JP Gówno 20382 48

O temacie

Autor

Zaczęty 29.08.2009 roku

Wyświetleń 20382

Odpowiedzi 48

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
*Pomijając fakt, że jeden z członków zespołu ma wytatuowaną trasę pielgrzymki do częstochowy, na którą z resztą co roku się pokornie udaje :lol2:

I to dla Ciebie jest wyznacznik, że ktoś "nie jest w porządku"?

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
A może chodzi o to, że ktoś jest pokornym katolem, a lubi JP na 100%, etc, etc?

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
A jak zmienili nastawienie, to może swego rodzaju "nawrócenie" i ten tatuaż jest swego rodzaju przykładem?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

JP Gówno
#23 2009-08-29, 20:24(Ostatnia zmiana: 2009-08-29, 20:25)
I to dla Ciebie jest wyznacznik, że ktoś "nie jest w porządku"?

Jest to dla mnie wyznacznik fanatyzmu zważywszy na fakt, że tatuaży nie robi się o tak i zwykle stoi za tym mocna ideologia. Tatuując sobie takie coś na znacznej części ciała i chodząc pokornie całować jezuska w stópki a następnie robiąc takie coś: http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=...p;v=_jE6_7cN2cg pozostajemy w sprzeczności wobec tego co wyznajemy.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
No tu masz rację, ale na pewno najpierw był tatuaż?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
tak, tatuaż ma od wielu lat jeszcze przed nagraniem pierwszej płyty.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Czyli śpiewa jedno, próbuje robić drugie? Jeśli tak, to się z Tobą zgadzam :roll:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Czyli śpiewa jedno, próbuje robić drugie?
tak jak większość polaczków

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Szczerze, dopiero niedawno zetknąłem się z tym zjawiskach na demotywatorach. Głupie hasło dla kapturzaków z blokowisk, którzy za parę lat sprzątać będą nasze ulice.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

JP Gówno
#29 2009-08-29, 22:10(Ostatnia zmiana: 2009-08-29, 22:10)
Szczerze, dopiero niedawno zetknąłem się z tym zjawiskach na demotywatorach. Głupie hasło dla kapturzaków z blokowisk, którzy za parę lat sprzątać będą nasze ulice.
I to jest kurwa krzywdzące. Prawie tak samo jak wciskanie na siły dresów do kultury hip hopu. Myślisz, że każdy noszący szerokie spodnie i bluzę z kapturem to zapity skurwysyn słuchający firmy i rozpierdalający co się da? Tacy się zdarzają, wiem, ale skreślanie całej subkultury przez kilku idiotów jest równie pojebane co to całe JP.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders

Triple
The Modders

JP Gówno
#30 2009-08-30, 00:44(Ostatnia zmiana: 2009-08-30, 00:46)
komentarz z YT z tego teledysku hemp gru :D
Mój szwagier niedawno zszedł na psy bo ma teraz dziecko i jest ciężko moze trudno zrozumiec czemu do policji ale wierzcie mi nie są tylko je**ne psy które atakują niewinnych mamy ziomka na osiedlu jest z policji i jest spoko nigdy na nikogo nawet nie zakablował wszyscy podają mu ręce jakby nic ... a dla tych pier****nych grubych psów którzy? nie wiedzą co to lojalnośc i je**nych miśków którzy suszą [dostałem 2 stówki ostatnio ]

czyli w ich rozumieniu lojalny policjant to taki, który przyzwala na wszystko. to po cholerę taki? też nie lubię "miśków, którzy suszą", ale gdyby nie oni, to nie byłoby żadnych ograniczeń i mimo, że nie jestem przeciwny temu, żeby debile się pozabijali na drodze, to niestety mogliby zabić również MNIE. w ogóle, jeśli policja ich karze Z ICH winy, to "panowie na służbie" są be, a słusznie ukarany jest "czysty". to prawie jak kobieca logika (czyli brak logiki).

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

JP Gówno
#33 2009-09-03, 23:41(Ostatnia zmiana: 2009-09-03, 23:43)

Dopiero teraz zaczaiłem, skąd wzięły się tutaj te dysputy o bukach :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

JP Gówno
#34 2009-09-04, 17:28(Ostatnia zmiana: 2009-09-04, 17:28)
widocznie masz zbyt małe uliczne wtajemniczenie w ulicznej loży aby zrozumieć największe sekrety i metafory żydowsko masońskiego odłamu JP. pamiętaj że:

[23:00] ModMen: wszystkiego dowiedzie sie w swoim czasie xD

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
JSP

JL

Jak jebac, to wszystkich : D

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Nienawiść do straży mnie rozjebała :lol2:
Kurwa, mój ulubiony demot :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

JP Gówno
#37 2009-09-12, 18:35(Ostatnia zmiana: 2009-09-12, 18:41)

jp na 100%

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

brak słów  :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry