Czas Zapłaty 44502 91

O temacie

Autor Buła

Zaczęty 25.07.2009 roku

Wyświetleń 44502

Odpowiedzi 91

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
oczywiscie ze sie da jednak nadal nie widze bezposredniego zwiazku z tematem.

boberovow

boberovow

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
wyrąbany w kosmos jest ten mod moim zdaniem najlepsze są niebo i budowa :P

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

wchodzcie i róbcie konta boberovow.chce.to

@:-) = mahomet rulez

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
old_lol.gif

Co cię tak bawi?

LordKamilVII

LordKamilVII

Rzeka
posty38
Propsy67
Nagrody
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Zapewne za bardzo się podniecił  ;)  
A co do moda to dodam jeszcze że najbardziej zaciekawił mnie obóz na bagnie  a w zasadzie to co z niego zostało ;]

Jarzak

Jarzak

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Te nocne niebo mnie rozwaliło... Szkoda że ja tak nie potrafię programować  o_o  Pozostaje tylko trzymać kciuki za twórców i czekać na premierę.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
. Szkoda że ja tak nie potrafię programować

Nie rozumiem jak to ma się do "programowania"?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
oj, czepiasz się, widać, że kolega po prostu nie zna właściwej terminologii. Niebo do gry takiej, jak Gothic to głównie grafika 2D. Natomiast programowanie to: http://pl.wikipedia.org/wiki/Programowanie

w każdym razie, nie umiesz, bo się nie nauczyłeś. niemal każdy człowiek może znaleźć sobie dziedzinę, której jeśli poświęci dość uwagi, to będzie w niej naprawdę dobry.

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
OMG, nie miałem pojęcia ze takie rzeczy można stworzyć jeszcze w Gothicu, zmiażdżyły mnie screeny jak i gameplay na yt :D  Graficznie wspaniale, ale zobaczymy jak bedzie w praktyce.

Jeśli CZ wyjdzie to prawdopodobnie, może stać sie kamieniem milowym w moddingu gothica ( ahhh już widze te niemieckie i ruskie zazdrosne spojrzenia, ten ból... xD )

Neoras

Neoras

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
nom niebo fajne, ale boje się że reszta będzie trochę odstawała od oryginalnego klimatu gothic-a, moim zdaniem używanie jakiś nowych tekstur wziętych z gothic-a 2 lub innych gier psuje trochę klimat, w MT wyglądało to trochę głupio taka mieszanka, no i jeszcze pozostaje kwestia terminu ukazania się pełnej wersji Czasu Zapłaty, mogliby dać chociaż betę...

-------------------

LEGALNE NIE ZNACZY GORSZE GIMP/BLENDER

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Czas Zapłaty
#69 2009-08-19, 15:29(Ostatnia zmiana: 2009-08-19, 18:13)
moim zdaniem używanie jakiś nowych tekstur wziętych z gothic-a 2 lub innych gier

w tym momencie obraziłeś naszą prace.

MT wyglądało to trochę głupio taka mieszanka

a u nas nie ma mieszanki tylko całkowity retexturing.

mogliby dać chociaż betę...

bezsens.

Lakis

Lakis

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy

Lakis

Czas Zapłaty
#70 2009-08-19, 19:52(Ostatnia zmiana: 2009-08-19, 19:52)
Po co ci beta? Był prolog pokazujący niewielki kawałek histori, ale zawsze to coś, a sam mod najpewniej już wkrótce wyjdzie na światło dzienne (przynajmniej mam taką nadzieję  :)  ), więc wydawanie bety, która zawierała by bugi, zniesmaczyła by te osoby, które czekają na CZ od dawna.

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
Popieram przedmówce co do screenów to mi szczena na plecy opadła heheh mod oczywiście zajebisty nie będę się pytał o nic ani krytykował bo nie ma co jak na razie trzeba będzie poczekać do premierki normalnie aż mi ślinka cieknie

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

dziadoslawek

dziadoslawek

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Powalajace wrazenie zrobily na mnie tekstury bo porównujac do pierwotnej czesci gothica to kawal dobrej roboty nie wspomne juz o tym padajacym swietle w tej jaskini swietna robota tylko zastanawia mnie jedna rzecz kiedy bede mogl chodzic po tym swiecie na swoim kompie?

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

Czas Zapłaty
#73 2009-08-23, 19:56(Ostatnia zmiana: 2009-08-24, 09:42)
DO @#$%^ NEDZY NIE MA OFICJALNEJ DATY PREMIERY JA PIERDOLE!

Nie klnij, nie miałeś żadnego powodu, każdy by chciał zagrać jak najszybciej,
Adanos

Owszem ale bylo powtarzane z 1kk razy zeby nie pytac o to. Chyba nie bez powodu, prawda?

Eltar

Eltar

Użytkownicy
posty29
  • Użytkownicy
Świetna jest ta grafika!
Podziwiam was za to, że udało wam się zrobić nowy świat, nowe tekstury, nowe modele i wciąż jak patrzy się na te screeny czuje się magie klimatu gothic I. GZ!

Gamer

Gamer

Użytkownicy
posty245
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nowy świat? przecież to oryginał gothica 1

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Świetna jest ta grafika!
Podziwiam was za to, że udało wam się zrobić nowy świat, nowe tekstury, nowe modele i wciąż jak patrzy się na te screeny czuje się magie klimatu gothic I. GZ!

Jaki nowy świat??? :D  
To zwykły świat jedynie przerobiony w spacku :PP

Flinston

Flinston

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
no jak zobaczylem screnny z CZ to mnie zamurowalo grafika chyba o 70% sie poprawila

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki nowy świat??? ;)  
To zwykły świat jedynie przerobiony w spacku :PP

uwierz, że był przerabiany w maxie, pomijam nowe światy których orc nie pokazał

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
nechce orazacz ale screeny z dnia screena faktyczne pokazuja ze textury z gothica 2 ale popravione  nektore nie modele domkov oboza to z miasta v g2 tylko zmienone ale ja to niemam za zle , poco robicz zupelnie nove textury
a popravione textury teraz davaja taka tradicijna aure gothica musze uznacz ze vam sie to udalo :/

0 użytkowników
Do góry