Hmm, nazywasz CZ byle pierdółką? Jeżeli tak to coś ci powiem. Gdyby SQ zrobili z mechaniką/skryptami aurory tyle co ork i wyzysk przy gothicu to by z tego wyszedł wiedźmin 2 a nie "tylko" modyfikacja. Druga sprawa to trudność w modyfikowaniu Gothica jest nieporównywalna z wieśkiem, ze względu na toole, tutki, community, wsparcie twórców, etc.
A że się ludzie nie interesują... No cóż, tutaj ludzie modami interesują się dopiero po premierze.
Jak na razie SQ jest na dobrej drodze do tego, żeby się dotrzeć. Ale do wydania moda jeszcze sporo czasu a najgorsze dopiero przed nimi.
W każdym razie byłoby nice gdyby ten mod zo9stał skończony.
Nie nazwałem CZ "małą pierdółka"...odniosłem się tylko do wypowiedzi Thor#msgote author=shergar link=topic=6345.msg54902#msg54902 date=1246378728]Hmm, nazywasz CZ byle pierdółką? Jeżeli tak to coś ci powiem. Gdyby SQ zrobili z mechaniką/skryptami aurory tyle co ork i wyzysk przy gothicu to by z tego wyszedł wiedźmin 2 a nie "tylko" modyfikacja. Druga sprawa to trudność w modyfikowaniu Gothica jest nieporównywalna z wieśkiem, ze względu na toole, tutki, community, wsparcie twórców, etc.
A że się ludzie nie interesują... No cóż, tutaj ludzie modami interesują się dopiero po premierze.
Jak na razie SQ jest na dobrej drodze do tego, żeby się dotrzeć. Ale do wydania moda jeszcze sporo czasu a najgorsze dopiero przed nimi.
W każdym razie byłoby nice gdyby ten mod zo9stał skończony.[/quote]
Nie nazwałem CZ "małą pierdółka"...odniosłem się tylko do wypowiedzi Thora.. który stwierdził, że modem do wiedźmina robionym przez ludzi, którzy się na tym znają nikt się nie interesuję...a jak jakiś newbie team założy temat o modzie do Gothica.. to go oklaskują i skaczą w około...
Co do wkładu pracy w modowaniu.. Na prawdę podziwiam Orka i innych ludzi pracujących nad CZ, szczególnie Thora, że ma sile jeszcze odpisywać niektórym "trucicielą"...Podziwia ich za to, że przy częstej krytyce i truciu dupy nie powiedzieli sobie :"a pierdole to, nie dość że poświęcam mój czas to jeszcze mi tu trują debilnymi pytaniami na forum, i obwiniają że g robię..."...tylko próbują skończyć co zaczęli.
Koniec of topu..