Meeting 23626 107

O temacie

Autor

Zaczęty 24.05.2009 roku

Wyświetleń 23626

Odpowiedzi 107

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty871
Propsy1297
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Witam,

Mam w planach mały zjazd co prawda dotyczący BIT, ale na tM też jest sporo osób, które znam nie od dziś i w sumie, z którymi zaczynałem przygodę z grami od kuchni. Można by więc i zjazd tM zrobić.

Jak na razie wyszło, że najbardziej pasuje końcówka wakacji [sierpień] gdzieś w środku Polski.

Piszcie co komu pasuje i kiedy.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Witam,

Mam w planach mały zjazd co prawda dotyczący BIT, ale na tM też jest sporo osób, które znam nie od dziś i w sumie, z którymi zaczynałem przygodę z grami od kuchni. Można by więc i zjazd tM zrobić.

Jak na razie wyszło, że najbardziej pasuje końcówka wakacji [sierpień] gdzieś w środku Polski.

Piszcie co komu pasuje i kiedy.
Ja bym był za podpięciem zjazdu Poziomek

mi nie pasuje 1-4 sierpnia oraz 14-18 sierpnia
no chyba że zrobi się zjazd w świecinie(2 sierpień) bądź gnie(15 sierpień) :D  w gniewie jest zamek więc miejsce fajne

odnośnie takiego zjazdu, przydałoby się załatwić jakieś noclegi dla chętnych itp. chociażby głupia szkoła albo coś

a i jakby zrobić taki klimatyczny zjazd to mógłbym spróbować przyjść w jakiś historycznych ciuchac

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty871
Propsy1297
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Już nad tym pracujemy :D  Miejsce jest, co prawda nie historyczne, ale odosobnione: lasy, zalew, noclegi, zaplecze, etc.

Kwestia zapytania czy się da i kiedy. Poziomki jak najbardziej :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
Już nad tym pracujemy :D  Miejsce jest, co prawda nie historyczne, ale odosobnione: lasy, zalew, noclegi, zaplecze, etc.

Kwestia zapytania czy się da i kiedy. Poziomki jak najbardziej :D
jakiej #msgote author=shergar link=topic=5939.msg51571#msg51571 date=1243194912]Już nad tym pracujemy :D  Miejsce jest, co prawda nie historyczne, ale odosobnione: lasy, zalew, noclegi, zaplecze, etc.

Kwestia zapytania czy się da i kiedy. Poziomki jak najbardziej :D [/quote]
jakiej wielkości#msgote author=shergar link=topic=5939.msg51571#msg51571 date=1243194912]Już nad tym pracujemy :D  Miejsce jest, co prawda nie historyczne, ale odosobnione: lasy, zalew, noclegi, zaplecze, etc.

Kwestia zapytania czy się da i kiedy. Poziomki jak najbardziej :D [/quote]
jakiej  może być ten zlot? jakby ogłosiło się to na Poziomce to newsy poszłyby na g.gram.pl g.phx.pl g.org.pl i pewnie nie tylko
fajnym motywem by było odwalenie takiego zlotu na kilkaset osób(tylko czy możliwym do zrealizowania?)

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Gdybym był tylko trochę starszy, bo ani środka transportu, ani innych wymagań (choćby już wspomnianych wiekowych), ale jak najbardziej jestem za takim zlotem.

fajnym motywem by było odwalenie takiego zlotu na kilkaset osób(tylko czy możliwym do zrealizowania?)
Zależy :D . Jeżeli chcesz ThorusówOrców czy GenerałówLee, to tak :D .

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Meeting
#5 2009-05-24, 22:51(Ostatnia zmiana: 2009-05-24, 22:52)
nie da rady. zupełnie z ciekawości poruszyłem ten temat kilka miesięcy temu to prawie nie skończyło się na kłótni  o_o . ja się oczywiście piszę, będę z wami choćby i w czarnobylu. czy nagłaśnianie tego jest jednak konieczne? zdunek, nie licz że ci przyjadą jakieś zapalone fanowstwo bo gracze gothica to głównie mameje i gówniarstwo a ci starsi mają wyjebane na tą całą scenę i siedzą z sentymenty. jeśli ktoś z nich by miał się spotykać to raczej kameralnie, we własnym gronie i my również powinniśmy pójść tym tropem.

impreza na kilkaset osób, czy nawet na 60 jest mało realna pomijając kwestie logistyczne typu zakwaterowanie, jakieś atrakcje, jedzenie itd. poza tym czy faktycznie potrzebujemy czegoś takiego? jak mówię jestem skłonny pojechać, spotkać się z osobami które znam i poznać osoby, które znają osoby które ja znam. do szczęścia nie potrzebuję jakichś ludzi z przypadku, których nie widziałem nawet z nicka.

sher, podaj bardziej szczegółowe info na temat lokalizacji i tego jakby mógł wyglądać plan takowego zlotu.

dexter nie pierdol bo ja będąc ledwo starszym od ciebie jedziłem po całej polsce do kumpli z neta na wakacje :D . daj spokój, to nie powozy cygańskie :D . nikt ci nie rozpierdoli karocy belką w środku lasu ani nikt nie poderżnie ci gardła na szlaku. pkp jest jakie jest ale nie przesadzajmy, da się żyć. wejście do pociągu w punkcie a i wyjście w pkt. b to żadna filozofia.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Tylko, że ten. Ja mam rodziców, że tak się wyrażę, starej daty. Nie chodzi o sam wiek, ale o pogląd. Już wyobrażam sobie minę matki, jak mówię "Wyjeżdżam sobie na parę dni w centrum Polski z ludźmi, których znam jedynie z rozmów internetowych, cześć!". Poza tym taka jest mentalność ludzi mieszkających na wsi, po prostu elastyczny światopogląd nie dociera niestety do niektórych krańców tego kraju. Raz mało nie zostałem zjedzony przez to, że powiedziałem, że nie mam zamiaru utożsamiać się z religią, bo jestem ateistą. Kolejny minus mieszkania na zadupiu.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty871
Propsy1297
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Abstrahując - też kiedyś byłem niby ateistą. Od paru dobrych lat jest zupełnie inaczej. Ale to osobista sprawa każdego z nas.

Co do zjazdu.

Ken ja stawiam na jakość, nie na ilość. Nie ma sensu reklamować, dlatego daję tylko w tajnym dziale. Realnie miejsce jest trochę, może do 50 osób bo można namioty rozłożyć. Ale na razie muszę dowiedzieć się dokładnie czy wypali tam gdzie chcemy i wtedy dam znać. Samo spotkanie będzie raczej interesujące, wstępny zarys tego co będziemy robić już jest :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Dekster ja ciebie rozumiem.

Odnośnie meetingu. Jestem za. Lokalizacja byle nie gdzieś koło Szczecina, bo nie chcę marnować całego dnia na dojazd, a drugiego na powrót. :D  Poza tym nic nie mam zaplanowane na wakacje. Więc termin jak na razie dowolny. Jeśli chodzi o lokalizacje, to może kto jest chętny, to poda przynajmniej mniej więcej skąd jest? Łatwiej by można ustalić jakieś miejsce. Ja jestem z Gorlic, woj. małopolskie.

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator

Zdunek
Administrator

Meeting
#9 2009-05-24, 23:28(Ostatnia zmiana: 2009-05-25, 10:14)
Abstrahując - też kiedyś byłem niby ateistą. Od paru dobrych lat jest zupełnie inaczej. Ale to osobista sprawa każdego z nas.

Co do zjazdu.

Ken ja stawiam na jakość, nie na ilość. Nie ma sensu reklamować, dlatego daję tylko w tajnym dziale. Realnie miejsce jest trochę, może do 50 osób bo można namioty rozłożyć. Ale na razie muszę dowiedzieć się dokładnie czy wypali tam gdzie chcemy i wtedy dam znać. Samo spotkanie będzie raczej interesujące, wstępny zarys tego co będziemy robić już jest :D
czyli zamknięty meeting, trzeba zwołać stare Poziomki
Siekacz, O.R., LMVIII, Fenix może Traffix...

PS: Thoro, zorganizowanie duuzego zlotu to też nie jest aż tak straszna sprawa, podstawową sprawą jest miejsce na nocleg, chociażby namioty, albo spanie w szkole a reszta to pikuś...

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Moheruń :D  , woj. kujawsko-pomorskie.
Ja się piszę, rodzice są starej daty, WIĘC stosują zasadę volenti non fit iniuria, czyli że jak mi poderżną gardło na szlaku, to moja sprawa.

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Meeting
#11 2009-05-25, 15:24(Ostatnia zmiana: 2009-05-25, 16:05)
Ja mam rodziców, że tak się wyrażę, starej daty. Nie chodzi o sam wiek, ale o pogląd. Już wyobrażam sobie minę matki, jak mówię "Wyjeżdżam sobie na parę dni w centrum Polski z ludźmi, których znam jedynie z rozmów internetowych, cześć!".

To oczywiste. Raczej było by coś z nimi nie tak gdyby faktycznie pozwolili ci jechać od tak w centrum polski, samemu. W moim przypadku dochodził również ojciec komunista, który wszystko oceniał przez pryzmat swojego dzieciństwa oraz jakieś urojone obawy ukształtowane na podstawie zjebanych mediów. W końcu wiadomo, że na każdy wagon a nawet przedział przypada conajmniej 2 miłośników chłopięcych odbytów nie wspominając już o świecie poza taborem  :D . Chyba, że faktycznie obydwoje twoich rodziców to wzajemnie uzupełniający się beton zbrojony z bunkra z pod kancelarii rzeszy - wtedy faktycznie nie da rady.

Odnośnie meetingu. Jestem za. Lokalizacja byle nie gdzieś koło Szczecina, bo nie chcę marnować całego dnia na dojazd, a drugiego na powrót. old_lol.gif

Ludzie, dajcie spokój z takim gadaniem. Zawsze jak jest zlot to się zaczyna nieustanne pierdolenie o lokalizacji. Nigdy nikomu nie dogodzisz, nawet nie wypracujesz kompromisu. Sprawa jest prosta - chcesz, przyjeżdżasz, nie to nie i bez pierdolenia że temu blisko a tamtemu daleko. Jeździliśmy na zlot na 2 koniec polski, około 1400 kilometrów w obydwie i wszyscy mieli podobną odległość ze względu na umiejscowienie a przyjechało ponad 600 zł. W tym roku członków będzie nawet 800 a to nadal impreza na zaproszenie.

może Traffix...

nie przyjedzie

Sher, proszę napisz coś o samym miejscu a przede wszystkim tym co mielibyśmy tam robić, ile cały zlot by trwał itd.

Ps: umieśćcie to w bardziej adekwatnym dziale, bo jednak nie wszyscy co powinni mają dostęp. jeśli jednak faktycznie zależy wam na jakiejś konspiracji i ścisłym gronie to zróbcie na zaproszenie, wtedy z pewnością unikniecie wpraszania się osób niepożądanych itd.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Świebodzin, województwo lubuskie.
Mam podobną sytuację do tej Dekstera, ale kto wie, co się będzie działo w sierpniu. :D

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
Mam podobną sytuację do tej Dekstera, ale kto wie, co się będzie działo w sierpniu. :D
mam propozycję, zróbmy to gdzieś za granicą, każdy będzie miał tak daleko, a żeby było klimatycznie to jakiś zamek albo coś ? Ja proponuję na Ukrainie w Kamieńcu podolskim, przy dobrych wiatrach 16 godzin podróży i koszt około 400 zł w dwie strony, ale za to na miejscu wszystko jest tanie jak barszcz

A teraz serio, czyście kurwa ocipieli ? może zjazd zrobimy u kogoś w ogródku?...
Miejsce ustala organizator(Shergar) i w trzecim poście tego tematu napisał że takie miejsce jest, tylko musi się dowiedzieć czy na tamten czas będzie wolne.

Już nad tym pracujemy biggrin.gif Miejsce jest, co prawda nie historyczne, ale odosobnione: lasy, zalew, noclegi, zaplecze, etc.

Kwestia zapytania czy się da i kiedy. Poziomki jak najbardziej biggrin.gif

I koniec tematu z miejscem. Sher później napisze dokładnie co, gdzie i jak.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lol, nie proponowałem miejsca pobytu, tylko podałem miejscowość, w której mieszkam, jak kilka innych osób, by ułatwić znalezienie odpowiedniego dla wszystkich miejsca.

Malyxxl

Malyxxl

Użytkownicy
posty26
Propsy1
  • Użytkownicy
odpowiedniego dla wszystkich miejsca.
Nie ma czegoś takiego.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Pietrek

Meeting
#16 2009-05-25, 18:22(Ostatnia zmiana: 2009-05-25, 18:23)
No, źle się wyraziłem. Miałem na myśli miejsce, które pasowałoby jak największej ilości osób.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ja chętnie, no ale szanse powodzenia są raczej znikome. To samo co powyżej :D  Chociaż byłoby to ciekawe :D  Dużo zależy od miejsca, no ale zobaczymy.

Kazzmir
  • Gość

proponuję kraków, województwo krakowskie. mam wszędzie blisko i duży zamek pod ręką nad wisłą z widokiem na góry  :D

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty871
Propsy1297
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
E Kraków odpada. Słyszałem, że tam strasznie rowery kradną :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry