Wiedźmin 2 161995 539

O temacie

Autor

Zaczęty 18.09.2009 roku

Wyświetleń 161995

Odpowiedzi 539

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Wiedźmin 2
#40 2010-03-23, 22:45(Ostatnia zmiana: 2010-03-23, 23:06)
ja marzę o twarzy Maciusia z klanu

Spójrzcie na to oblicze mordercy i casanovy

a fryz nawet znośny

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://www.thewitcher.com/forum/index.php?...6591#msg5396591

Tak więc nie ma co płakać

Tu wygląda nawet nieźle

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
http://www.thewitcher.com/forum/index.php?...6591#msg5396591

Tak więc nie ma co płakać

Tu wygląda nawet nieźle

może nawet ale mogli by się pozbyć kucyka.i srebrny leży na stalowym czy ja jestem ślepy

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Wiedźmin 2
#43 2010-03-24, 16:27(Ostatnia zmiana: 2010-03-24, 16:28)
Kurde, trochę amerykański ten ryj, w jedynce był jakby lepszy. A miecz stalowy może i leżeć na srebrnym, z tego, co pamiętam, nigdzie w książkach nie napisano, że leżały na krzyż, no, i koniec końców wiedźmin ma jest chyba konkretnoręczny - lewo, prawo, i łatwiej mu wyciągnąć miecz z konkretnej strony.

EDIT: Aha, co do kucyka, to było napisane w książkach, tę opaskę ściągał/sama spadała okazyjnie, więc też niby sens ma, a i aż tak do dupy nie wygląda. Może i rozwalone lepsze, ale przeżyję i to.

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
No własnie, miecze w tym samym miejscu chyba.
Kucyk bez sensu. Morda też jakas inna. Najlepiej jakby zostawili to wszystko z 1 części, jedynie dali pancerz lepszy, chociarz ten wcześniejszy był fajny.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Fifka, bierzesz wszystko zbyt dosłownie  ;)  .
Bo to gówniarz którego nie powinno być na tym forum.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Wiedźmin 2
#46 2010-03-24, 17:19(Ostatnia zmiana: 2010-03-24, 17:20)
mi tam się wszystko jak na razie podoba btw gdzieś czytałem, że hero ma latać po dachach, byleby udały im się te założenia i do tego dorzucili fajną fabułę.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Bo Tobie się zawsze wszystko podoba.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Parkour mutantem? Całkiem ciekawy pomysł ;)

Ogółem jedno, co na pewno wyszłoby na dobre, to dodanie skakania w wiedźminie - nawet, jakby - jak w jedynce - nie miało praktycznego zastosowania, to bez niego jakoś się dziwnie człowiek czuje, grając.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Wiedźmin 2
#49 2010-03-24, 17:44(Ostatnia zmiana: 2010-03-24, 17:46)
nie no jak tak ma być to  chyba twórcom prz***** patelnią.ja w to nie zagram bo czytając tutaj wyjdzie ch*****

Umiesz napisać coś bardziej złożonego ponadto?

Bo Tobie się zawsze wszystko podoba.

Podbijam.

Kucyk bez sensu.

A jak wyobrażasz sobie dynamiczną walkę bez niego? Rozumiem, że w W1 ten problem nie występował ale nie znaczy że zostało to tam przedstawione poprawnie i należy czerpać z tego przykład.

Nie wiem po co ta dysputa. Dla zainteresowanych proponuje przeczytać "oświadczenie" redów na forum wiedźmina, gdzie wszystko zostało wyjaśnione. Twarz została zmieniona ze względu na progress twórców jaki poczynili oraz wyższą jakość wizualną produkcji. Już pomijając same uzasadnienia widać, że wygląda to o wiele lepiej choćby ze strony tekstury - twarz nabrała głębi i bardziej wyrazistej faktury. Zmienił się design gry, jej stylistyka, wszystko zostało wykonane od nowa więc nie wiem czemu autorzy mają tkwić przy pewnych aspektach w starym grajdołku, skoro one zwyczajnie nie pasują.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7695...e_wrazenia.html
Jeżeli zaimportujemy save'a to pojawią się dodatkowe smaczki, specjalne momenty w grze podkreślające nasze wybory z jedynki. Dodatkowo przeniosą się wcześniej zdobyte miecze, złoto i przedmioty. Zachowamy nasz stary wygląd, jak również kierunek rozwoju postaci. Warto podkreślić, że Geralt nie straci pamięci. W końcu to kontynuacja sagi.

O tak! O innych rzeczach za długo by się wypowiadać, ogólnie zapowiada się wypas  ;)

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
zapowiada się wypas

Liczę tylko, że będzie na konsole. Nie mogłem grać w jedynkę z powodu mojego zawrotnego Semprona 2200+ i 128MB karty graficznej.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Dark link=topic=7282.msg88495#msg88495 date=Mar 25 2010, 02:35 AM\'
O tak! O innych rzeczach za długo by się wypowiadać, ogólnie zapowiada się wypas  :D
No, zwłaszcza, że większość moich wyborów to Twoje wybory  :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://www.dailymotion.pl/video/xcph2e_wie...iary_videogames - śliczne... dużo obiecują (mogą się przeliczyć, tak jak zrobili to z zemstą wilka), choć tym razem chyba im się uda. Już to co widać pomiędzy wypowiedziami twórców robi powalające wrażenie. Co jak co, ale ja już się napaliłem... zdaje się, że pierwsza poważniejsza konkurencja dla BIT (nie licząc Bażyńskiego, żeby Kazz się nie obraził, bo wiem, że potajemnie śledzi ten temat jako melkor) :lol:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
"Wybory będą dużo głębsze" - w jedynce bałbym się podrapać po dupie, żeby coś złego się nie stało, a tu będzie to jeszcze bardziej i jeszcze mocniej?

Grafika z filmiku mi się naprawdę podoba, od renderowania aż po styl. Wiedźmin z dwoma mieczami po jednej stronie i kitą wygląda od tyłu nawet nieźle, chyba tego z jedynki przebija.

... No, i jest naprawdę wyjątkowo - gry z dwoma mieczami po jednej stronie pleców i kitą są wyjątkowo rzadkie :lol:

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

Wiedźmin 2
#55 2010-03-25, 18:53(Ostatnia zmiana: 2010-03-25, 18:54)
A swoją drogą, w filmie podczas krótkiej sceny gdzie na ekranie jest napis press F to coś tam coś tam Geralt ma obydwa  miecze na plecach w stylu znanym z Wiedźmina 1. A ten nowszy...jakoś dziwnie wyglądają te pochwy, takie jakieś... malutkie...

Spoiler

WAH WAH WAH.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
A swoją drogą, w filmie podczas krótkiej sceny gdzie na ekranie jest napis press F to coś tam coś tam Geralt ma obydwa miecze na plecach w stylu znanym z Wiedźmina 1. A ten nowszy...jakoś dziwnie wyglądają te pochwy, takie jakieś... malutkie...
progress dziffko

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Wiedźmin 2
#57 2010-03-25, 19:30(Ostatnia zmiana: 2010-03-25, 19:32)
"Musieliśmy wzmocnić team..." Znaczy chodzi im o te zwolnienia ta? : P
Dark Wieśman fanie i tak Ifiuty beda lepsze od Ciebie i to one dostaną pierwsi Wieśmana 2 do modowania leszczu xd

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy

LordSmarkula

Wiedźmin 2
#58 2010-03-25, 19:40(Ostatnia zmiana: 2010-03-25, 19:42)
"Wybory będą dużo głębsze" - w jedynce bałbym się podrapać po dupie,

Skoro wybory będą "głębsze :lol:  " to znaczy, że będziesz mógł się podrapać głębiej?

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Musieliśmy wzmocnić team..." Znaczy chodzi im o te zwolnienia ta? : P
Dark Wieśman fanie i tak Ifiuty beda lepsze od Ciebie i to one dostaną pierwsi Wieśmana 2 do modowania leszczu xd

Przy jedynce uruchomiłem narzędzia 3 miesiące przed założeniem Ifritu  :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry