Forum - Czy upgradeować ? 17531 48

Ankieta

Czy zupgradeować forum ? (NAJPIERW PRZECZYTAĆ PIERWSZY POST )

Głosów w sumie: 57

O temacie

Autor Zdunek

Zaczęty 2.01.2010 roku

Wyświetleń 17531

Odpowiedzi 48

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
No chyba, że o to chodzi to już się nie odzywam.

mi o to chodzi :) . resztę mam w dupie

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Download i targowisko będzie re-uploadowane na hotfile.com.
Hotfile ma ograniczenia, tak samo jak Rapid, głównie związane z IP plus do tego dochodzi czekanie. Zły pomysł. Nadal proponuję 4shared.com, gdzie takich ograniczeń nie ma, a dochodzi sporo bonusów z bardzo wygodnego systemu zarządzania plikami. Sam mógłbym się tym zająć, gdyby nie to, że mam cholerne ograniczenia na ściąganie (jedno IP na możliwe że nawet tysiące komputerów przy użyciu proxy oraz download 20 KB/s bez proxy) i po prostu tego co jest na rapidzie, hotfile i wielu innych ściągać za bardzo nie mogę.

Cytat: shergar link=topic=8277.msg76807#msg76800 date=Jan 2 2010, 09:31 PM\'
trzeba ludzi zmotywować do robienia modów.
Sam z chęcią bym się czymś zajął, ale jak się okazuje, wszystko co jest szybsze niż Gothic u mnie na kompie działa po prostu kiepsko. M&B ledwo co uruchamia się z edit mode, a sam fakt tego, że gra włącza się co najmniej 5 minut, eliminuje jakiekolwiek możliwości przyjemnego moddingu (jak każdy wie, modowanie wiąże się z częstym włączaniem i wyłączaniem gry). Wszystko inne mnie demotywuje, bo co to za przyjemność z pracy chociażby w 3D, jak najpierw podczas modelowania połowę czasu tracę ze względu na ścinki, zepsutą myszkę i długość renderingu, a potem jakbym chciał zobaczyć efekt w grze to drugie tyle czasu musiałbym spędzić na próbie wrzucenia tego gdziekolwiek. Odechciewa się wszystkiego zanim nawet zacznie się cokolwiek robić. Z tych samych względów odechciewa mi się robić cokolwiek dla innych.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to kiedy zaczynamy upgreadowac forum?I tak przewaga głosów na "tak" będzie to nie ma na co czekac.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
! UWAGA !

Prawie że oficjalne ogłoszenie ^_^  w tym momencie trwają prace nad templatką forum, po stworzeniu takowej, forum zostanie zupgradeowane

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

Forum - Czy upgradeować ?
#44 2010-01-04, 21:35(Ostatnia zmiana: 2010-01-04, 21:48)
W imieniu administracji dziękuję za poparcie dla zmian.

^_^

//Edit:
Autor tego postu otrzymał:/ /b]

TWOJA MATKA TO WARN ;]

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możemy prosic o przypuszczalną date akcji ? xD

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Możemy prosic o przypuszczalną date akcji ? xD
piąte przez dziewiąte, nie mam bladego pojęcia ^_^

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Tales

Tales

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Oczywiście, że forum powinno jak najszybciej dokonać upgrade gdyż, zwiększa to konkurencyjność w prawdzie to forum jest jedyne w swoim rodzaju. W wersji 3.0 został wprowadzony ulepszony moduł do indexowania pozycji w google, upgrade ponadto zwiększa bezpieczeństwo ograniczając ilość dziur w skrypcie. Większość obszernych modyfikacji w wersji 3.0 można wyłączyć za pomocą panelu administracyjnego.

Plusem też powinno być to iż do wersji 3.0 dużo prościej zakodować layout skina.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Forum - Czy upgradeować ?
#48 2010-01-07, 18:22(Ostatnia zmiana: 2010-01-07, 18:23)
! UWAGA !

Prawie że oficjalne ogłoszenie ;]  w tym momencie trwają prace nad templatką forum, po stworzeniu takowej, forum zostanie zupgradeowane

Taktorobimybrat. I nie pytajcie kiedy.
Forum będzie zupragdowane, gdy powstanie template a template powstanie, gdy będę miał dostatecznie dużo czasu (czyli nie prędko) i gdy dostąpię Stanu Łaski Oświecenia Ducha Świętego* i następnie, gdy ten czas będzie miał dexter i zdunek. Sądzę, że do połowy roku się wyrobimy tak więc bez spekulacji, że to kolejna inicjatywa bez pokrycia.

* - taki follow-upik dla najwierniejszych, jeśli ktoś pamięta jeszcze sławetną pro katolicką stronę o klasycznym już Duchu Masturbacji  :lol2: .

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry