GS i "tajny" dział tM 26300 112

O temacie

Autor Macrentofeth

Zaczęty 18.08.2009 roku

Wyświetleń 26300

Odpowiedzi 112

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

GS i "tajny" dział tM
#20 2009-08-18, 16:16(Ostatnia zmiana: 2009-08-18, 16:22)
w końcu wiadomo, że dwa odmiennie tematyczne fora - gothic srajt i the modders to największa konkurencja :) . insynuujcie sobie dalej

co do działu którego "advo nie da dzieciakom do moderowania" to istnieje dział czas zapłaty, który też defacto popularnością się tam nie cieszy. pewnie z tego względu, że same forum przerodziło się w wielotematyczne forum wzajemnej adoracji gdzie tematy poświęcone grze pozostały już tylko w łaskach bezimiennych i innych gornów12 ;) .

Nie, najlepiej przenieść je, do tematu "Atak gs", aby przyszłe pokolenia wiedziały, jak podstępnymi siłami wdarli się do naszego jakże ściśle strzeżonego działu cwanywv5.gif

podbijam. to nie może zginąć a i dyskusja zapowiada się przednia. wydzielcie więc do publicznego wątku bo nie każdy jest na tyle dobry co hakiery z GS (gówno srajtu ) aby się zarejestrować na forum i mieć dostęp do "tajnego" działu ;) .

Ponoć ma bardzo dobre zdanie o GS

Tak. Jestem wielkim fanem.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
To jak założycie temat to nie kasujcie tego jak wątku z shergaryzmami bo jak wrócę z wakacji to chce poczytać :)

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Szykuje się dobry temat, będzie co czytać :)

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
No. Wreszcie ukryliście ten hiper tajny dział. Gz.

To o czym pogadamy? Szykuje się ciekawa dyskusja.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Jakiś problem? Jeżeli tak, to zapraszamy na PM. Przeszkadza wam to, że macie dostęp do jakichś nie-tajnych działów, że nie pałamy do was miłością? To drugie jest uzasadnione. Wiele razy dane nam było przekonać się o waszej gościnności, mnie nawet nie z powodu tego, iż pochodzę z tego forum. Po prostu - jakie forum, taki poziom. Gdybyśmy my tak napisali na waszym prze-zajebistym forum, to ten temat już dawno byłby w koszu, a userzy zbanowani na wszelkie możliwe sposoby. Tak więc, postuluję o uspokojenie się, bo wasze szczeniackie "wonty" nic nie dadzą.

Dziękuję za uwagę.

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
To nie ja przeniosłem ten temat do Offtopicu, myślałem, że to ma jakiś cel, a skoro tak.. To koniec dyskusji, jak tam sobie chcecie.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
W końcu zmądrzałeś?! :)

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
To nie ja przeniosłem ten temat do Offtopicu, myślałem, że to ma jakiś cel, a skoro tak.. To koniec dyskusji, jak tam sobie chcecie
Chcesz dać za wygraną?

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Walcz człowieku! Walcz!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
To o czym pogadamy?

czekam na odpowiedź na mojego posta

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
Ołkej. Zatem odpowiadam.

w końcu wiadomo, że dwa odmiennie tematyczne fora - gothic srajt i the modders to największa konkurencja old_lol.gif. insynuujcie sobie dalej

Z wami nie konkurujemy ;) . Próbowaliśmy nawiązać współpracę, ale za dużo chcieliście ;) .

co do działu którego "advo nie da dzieciakom do moderowania" to istnieje dział czas zapłaty, który też defacto popularnością się tam nie cieszy. pewnie z tego względu, że same forum przerodziło się w wielotematyczne forum wzajemnej adoracji gdzie tematy poświęcone grze pozostały już tylko w łaskach bezimiennych i innych gornów12 biggrin.gif.

No to tak. Widać jakie jest zainteresowanie modami. Waszymi największymi osiągnięciami są mody, które jeszcze nie powstały. IMO to w waszym interesie leży popularyzacja modyfikacjami, my bez was sobie poradzimy. Powinniście jakoś z większą sympatią zrobić coś aby te mody stały się popularniejsze. Mamy na stronie moduł dodawania newsów, wortal odwiedza dziennie więcej osób niż forum. Redaktor musi sprawdzić wiadomość, to normalne, bo obowiązują pewne zasady i obowiązki formatowania tekstu. Gdybyście mieli inne podejście może i nawiązalibyśmy współpracę. A to, że wartościowi użytkownicy modyfikacjami się nie interesują za bardzo tylko bezimienni123145315 to nie nasza zasługa. Powinniście bardziej szerzyć popularność modów w Polsce, naprawdę. Nie mamy nic przeciwko wsparcia, ale na pewno się nie zgodzimy na banner na stronie głównej wortalu: Odwiedź theModders, największe forum poświęcone moddingowi w Polsce!

;)

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Wasz "redaktor", zapytany przez darka, czy może umieścić info o jego modzie, czy coś takiego odpowiedział:

spierdalaj

...

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
DaRk pisał to w czerwcu, a Giselher już wtedy nie był redaktorem.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
To dlaczego nikt z nas nie został o tym poinformowany? Obiecywał, że będzie pisał dużo, a nie napisał prawie nic...

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
Nie został? A to przepraszamy. Odszedł gdzieś w maju (?), nie pamiętam dokładnie. Za to co napisał to już odpowiadać nie możemy. Korzystajcie z dodaj news, ewentualnie piszcie do mnie na gg (jest w infopage'u Redakcja), też mogę zawsze (prawie zawsze ;) ) dodać niusa.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

GS i "tajny" dział tM
#35 2009-08-18, 20:01(Ostatnia zmiana: 2009-08-18, 20:02)
Cytat: Thoro\'
;)
chyba wymięknę przez tego gościa ;)

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
No to tak. Widać jakie jest zainteresowanie modami. Waszymi największymi osiągnięciami są mody, które jeszcze nie powstały.
Prawde mowiac mody ktore jeszcze nie powstaly to wieksze osiagniecie niz gowno ktore jest szczytem twoich mozliwosci.
Mamy na stronie moduł dodawania newsów,
To zajebiscie. Ma to kazdy CMS. To jest wasz powod do dumy?
wortal odwiedza dziennie więcej osób niż forum
Obawiam sie ze bardziej cieszymy sie z mniejszej ilosci wartosciowych userow niz tlumu bydla ktore nie rozrozniaja wlasnej mordy od dupy krowy.
Gdybyście mieli inne podejście może i nawiązalibyśmy współpracę.
Nie. To gdybyscie wy mieli inne podejscie to bysmy rozwazyli nawiazanie wspolpracy. Wspolpracojemy z tawerna gothic, mamy newsy umieszczane na Polterze. Po co nam wspolpraca z jakims podrzednym portalem pelnym zadufanych w sobie ludzi, ktorych najwyzszym osiagnieciem jest "Modul dodawania newsow"

Niestety jedyne slowo ktore w pelni skomentuje twoja wypowiedz brzmi tak samo jak slowo skierowane przez jednego z waszych UberRedaktorow do Darka - Spierdalaj.

Pozdrawiam,
Kazzbeer.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty871
Propsy1297
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan

shergar
The Modders

GS i "tajny" dział tM
#37 2009-08-18, 20:11(Ostatnia zmiana: 2009-08-18, 20:15)
Szkoda, że już nie ma dodatka/addona na geesie, by był tam moim zdaniem najrozsądniejszą osobą. W sumie nie dziwię się, że odszedł.

Mac piszesz, jakby patronat/pisanie newsów u was o modyfikacjach było jakąś łaską. Nie wydaje ci się, że to w waszym interesie jest, żeby wrzucać jak najwięcej sensownego info, bo to przecież:
- dobrze świadczy o portalu
- zwiększa jego wiarygodność
- zwiększa ilość userów

Wojny geesowsie to zamierzchłe czasy, po co to w ogóle odświeżać? Poza tym merytoryczny poziom jaki raczyłeś tu zaprezentować nie wróży za dobrze geesowi. Napisz coś konstruktywnego, zaproponuj jakąś formę współpracy, a jeżeli nie masz do napisania nic sensownego to po co męczysz klawiaturę? Nikt cię tutaj nie potraktuje poważnie, kolejny "infantylny" temat o niebanalnym przesłaniu.

Pozdrawiam,
Sher.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
zaproponuj jakąś formę współpracy

Chciałbym zwiększyć popularność Waszych modyfikacji.

Po co nam wspolpraca z jakims podrzednym portalem

Zatem nie chcecie z nami współpracować?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
No ludzie, do czego to doszło, żebym ja się w pełni zgadzał ze zdaniem Shergara, natomiast żeby wypowiedź Thora mnie załamywała. To już przechodzi ludzkie pojęcie.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry