Hjumor 42066 144

O temacie

Autor zkajo

Zaczęty 31.07.2009 roku

Wyświetleń 42066

Odpowiedzi 144

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
zysk, on po prostu chciał powiedzieć, że w chinach jest jedyny słuszny ustrój :D

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
ja bym dał anty-propsa, gdyby była możliwość.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
ta, ale z tym komunizmem z jakim mieliśmy do czynienia w Europie to nie ma on już dużo wspólnego.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
...ale tak, powinno być każdemu po równo. to ogółem dobra idea, nawet chyba była w polsce przez długi czas utrzymywana i teraz jest w chinach, i wszyscy chińczycy aż mrużą oczy ze szczęścia.
właściwy tekst we właściwym miejscu :lol2:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Ale z was są diabły. Przejrzałem tamto prowo i byłem zszokowany. Tamten Modmen to jakiś idiota był, że poszedł na tą tanią bajkę i starał się sprzedać jeszcze tańszą. A wy zamiast mu współczuć głupoty jeszcze się po nim walcem przejechaliście, kiedy skomlał jak piesek. Wstyd mi za was, wstyd! Żal biedaka...

A nie! Chwila! Przecież ja nienawidzę takich ludzi!
Ja ( Piątek 03.07.2009)
a nie jest Ci głupio w stosunku do Twojej aktualnej ;p ?
ModMen ( Piątek 03.07.2009)
nie : P
w sumie
hmm
chuj raz sie zyje kurwa xD
Lecz nie mówię tu o samym stosunku do zdrady, lecz o stosunku do stosunku, bo ślepa wierność w wieku 17 lat, może się okazać gorszą drogą i przyprawić o większe rozczarowanie niż nakryta zdrada. Ogółem róbcie jak uważacie, balansujcie między szczęśliwym życiem, a mądrą decyzją, ale każdy, kto z tą samą otwartością i wyrzutem sumienia mówi o zdradzie co ów Modmen, dla mnie zasługuje na taki sam szacunek co psie gówno i ja bym rozesłał link do tego prowo do wszystkich jego znajomych.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Hjumor
#125 2010-09-20, 00:37(Ostatnia zmiana: 2010-09-20, 00:41)
Nie opublikowano jego sweet foci, to łaska i tak niegodna kolesia :D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Hjumor
#126 2010-09-20, 00:45(Ostatnia zmiana: 2010-09-20, 01:19)
KolegoZWojska - to nie było tak. Modmen chwalił się mi i dzikiemu super laską. Obaliłem to jednym pytaniem dominiki... "Czy masz dziewczynę?" na które odpowiedział "nie" :D
A rozesłanie tego do jego znajomych... mam pewne granice :P
Ps. mądre rzeczy mówisz :ok:

[mod=mea]masz, masz - nie rozsyłasz linków do zdjęć skoro już nie działają :lol: [/mod]
[mod=Aztecka Menda]Nie wierzysz w moje dobre serce! http://ifotos.pl/img...fff_shqren.jpeg[/mod]
[mod=mea]zysk, teraz to już nie jest odgrzewany kotlet - nowe materiały, dlc, czy jak tam. Mój props był godny bycia propsem :D [/mod]

@down - gdybym miał propsować każdą mądrość tM stałoby się forum filozofów :D

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Hjumor
#127 2010-09-20, 01:01(Ostatnia zmiana: 2010-09-20, 20:13)
Cytat: Aztek link=topic=6673.msg112152#msg112152#msg112152#msg112152 date=1284936337
Ps. mądre rzeczy mówisz :ok:
Propsuj, nie pierdol!  :D

@up: No dobra, spróbujmy inaczej... Wiesz co Aztek, ssij mi! Ssij! Ale nie tylko mi, ssij równierz Wowozowi, ssij Vierzbie, ssij Ogrodnikowi, Thoro, Bule, Kazzowi i Melkorowi po połowie, ssij Maybe, Dzikiemu, Zyskowi, Meaowi... Meaemu... Muemu... Zkirteamowi, Kyrowi, Avallachowi, Aeronowi, Adanosowi, V3Q, Hwepowi, Zoomowi, Elvansowi, Fenixowi, Darkowi i Diegomirowi. Ssij nawet Beziherowi, a co! [edit by WWZ: i Koledzezwojska też :D ] Oraz wszystkim tym, których niechcący pominąłem, a którzy także zasługują na lachę z połykiem od Azteka. :D

Edit By Fenix: Odwalcie się od moich spodni!!

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ssij równierz [...] Kazzowi i Melkorowi po połowie
O nie! Teraz to przesadziłeś!
Ale ok... to moje prawdziwe zdjęcie: http://www.tapety.24on.pl/wallpapers/data/media/96/Jessica_Alba_c19.jpg
Dajcie adresy, numer konta ustalimy osobiście.

Edit By Fenix: Odwalcie się od moich spodni!
Nie to nie :lol:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Cytat: KolegaZWojska link=topic=6673.msg112153#msg112153#msg112153#msg112153 date=1284937318
Propsuj, nie pierdol!  :D

@up: [...]Wowozowi [...]

Wiesz czego mi trzeba :lol:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: KolegaZWojska link=topic=6673.msg112153#msg112153#msg112153#msg112153 date=1284937318
No dobra, spróbujmy inaczej... Wiesz co Aztek, ssij mi! Ssij! Ale nie tylko mi, ssij równierz Wowozowi, ssij Vierzbie, ssij Ogrodnikowi, Thoro, Bule, Kazzowi i Melkorowi po połowie, ssij Maybe, Dzikiemu, Zyskowi, Meaowi... Meaemu... Muemu... Zkirteamowi, Kyrowi, Avallachowi, Aeronowi, Adanosowi, V3Q, Hwepowi, Zoomowi, Elvansowi, Fenixowi, Darkowi i Diegomirowi. Ssij nawet Beziherowi, a co! Oraz wszystkim tym, których niechcący pominąłem, a którzy także zasługują na lachę z połykiem od Azteka. :D
0 PROPSÓW! Ooooh! Co ja robię nie tak? Nauczcie mnie fejmu.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
pasi? :D

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Masz, wyżebranego propsa

BO MNIE KUHWA STAĆ

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Hjumor
#133 2010-09-20, 20:33(Ostatnia zmiana: 2010-09-20, 20:35)
Ja myślałem że post będzie wylęgarnią propsów, a tu taki chuj. Co ja mam zrobić? Nie umiem dissować na zasranych ciemniaków spod krzyża, nie dostałem nigdy wymarzonej możliwości banowania, by pisać o banie dla fartuessa, nie pijam tigerów i mam nie populistyczne poglądy. Oj biada mi, biada!

@Wowoz: Przecież siebie wymieniłem.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bardziej martwi mnie brak propsów posta ze zdjęciem modmena :D

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Hjumor
#135 2010-09-20, 21:18(Ostatnia zmiana: 2010-09-20, 21:20)
Lecz nie mówię tu o samym stosunku do zdrady, lecz o stosunku do stosunku, bo ślepa wierność w wieku 17 lat, może się okazać gorszą drogą i przyprawić o większe rozczarowanie niż nakryta zdrada. Ogółem róbcie jak uważacie, balansujcie między szczęśliwym życiem, a mądrą decyzją, ale każdy, kto z tą samą otwartością i wyrzutem sumienia mówi o zdradzie co ów Modmen, dla mnie zasługuje na taki sam szacunek co psie gówno i ja bym rozesłał link do tego prowo do wszystkich jego znajomych.
w ramach ciekawostki można dopowiedzieć, że chwalił się dupą, której tak naprawdę nie miał. wysłał nam nawet jej zdjęcie - przypuszczam, że szybko wstukał w google laskę z 10 na fotce czy jakimkolwiek innym portalu ze słit fociami. z tego co pamiętam, pytaliśmy się, czy laska ma naszą-klasę - odparł, że nie, w co szczerze mówiąc zwątpiłem, widząc tapeciarę szczerzącą się do lustra w dziewczęcym kiblu. poza tym za ładna była. Aztecki z początku wierzył Modmenowi, później też przekonał się, że robi nas zdrowo w chuja. :lol:  jak to było? "każdy ma prawo do ładnej dupy" :D

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Cytat: KolegaZWojska link=topic=6673.msg112322#msg112322#msg112322#msg112322 date=1285007609
...nie dostałem nigdy wymarzonej możliwości banowania, by pisać o banie dla fartuessa...

Kurna! Przecież grzeczny już jestem :D

i tak btw. Czy wy mi nie odwalacie podobnego numeru co modmenowi? Bo się do mnie jedna dziewczyna przyczepiła na gadu 2dni temu (i z tematem schodziła na jedno - spotkanie), a wczoraj zacząłem czytać o przygodach modmena i zaczynam patrzeć na wszystko podejrzliwym okiem :D

Popisuje się ciągle menda jedna...

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
raczej tak, Aztekowi spodobało się bycie dziewczyną i umawia się z kolejnymi...

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
co kto lubi...

Popisuje się ciągle menda jedna...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
kurwa, musieliscie tak głośno o modmenie tak głośno pisać :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry