GS i "tajny" dział tM 31396 112

O temacie

Autor Macrentofeth

Zaczęty 18.08.2009 roku

Wyświetleń 31396

Odpowiedzi 112

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
Witam, chciałbym skierować postulat, że macie coś spier*olone z grupami użytkowników, bo ja jak i reszta userów mam dostęp do tego jakże tajnego, ukrytego i skrytego działu. Gothic Site was pozdrawia i cieszy się, że może przeczytać wszystko co piszecie. Dziękujemy Wam za te miłe słowa. I mimo to pamiętajcie, że GS jest wciąż najlepszy :D . No i zróbcie coś z tymi grupami. Ale tu burdel.

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy

GeneralLee

GS i "tajny" dział tM
#1 2009-08-18, 15:20(Ostatnia zmiana: 2009-08-18, 15:21)
No macie taki syf ze każdy zwykły user może przeczytać ten wasz super, hiper tajny dział.

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
Proponuję debatę na temat dlaczego zniknął temat o Multiplayer Arena. No i dlaczego knujecie coś przeciw GS skoro każdy to może przeczytać. To my mamy największy traffic i najwięcej userów. To my jesteśmy 1 w google. A działu na forum nie dostaniecie, bo Advocate nie da jakiejś bandzie nastolatków działu do moderowania. Enjoy.

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Brawo Einsteiny. Macie dostęp, bo grupa Użytkownicy jest zarejestrowana.

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
Dziękuję członku teamu o bardzo ambitnej nazwie. Lubię Eminema  :D .

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma za co użytkowniku jakże wspaniałego portalu poświęconego Gothicowi.

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
Dziękuję. Nie jestem tam tylko użytkownikiem  :D . Chciałbym porozmawiać sobie tutaj z Thorbjornem (chyba dobrze napisalem) znanym teraz jako Pan Buk. Ponoć ma bardzo dobre zdanie o GS

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Jak macie zamiar wylewać żale o waszej super hiper mega max zajebistej produkcji to wylewajcie go sobie na waszym jakże prześwietnym forum i nawet nie właźcie na ten "burdel", bo i po co zawracać sobie głowę jakimś podrzędnym forum, które jest niżej w google od was, ale ma więcej informacji o moddingu tej gry... Co do waszej produkcji to chciałem was zmartwić, bo Niemcy są już bliżej końca niż dalej.

Pozdrawiam.

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
Tak się składa, że mam bardzo dobry kontakt z GothicX i wiem dokładnie gdzie oni są ;) . Oni też wydają arenę, ale nie mają jeszcze synchro postaci :) . Ależ ty patriotyczny. Nie wiem po prostu dlaczego macie o nas tak złe zdanie i dlaczego ten "ukryty" dział tajny nie jest  ;) .

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest ukryty przed niezarejestrowanymi osobami...

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Ten dział jest ukryty ale tylko dla gości, a istnieje po to by dawać sugestie dotyczące modernizacji forum, postulowania, wprowadzania swoich pomysłów. Co do GS to tam są w większości idioci dlatego mamy takie zdanie jakie mamy.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Tak się składa, że mam bardzo dobry kontakt z GothicX i wiem dokładnie gdzie oni są ;)  . Oni też wydają arenę, ale nie mają jeszcze synchro postaci :)  . Ależ ty patriotyczny. Nie wiem po prostu dlaczego macie o nas tak złe zdanie i dlaczego ten "ukryty" dział tajny nie jest  ;)  .

Mamy takie zdanie jakie mamy z powodu waszych przechwałek i wywyższaniu się nad GothicX ot co. Co kolejny temat to porównujecie wasz projekt do niemieckiego

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

GS i "tajny" dział tM
#12 2009-08-18, 15:39(Ostatnia zmiana: 2009-08-18, 15:39)
1. No i dlaczego knujecie coś przeciw GS skoro każdy to może przeczytać.
2. To my mamy największy traffic i najwięcej userów. To my jesteśmy 1 w google. A działu na forum nie dostaniecie, bo Advocate nie da jakiejś bandzie nastolatków działu do moderowania. Enjoy.
1. punkt 2 jest najlepszą odpowiedzią.  :)  to wy jesteście super mistrzami, władcami świata, a my po prostu zazdrościmy ;)

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy

Macrentofeth

GS i "tajny" dział tM
#13 2009-08-18, 15:39(Ostatnia zmiana: 2009-08-18, 15:41)
A tak powinno być? Aha, każdy user należy do tM. Czyli ja też. Także mogę tu pisać :) .

EDIT: Dzięki Zysk ;) .

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
tylko jak piszesz to mógłbyś pisać sensowne posty

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

GS i "tajny" dział tM
#15 2009-08-18, 15:42(Ostatnia zmiana: 2009-08-18, 15:46)
Juz nie.
Userzy mieli tu dostep, zeby tez mogli skorzystac z tematu 'postulaty', ale nie wiedzialem ze szanowni goscie z GS beda sie tak jarac tym ze moga sobie poczytac nasze postulaty O.o
Nie wiedzialem ze tak sie jaracie czytaniem postow typu "dajcie mi range, zmiencie mi nick, dajcie mi dostep do jakiegos tajnego".

A o waszym super szybkim serwerze na ktorym stoi GS mozemy sie przekonac chocby wlaczajac galerie, gdzie jeden screen potrafi wczytywac sie 5 min, lub nie wczyta sie wcale.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Najlepiej zrobić osobną grupe dla GS żeby nie mieli prawa wstępu do postulatów :)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
To było idiotyczne. Sytuacja analogiczna do tej, gdy zwykli szarzy ateiści chcą sobie spokojnie egzystować, aż w końcu pojawia się jakiś ultrakatolicki moher taki jak mój wujek i zaczyna gadać że ateiści to słudzy szatana, żyjący tylko po to by niszczyć święty Kościół Katolicki. Tak samo tutaj wpada jakiś zagorzały geesowiec i zaczyna nawijać, że TM istnieje tylko po to, by knuć przeciwko świętemu GSowi. Czy my tu coś knujemy? Owszem, ktoś może nie lubić GSu (być "antygeesowcem"), ale w gruncie rzeczy większość ma to gdzieś i wisi im czy GS sobie istnieje czy nie.

Z drugiej strony nazywanie GSu bandą idiotów to spore uogólnienie. O każdej grupie społecznej można tak powiedzieć, a w każdej znajdzie się ktoś inteligentny, mimo że idiotami jest zazwyczaj większość, z drobnymi wyjątkami.

BTW - nie rozumiem tych, którzy się zbulwersowali. Dla mnie to było zwyczajnie żenujące, że w ogóle można takie coś pisać. Naprawdę jeszcze nie nauczyliście się ignorować takie kiepskie zaczepki?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
Nie można takich rzeczy ignorować gdyż później to obróci się przeciw nam - będzie tu "burdel"  jak to nazwał pan z gs.
Bula pousuwaj tutaj te posty jak możesz.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Nie, najlepiej przenieść je, do tematu "Atak gs", aby przyszłe pokolenia wiedziały, jak podstępnymi siłami wdarli się do naszego jakże ściśle strzeżonego działu :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry