Czas Zapłaty 39824 91

O temacie

Autor Buła

Zaczęty 25.07.2009 roku

Wyświetleń 39824

Odpowiedzi 91

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
ten żuraw budowlany przypominający trebuszet  jest zarąbisty
W tej wersji niestety nie jest ;)

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Czas Zapłaty
#21 2009-07-25, 15:54(Ostatnia zmiana: 2009-07-25, 15:57)
Wypowiem się z perspektywy fana

Mnie również screeny ROZJEBAŁY - w jakim stopniu wie każdy kto ma dostęp do tajnego forum The Modders. Co do lasu to mi się podoba bardzo. To ja właśnie selekcjonowałem Orcze screeny co trwało bardzo długo (kilka godzin). Największym dylematem było odrzucenie screenów lasu ale trzeba mieć świadomość, że ludzie chcą zobaczyć nowości (szczególnie lokacje) a nie krzaki choćby nie wiem jak były ładne. Ale spokojnie bo napewno się jeszcze wiele rzeczy pokaże. Screenów z myślą o imprezie powstało ponad 64 a doliczając do tego drugi set to będzie z 70-parę. Pewnie wiele rzeczy się pokaże w przyszłości.

Co do zróżnicowania lasu to chcielibyśmy ale jak mówiłem często mamy ograniczony kapitał ludzki i czas. Z pewnością mod oprócz testów wyłapujących nieścisłości merytoryczne i błędy w skryptach przejdzie również testy graficzne które wykażą co należy zmienić, poprawić, gdzie przeprowadzić mały lifting, walnąć jakieś lody, atrapy oraz co dodać. Na szybciora takie testy przeszła lokacja widoczna na pierwszym screenie dzięki czemu jest bardziej atrakcyjna wizualnie.

Jak mówie jeśli środki pozwolą to poprawimy/dopracujemy możlwie wiele ale na chwilę obecną nie warto się deklarować jak to miało miejsce w przeszłości. Całe szczęscie jedynie w tajnym dziale ;)

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Screeny CZ są ładne, podoba mi sie szczególnie screen z budowy.
Ale powiem, że przesadziliście z kompresją JPEG i to bardzo ;)

Kazzmir
  • Gość
niepotrzebnie takie olbrzymie rozmiary w pikselach. można było dać w okolicy 800x600 i znacznie lepszą jakość można by uzyskać. budowa konkursowa.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Zdecydowanie wyprzedzacie praktycznie wszystkie modyfikacje, jakie widziałem (od naszych rodzimych - bez obrazy dla innych, ale mówię także o sobie, przez niemieckie i rosyjskie). Gratuluję i życzę owocnej dalszej pracy.

robuss

robuss

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Mod zajebisty  ;)

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
O fuck, grafa lepsza niż w G3 :P
Wygląda to ekstra, zostaje czekać na moda, bo jest na co!

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Już pierwsza inicjatywa, na której mogliśmy oglądać screeny z CZ na tle innych modów, pokazała jak bardzo ów mod wymknął się wszelkim wyobrażaniom, czy spekulacjom, co do miana faworyta wszystkich konkursów zorganizowanych podczas tamtego przedsięwzięcia. W niewielkim stopniu doskwiera świadomość, że taki ogrom pracy i talentu twórców został wykorzystany przy moddingu gry, która teoretycznie powinna zaprzeczać jakiemukolwiek rozwojowi, wam jednak ten próg jej maksymalnego rozwoju udało się przekroczyć. Oby tylko wytrwałe community było gotowe dostrzec to, co otrzymuje w swoje ręce i potrafiło właściwie docenić pracę ekipy themodders z orkiem na czele. Wg mojej skromnej oceny, CZ jest tym dla fanów gothika, czym WoW był dla orędowników rozrywki mmo.

Kisamee

Kisamee

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Screeny oczywiście są piękne. Najbardziej podobał mi się nr 2 , ponieważ było widać jak światło przedostaje się do jaskini. Cóż , myślę że kolejny dzień screen'a wygraliście :P

Granica między ciekawością a głupotą , jest bardzo cienka.

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
:roll:  Szkoda, że tak wiele grup stchórzyło, bo chętnie pooglądał bym sobie screeny z modu dzieje khorinis i wielka wojna.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Co tu dużo mówić... Wszystko wygląda bardzo ładnie. Z niecierpliwością czekam na moda. I życzę powodzenia.

BTW Jak robicie te testy graficzne?

QwertY

QwertY

Użytkownicy
posty14
  • Użytkownicy
Mi najbardziej podobały się 2 obrazki. 3 i 9.

razor

razor

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
CZ napewno zwycięży ale ciekawe kiedy tego moda zrobią w 100%
ale CZ to mi z 1rok zajmie podziwianie HEHEHE
a ogólnie to zajefajny a screny powalające
zwróciłem uwagę na niebo i znikające obekty są lepsze niż w gothic 2NK brawo

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi się podobały wszystkie screnny :roll:  TheModders górą !!!!!!!! xxxD

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust

Baster

Czas Zapłaty
#34 2009-07-26, 13:37(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 13:38)
Pierwszą rzeczą, na którą zwróciłem uwagę to perfekcyjna tekstura nieba, bardzo mi się podobała. W konkursie na najlepszy screen, istotnie pokazaliście jednego z najlepszych, bardzo interesujące ujęcie waszej architektury i właśnie niebo, na tym screenie najbardziej mi się ono podobało. Więcej nie będę mówił, gdyż inni i tak już powiedzieli co trzeba i nasłodzili, po prostu życzę powodzenia, by mod na 100% wyszedł :D

Futhark

Futhark

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Było widać jak światło przedostaje się do jaskini.
No właśnie. Ciekaw jestem jak to światło będzie wyglądać z różnych stron. Zrobiliście je jako voba, czy jak? Bo jeśli to jest vob, to niestety, ale będzie widoczny również w nocy ;)

BTW
Jak wyście to zrobili, że z tej dolinki na pierwszym screenie widać wodospad na ziemi orków i prawie aż wiezę Xardasa?? :D   :D  Aha kiedy opublikujecie resztę screenów? Po dniu screena to chyba kupa czasu  ;]

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
No właśnie. Ciekaw jestem jak to światło będzie wyglądać z różnych stron. Zrobiliście je jako voba, czy jak? Bo jeśli to jest vob, to niestety, ale będzie widoczny również w nocy :D
http://www.youtube.com/watch?v=2yJBGyVbrwk 0:55

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Czas Zapłaty
#37 2009-07-26, 20:24(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 20:24)
Półprzeźroczysty obiekt imitujący światełko, rodem z pierwszego Half-Life - bardzo ciekawe i jak na możliwości tego engine nienajgorsze rozwiązanie :D

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy to wogle wyjdzie?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
za tydzień

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry