Meeting 23677 107

O temacie

Autor

Zaczęty 24.05.2009 roku

Wyświetleń 23677

Odpowiedzi 107

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty871
Propsy1297
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Osoby towarzyszące. Niby można - kazz też wlecze rodzinę ze sobą ;p  Ale drzewo do lasu wozić?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Meeting
#41 2009-06-09, 18:01(Ostatnia zmiana: 2009-06-09, 19:15)
A co z osobami towarzyszącymi?

znaczy jak ze starą to zawsze w cenie

ps: jeśli ktoś ma problemy z żarciem bądź nie chce jeść a inedia mu nie wychodzi dupą to niech sobie kupi MRE. można po tym bez problemu nie jeść 2 dni bez specjalnego uczucia głodu :P

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
znaczy jak ze starą to zawsze w cenie

Miałem na myśli mojego pieska

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Miałem na myśli mojego pieska
Ta, chyba, że ty te obleśne, owłosione i wielkie pająki nazywasz "pieskami" :P .

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
dobra nie spamujmy tu bo to ważny i istotny temat

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy273
  • Użytkownicy
Mozliwe że wpadne. Tylko jedna istotna sprawa.
Czy w tym lesie jest monopolowy?

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Czy w tym lesie rosną konopie indyjskie?

Też możliwe że wpadnę, jeśli nikt nie ma nic przeciwko.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Siekacz link=topic=5939.msg52935#msg52935 date=Jun 13 2009, 08:54 AM\'
Mozliwe że wpadne. Tylko jedna istotna sprawa.
Czy w tym lesie jest monopolowy?
ile uniesiesz tyle przyniesiesz :P  3 kraty chyba udźwigniesz ;(

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
wiele może się zmienić bo termin odległy ale robimy wstępną listę z tego forum:

1. Shergar
2. Thor
3.

^ - wpisujcie się kopiując powyższą listę do swoich postów. Przykładowo zdunek kopiuje moją, dopisuje się podemną zaś następna osoba kopiuje listę zdunka i dopisuje się pod nim. W ten sposób najnowszy post będzie zawierał najaktualniejszą listę.

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
1. Shergar
2. Thor
3. Fenix

Jednak nie gwarantuję pobutu z 2 powodów. 1)jak stwierdził Thoro to odległy termin i wiele się może zmienić. 2) Już drugi tydzień szukam jak dojechć do tej Shergarowej dziury z wrocławia i nie mogę znaleść  :D

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
1. Shergar
2. Thor
3. Fenix
4. Królik

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Już drugi tydzień szukam jak dojechć do tej Shergarowej dziury z wrocławia i nie mogę znaleść biggrin.gif

W ogóle idzie tam jakoś w miarę normalnie dojechać bez kombinacji i przesiadek na centralnym i buk wie gdzie jeszcze?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Meeting
#52 2009-06-15, 16:48(Ostatnia zmiana: 2009-06-15, 16:51)
1. Shergar
2. Thor
3. Fenix

Jednak nie gwarantuję pobutu z 2 powodów. 1)jak stwierdził Thoro to odległy termin i wiele się może zmienić. 2) Już drugi tydzień szukam jak dojechć do tej Shergarowej dziury z wrocławia i nie mogę znaleść  ;]

http://rozklad-pkp.pl/

Wpisałem Wrocław Główny 22 sierpnia wyjazd o 9 i wpisalem w pole do Murowana Goślina, wyskoczyli mi 3 połączenia i w każdym tylko 1 przesiadka (2 z pośpiesznego na osobowy, i jedno z osobowego na osobowy).

Mam nadzieje, że ci pomogłem :D  Pociągiem jedzie sie owiele przyjemniej niż ciasnymi Polskimi autobusami. Dojechać możesz najszybszym połączeniem w 3h i 45 minut, i tak lepiej ode mnie bo ja mam 5h :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Wpisałem Wrocław Główny 22 sierpnia wyjazd o 9 i wpisalem w pole do Murowana Goślina

Chyba źle wpisałeś Dark...

Organizujemy zjazd BIT w: Miedzna Murowana.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm, faktycznie mój błąd. Wpisałem miasto Shergara, ale wyszukiwarka znalazła tylko Murowaną Gośline więc zpaewne nie mają tam stacji kolejowej. Popatrzę jeszcze na PKSy

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Z tego co się orientuję, to najbliżej Miedzny jest Opoczno. Można też dostać się do Piotrkowa i chyba Skarżyska.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Nie wiem czy wiele by to zmieniło, ale proponuję poszukać jakiejś miejscówki w okolicy Koluszek. To duży węzeł kolejowy, też w centrum Polski, tory idą na Warszawę, Łódź (a z Łodzi na całą zachodnią Polskę), Górny Śląsk i Kielce. W Opocznie natomiast krzyżują się trasy Warszawa - Kraków oraz Łódź (Koluszki, Tomaszów Mazowiecki) - Skarżysko Kamienna. W Skarżysku jest spory węzeł z trasami na Kielce i Lublin. W samym Opocznie jednak węzła praktycznie nie ma i nie wiem, jak dużo pociągów tamtędy przejeżdża i się tam zatrzymuje. Przez Koluszki przejeżdża, zdaje się, bardzo wiele pociągów, zatrzymują się praktycznie wszystkie ze względu na węzeł. Minusem Koluszek jest jednak brak większych zbiorników wodnych w okolicy.

Sam nie wiem czy pojadę, na razie się zastanawiam. Oczywiście proszę nie myśleć, że podaję Koluszki ze względu na odległość od siebie - do Koluszek mam nawet nieco dalej, ale dojazd pociągiem, jak się okazuje - sporo krótszy. Tak samo pewnie będzie w przypadku większości osób.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Hm... Wydawało mi się, że miejsce jakieś jest już ustalone :D .

Teraz będą kolejne dwie strony ustalania miejsca, od nowa lista itp. ;]

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ja tylko proponuję, chociaż z drugiej strony - na nic nie jest za późno.

Proszę osoby, które zamierzają jechać pociągiem, o sprawdzenie czasu podróży do Koluszek i do Opoczna.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty871
Propsy1297
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Hmm. Miejsce zjazdu nie zmienia się, ale przecież nikt nie mówi, że nie możecie spotkać się gdzie indziej ;p

W każdym razie kilka osób z bit, z poltera, AF, etc. będą tutaj:

Miedzna Murowana.

Dostępne terminy: 21-23 sierpnia.

Siekacz o "wodę" się nie bój, jest tam wszystko co do życia ci trzeba ;p  Tylko weź baseball bo podobno nie dają na zeszyt :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry