownicy
Poczekaj do południa i wtedy larius będzie siedział na ławce obok ratusza.

Nie, nie do końca do południa, w południe to on siedzi jak ma się zanieść dokumenty od Gallahada, jak z zielem z bractwa to ja nie wiem jak u was, ale u mnie Larius pojawiał się ok. 17. Musiałem spać do 12:00 i coś porobić przez 5 godzin.

BTW. Załóż przepaskę nowicjusza, bo inaczej Larius będzie zgrywał debila i powie, że nie zna Oruna.

BTW2. Nie dziwi was trochę hierarchia baalów w bractwie? Co prawda może twórcy modułu mieli nieco inne spojrzenie na to, ale... słyszałem, że w innej wersji mają pozmieniać nazwy baali i dać im zajęcia jakimi parali się w jedynce. Przykładowo Cadar był mistrzem 4 kręgu magii Śniącego i nauczał uczniów, a dano mu niewdzięczne zadanie nadzorowania zbieraczy ziela, co znowuż było obozwiązkiem Oruna który został bossem obozu, którym notabene chyba powinien być Tyon bo był adiutantem Y#msg139290beriona i również nauczał. Nie żebym narzekał, ale nie zdziwiło was to jak Namib nauczał uczniów Kadar stał przy zbieraczach? Może ma to wyjaśnienie fabularne? EW. mogę obstawiać błąd tłumaczenia, ale nie sądzę. Jedynym jest chyba Chion - Tyon. I Idol - Baal.

Urudin

Urudin

Użytkownicy
posty15
Propsy1
  • Użytkownicy
Zawiodłem się na modzie...10 questów do keeperów i na koniec dostałem WIELKIE G.
Mam nadzieję, że fajnie mi się będzie ich zabijało w 7 rozdziale.

@edit down:
Chodziło mi o keeperów, pomyliłem się ;S

Aha, obóz w klasztorze NIE jest obozem sekty.
Jest to obóz wyznawców jakiegośtam leśnego bóstwa.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mimo to ze teraz zapewne ukoncze ta modyfikacje :)  To przy pelnej profesce polonizacji zagram jeszcze raz :)  może będzie przyjemniej ?

Maciol

Maciol

Użytkownicy
posty35
Propsy21
  • Użytkownicy
Zawiodłem się na modzie...10 questów do brotherhooda i na koniec dostałem WIELKIE G.
Mam nadzieję, że fajnie mi się będzie ich zabijało w 7 rozdziale.

Nie ma innej drogi dla wojownika? Pomijając oczywiście najemników i strażników...

Słyszałem, że oficjalną gildią jest teraz wodny krąg i piraci, ale... dziwne to raczej, no bo sobie nie wyobrażam w 6 rozdziale mieć gildie "Pirat".

BTW. Mówisz 10? Szkoda, ale faktycznie jak tak popatrzyłem to mało zleca się tam zadań, żeby chociaż Yoru, albo ktoś coś zlecił... A tak to 6 zadań by wstąpić plus jakieś 4? M.in odnalezienie Darriona kowala i Cor Angara? A co z drugim obozem sekty? Jeszcze jeden znajduję się w klasztorze zmiennokształtnych, może jest tam więcej zadań, hę? Sprawdzał ktoś?

Urudin

Urudin

Użytkownicy
posty15
Propsy1
  • Użytkownicy
Heh, wojownik dopiero pod koniec 7 rozdziału pokazuje pazur ;d
Właśnie, dlaczego po ubiciu wszystkiego w Khorinis(później dla pewności czyściłem zaklęciami obszarowymi ze zwojów) quest się nie jest wykonany? Mam jeszcze pozabijać coś w okolicach?

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a teraz takie pytanie z innej paki, Gidlia Kupców jest liczona tak jak Straznicy i najemnicy? Czy jest pokroju wodnego kregu piratow?? chodzi mi o to czy dolaczajac do tej gildii moglbym dolaczyc do bractwa :)  

Ps. Na kamiennym molu niedaleko statku paladynow znalazlem dom... czyj ? :)  Czy to dla gracza stworzone ??

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
kupcowe to taka podgildia po to, aby zwiększyć liczbę zadań, do normalnych gildii możesz dołączyć, a przynajmniej tak mi się wydaje

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

gerb

gerb

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
a w domku później będzie gildia zabójców

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
gildie takie jak myśliwi, kupcy, piraci czy wodny krąg są gildiami "pobocznymi":)

Galcys

Galcys

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań
1. jak mam zdobyć  młot Tarakota (misja z bractwa)  przeszukałem całą jaskinie  nie ma żadnych przycisków   do otwarcia przejścia co należny zrobić ?
2.Gdzie Oprócz Księgi z chaty  Gallahada mogę nauczyć się jeszcze retoryki ??
3. Gdzie jest miecz którego  znalezienie zleca nam ta panna która jest koło haty kapitana Grega w drogiej częsci wyspy ??

Z góry Dziękuje za odpowiedz

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
uee.. u tych kupcow tylko 2 misje ? Odzyskałem stoisko jory.. placac 5 000 sztuk zlota.. a moze nie ta kwestie wybralem ??

Regynild

Regynild

Moderator działu
posty101
Propsy50
  • Moderator działu
No nie całkiem te kwestie, jakbyś wybrał inne, to byś questa z Jorą inaczej zakończył, sporo dłuższą, ale lepszą i tańszą drogą.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Ale quest z jorą tańszym kosztem zakańcza się w znacznie ciekawszy i milszy dla oka sposób. Nie wiem czy coś ci to mówi, ale cofnij savika i glebnij się po płomień eligora :D .

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
dobra jestem ułomny...  co nalezy zrobic z ta ksiazka z misja od 2 staznika ? (MArcus?) Kazal mi znalezc ksiazke w klastorze mam ja i co dalej ? na stole alchemicznym trzeba przygotowac wywar ?:P  wiem mecze was :P

Galcys

Galcys

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań
1. jak mam zdobyć młot Tarakota (misja z bractwa) przeszukałem całą jaskinie nie ma żadnych przycisków do otwarcia przejścia co należny zrobić ?
2.Gdzie Oprócz Księgi z chaty Gallahada mogę nauczyć się jeszcze retoryki ??
3.Gdzie jest miecz którego znalezienie zleca nam ta panna która jest koło haty kapitana Grega w drogiej częsci wyspy
4.Co należy zrobić aby misja z doliny cienia o ewakuacji mieszkańców została pozytywnie zaliczona ???  
??

Maciol

Maciol

Użytkownicy
posty35
Propsy21
  • Użytkownicy
1. Ja do tego dochodzę. Wklejam z ruskiego forum.

Ta praca daje Sentinel Góry na Kosh, po zapytaliśmy go o przyłączeniu się do straży.Góry w Kosh mówi nam legenda młotek Tarakota i prosi, aby znaleźć ten młot.Idź do piramid, przejdź do małej piramidy i włącz się w kamień. Drzwi do jaskini, która nie jest daleko stąd, zostanie otwarty. Po powrocie do zabić gobliny, przekazujemy i zabijać golemy, gdy ścieżki różnią się skręcić w prawo i kastuyem na największych golem (chciał nazwa) czar zmniejszenia potwora. Break otworzyć klatkę piersiową, które nastąpiły, bierzemy młot z powrotem do góry do Koszul.

2. Nic mi o tym nie wiadomo, w spisie nauczycieli też nic nie ma. Ew. może jest drugi egzemplarz nie wiem.

3. Nie doszedłem do Jarkendaru. Jakim cudem idąc do Jarkendaru nie znalazłeś młota skoro jest w piramidach bo nie rozumiem? xD

4. Nie doszedłem.

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wklejam mapę z zaznaczonym miejscem przebywania szpady, mapka jest z rosyjskiej solucji .
Chodzi o budynek, koło piramidy, a młota strzeże bardzo silny golem.

Galcys

Galcys

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
4.Co należy zrobić aby misja z doliny cienia o ewakuacji mieszkańców została pozytywnie zaliczona ???
??
Taliasan gdybyś mógł odpowiedzieć na to pytanie jeszcze z góry dziękuje

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry