GS i "tajny" dział tM 25955 112

O temacie

Autor Macrentofeth

Zaczęty 18.08.2009 roku

Wyświetleń 25955

Odpowiedzi 112

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu

serail

GS i "tajny" dział tM
#100 2009-08-19, 20:03(Ostatnia zmiana: 2009-08-19, 20:04)
Podaj link do profilu na forum. Poza tym gdy ja założyłem temat na forum Tawerny o Multiplayer Arena i podałem link do tematu na forum GS jako źródło przekopiowanego tekstu i topic do oficjalnej dyskusji zostałem potraktowany ostrzeżeniem: "teraz ostrzeżenie, następnym razem ban."
Gdybym był odpowiedzialny za kadrę moderatorską (a szczególnie jednego jej członka, którego nicku nie wymienię) to błagałbym cię na kolanach o wybaczenie, ale cóż moge powiedzieć? Pracownicy Isentora, to on nimi rzadzi, więc mogę tylko usiąść razem z tobą i płakać nad ludzką głupotą. :lol2:

Moje portfolio

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

GS i "tajny" dział tM
#101 2009-08-19, 20:03(Ostatnia zmiana: 2009-08-19, 20:07)
kazz masz cos przeciwko aby utworzyc dzial public relations bo chce sie za to brac z jednym z adminow?

niby czemu miałbym mieć. róbcie.

Kazzmir
  • Gość

Kazzmir
Gość

GS i "tajny" dział tM
#102 2009-08-19, 20:06(Ostatnia zmiana: 2009-08-19, 20:06)
Odbanowałem.

nieprawdopodobne :lol2:   dziękuję.
a tak z ciekawości, jest jeszcze stary tajny dział gsm/gothic site modteam, tak to się chyba nazywało?

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
jest jeszcze stary tajny dział gsm/gothic site modteam, tak to się chyba nazywało?

Niestety nie ma.

Napiszę tak: bardzo was przepraszam za to co na GS wam się nie podoba, ile ono wam złego wyrządziło. Przepraszam. Tak jak napisał Serail, tak jak na Tawernie tak i u nas są tacy ludzie. Tylko proszę, nie skreślajcie nas. Amen.

Kazzmir
  • Gość

Kazzmir
Gość

GS i "tajny" dział tM
#104 2009-08-19, 20:11(Ostatnia zmiana: 2009-08-19, 20:17)
znaj dobrą naszą wolę  :lol2:
a tak na poważnie, gdybyś poznał genezę konfliktu to sam byś się z tego uśmiał.

WhiskyBob

WhiskyBob

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Mnie się zawsze wydawało że strona theModders jest jak strona np. Asfalt Records (może słabe porównanie) gdzie skupia się kilka projektów różnych artystów (tak, artystów :lol2: ) którzy się wzajemnie wspierają, wymieniają pomysłami etc. etc. A strona GothicSite to taki nie wiem Hiphop.pl który pisze o tych projektach, ludziach.

I to nie artysta zgłasza się do sajtu żeby o nim napisano a sajt wyszukuje takich ludzi sam i o nich pisze.
Oczywiście jeżeli projektowi zależy na rozgłosie, podbudowaniu hype-u albo zbliża się do wydania to daje znać odpowiednim serwisom ale to serwis pisze o tym newsa. Zresztą ta strona to nie tylko projekty to też tona uzdolnionych ludzi, grafików 2D, 3D, skrypterów, scenarzystów nawet muzyków i o nich też można pisać.

Grupy modderskie niech się zajmą lepiej swoimi projektami a nie wojowaniem o wpis na Gothic Site.

Jestem tu od niedawna więc nie znam całej historii relacji z GS-em, moje zdanie bazuje tylko na tym temacie. Pozdro.

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
@WhiskyBob - ja chciałbym tylko usprawnić przebieg całego tego procesu. Naprawdę, wygodniej byłoby mi gdybym dostał cynk o newsie, bo jako redaktor mam sporo stron do przeglądania. Nie piszemy tylko o moddingu.

WhiskyBob

WhiskyBob

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
@WhiskyBob - ja chciałbym tylko usprawnić przebieg całego tego procesu. Naprawdę, wygodniej byłoby mi gdybym dostał cynk o newsie, bo jako redaktor mam sporo stron do przeglądania. Nie piszemy tylko o moddingu.

To wyznacz osobę odpowiedzialną za modding. To jest ważna dziedzina "życia" Gothica (a najważniejsza starych Gothiców, dzieki nim ta gra jeszcze żyje). I niech nie pisze tylko o modach a o ludziach nimi się zajmującymi. Zobacz ilu masz tutaj grafików, a system nagród bardzo pomaga w doborze ludzi do pogadania. Naprawdę można to bardzo fajnie i bezstresowo zrobić tylko trzeba chcieć.

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy

Macrentofeth

GS i "tajny" dział tM
#108 2009-08-19, 20:37(Ostatnia zmiana: 2009-08-19, 20:38)
dekster17 - za co Cię zbanowali na GS?

To wyznacz osobę odpowiedzialną za modding. To jest ważna dziedzina "życia" Gothica (a najważniejsza starych Gothiców, dzieki nim ta gra jeszcze żyje). I niech nie pisze tylko o modach a o ludziach nimi się zajmującymi. Zobacz ilu masz tutaj grafików, a system nagród bardzo pomaga w doborze ludzi do pogadania. Naprawdę można to bardzo fajnie i bezstresowo zrobić tylko trzeba chcieć.

Wyznaczony był Giselher, który po odejściu napisał do Darka "jeb sie".

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Chciałbym poinformować, że powstawanie forum które ułatwi życie nam wszystkim jest w toku. Proszę o cierpliwość.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
W imieniu kadry administratorskiej przepraszam za cala klotnie i niezrozumienie wzajemnych intencji.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
maybe przestan bo to juz nawet nie jest zalosne

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Przepraszam nie moge sie powstrzymac :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry