2# Dzień Screena 67294 220

O temacie

Autor Zoom

Zaczęty 20.06.2009 roku

Wyświetleń 67294

Odpowiedzi 220

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

2# Dzień Screena
2009-06-20, 19:50(Ostatnia zmiana: 2009-06-20, 19:51)
Pewna osoba pytała się mnie czy będzie owa 2ga edycja dnia screena ( z tego co pamiętam to był 04.07.2008r.) , jako że zaciekawiło mnie te pytanie to pragnę zwrócić się z nim do was.

Może zrobimy powtórkę tej uroczystości tego samego dnia?
Byłby ktoś chętny?
Co o tym myślicie?
Jakie macie w związku z tym propozycje?

Z góry przepraszam jeżeli ten temat był już poruszony jeśli był to trudno proszę wykasować ten temat a mnie opieprzyć z góry na dół :D

Temat chyba w dobrym miejscu napisałem.

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies

Dr House

2# Dzień Screena
#1 2009-06-20, 20:40(Ostatnia zmiana: 2009-06-20, 20:40)
Ja jestem oczywiście za, ale znając życie gorzej może być z dostarczaniem materiałów na owy dzień przez teamy moddujące tutaj gothica.  Ale cóż, to już chyba tych osób sprawa, ponieważ dzięki temu można upublicznić bardziej moda(czyt. zrobić swojej modyfikacji niezłą reklame).

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

2# Dzień Screena
#2 2009-06-20, 21:28(Ostatnia zmiana: 2009-06-20, 21:28)
Ale cóż, to już chyba tych osób sprawa

Nie do końca. Przykładowo jeśli zgłosi się mało grup to nie ma z czym do ludzi. Podobnie jest z jakością prac, w tamtym roku było fajnie ale jednak moim zdaniem niektóre rzeczy nie powinny być pokazywane. Nie wnikam w twórczość poszczególnych teamów no ale jakaś odgórna selekcja powinna być bo co by nie było podpisujemy się pod tym wspólnie już nie tylko jako grupy ale cała społeczność i dajemy tą pracą świadectwo swoich umiejętności.

Z całym szacunkiem do wszystkich modderów zainteresowanych inicjatywą ale po latach moddingu tej gry należy już od siebie czegoś wymagać nie wspominając, że inni od nas wymagają. Raczej nie chciałbym aby wspólną wizytówką były prace tego pokroju: http://themodders.org/index.php?showtopic=...amp;#entry53672 bo to już było na poprzednim konkursie, 2 lata temu, 3 i 4 a 99% tych projektów na oczy nikt nie widzał i raczej nie zobaczy.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan

shergar
The Modders

2# Dzień Screena
#3 2009-06-20, 23:14(Ostatnia zmiana: 2009-06-20, 23:20)
W sumie czemu nie, ale moim zdaniem konkurs powinien odbyć się bez udziału CZ :D

Druga sprawa. Najlepsza modyfikacja w nagrodę dostanie artykuł dotyczący moda opublikowany na polter.pl. Pomijając reklamę, etc. to także powinno twórców zmotywować do dalszej pracy, a wbrew pozorom sporo ludzi darzy gothica sentymentem. Może uda się dorzucić artykuł/wywiad na strefierpg i gdzieś jeszcze.

Może coś ken dorzuci jeszcze na zachętę :D  Nie bójcie się modować, tylko róbcie to na poziomie i porównujcie się tylko do lepszych od siebie ;p

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
W sumie czemu nie, ale moim zdaniem konkurs powinien odbyć się bez udziału CZ
Calkowicie sie zgadzam wynik bylby z gory przesadzony - wygral by oczywiscie WoW.

A tak poważnie - świetna inicjatywa, motywująca nagroda... Jestem za!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

2# Dzień Screena
#5 2009-06-21, 00:40(Ostatnia zmiana: 2009-06-21, 00:40)
ehh do dziś pamiętam jak zawistny xardzio pomawiał mnie o "zniekształcanie gry" i w ogóle reżyserowanie wszystkich scenek in real :D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Może tym razem bez screenów? Po prostu taka impreza, internetowy zlot? Jeżeli myślicie o tym poważnie, to już teraz przydałoby się zacząć ogłaszać grupom modderskim, aby coś na czas przygotowały. Jakby co, to jestem cały czas chętny do pomocy w organizowaniu (oczywiście VH weźmie udział również w imprezie) - zapraszam na GG ^^ .

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
nie rozumiem

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy

Zoom

2# Dzień Screena
#8 2009-06-21, 20:28(Ostatnia zmiana: 2009-06-21, 20:28)
Ja też nie rozumiem, jak to bez screenów?  To taki żart? ^^

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Zapewne chodzi mu o zrobienie takiego plebiscytu, który miałby wyłonić w ankiecie najlepszy mod, a nie najlepszy screen. A to, jak zaprezentowałyby się grupy - czy pokazując screeny i filmiki, czy nie - zależałoby już tylko od nich.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
No mniej więcej.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

2# Dzień Screena
#11 2009-06-21, 20:45(Ostatnia zmiana: 2009-06-21, 20:47)
To nie ma sensu.
Trzeba coś pokazać, czymś zaciekawić graczy, żeby zagłosowali na ten a nie inny mod.
Screeny to tylko dobra reklama. Nie wiem co ci one przeszkadzają, chyba jedynie w tym, że trzeba trochę przysiąść i popracować nad tym co miałoby być na tych screenach.

Jeśli mamy to robić bez screenów, to lepiej wcale tego nie róbmy, bo to totalnie mija się z celem.

Hah, impreza. Ta. Jebać screeny, kupmy kiełbaski i zróbmy sobie grilla.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
Może screeny zastąpimy filmikiem prezentującym modyfikacje?
Film powinien mieć przynajmniej z 5 minut by było cokolwiek widać.
Choć tak samo uważam że screeny powinny być.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

2# Dzień Screena
#13 2009-06-21, 20:52(Ostatnia zmiana: 2009-06-21, 20:53)
Ja bym postawił na dowolność. Można zaprezentować filmik, screeny, rendery, prezentację.

Buła - kto mówi o nie dawaniu screenów?

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies

Dr House

2# Dzień Screena
#14 2009-06-21, 22:11(Ostatnia zmiana: 2009-06-21, 22:11)
Buła - kto mówi o nie dawaniu screenów?
Cytat: Dekster link=topic=6144.msg53796#msg53812 date=Jun 21 2009, 06:12 PM\'
Może tym razem bez screenów?

^^  

To byłoby dobry chwyt marketingowy, "dzień screena" bez screenów xD

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
O KURWA! Sorry. Miałem na myśli "bez konkursów".

fail :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Film powinien mieć przynajmniej z 5 minut by było cokolwiek widać.
Proponuję tą samą zasadę zastosować w przypadku screenów. Musi być na nich cokolwiek widać :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
No ta, ale przecież mody będą praktycznie te same, co w roku poprzednim, tylko screeny się zmienią. ;p

Moje portfolio

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
To ustalcie co i jak bo to w końcu także w waszym interesie leży ;p

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja to widzę tak:

każdy team, który weźmie udział musi zaprezentować przynajmniej 10-15 screenów (wartość do ustalenia, ale fajnie byłoby dać dolną granicę) oraz materiały dodatkowe (filmik, muzyka, prezentacja i takie tam). Może jeszcze jakiś dłuższy tekst (stan prac, założenia itp.). Konkurs jeden - na najlepiej zapowiadającą się modyfikację.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry