Meeting 25698 107

O temacie

Autor

Zaczęty 24.05.2009 roku

Wyświetleń 25698

Odpowiedzi 107

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Meeting
#20 2009-05-25, 20:29(Ostatnia zmiana: 2009-05-25, 20:35)
Lol, nie proponowałem miejsca pobytu, tylko podałem miejscowość, w której mieszkam, jak kilka innych osób, by ułatwić znalezienie odpowiedniego dla wszystkich miejsca.

Dla wszystkich bo mieszka tam kilka osób? Reszta ma się dostosować pod was bo macie blisko? Litości, sprawa jest BANALNA - nie ma kurwa czegoś takiego jak nawet optymalne miejsce tak więc bez żadnej filozofii, przyjeżdżasz albo nie. Jeśli ktoś pierdoli bo mu za daleko kilkanaście godzin pociągiem to wyraźnie nie jest to zjazd dla niego! Towarowym na sowieta tam jedziesz?? Tak trudno zrozumieć, że nawet gdy te pięć osób będzie miało blisko to reszta będzie miała zajebiście daleko? W takich sprawach NIE MA kompromisu. Wszyscy powinniśmy się dostosować do odgórnego postanowienia - masz blisko, zazdroszczę - masz daleko, za daleko - nie musisz przyjeżdżać.

Poza tym nie wiem czy zauważyliście ale sher ma już coś na oku, skoro jednak aż tak bardzo zależy wam na zrobieniu tak aby było blisko i "optymalnie" to może sami zajmiecie się organizacją? Sądzę, że na pewno uda wam się coś zdziałać, może nawet wyrwać jakiś klimatyczny zamek, szkołę na nocleg a nawet zapuszczony po prlowski ośrodek gdzie wpuszczą nas półdarmo.

i ponawiam prośbę o przedstawienie konkretów dotyczących lokalizacji i planu zlotu. na chwilę obecną to nawet trudno się zadeklarować, całkowicie w ciemno mimo że już to zrobiłem.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Spokojnie dzieci z adhd :D  Do końca weeka prawdopodobnie będę znał miejsce i datę wtedy być może dam znać ;p

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Dla wszystkich bo mieszka tam kilka osób? Reszta ma się dostosować pod was bo macie blisko?
Eh, Thoro... chodziło mu o to, że podał swoje miejsce zamieszkania, tak jak PODAŁO kilka innych osób, a nie tam, GDZIE MIESZKA kilka innych osób :D  
nie ma kurwa czegoś takiego jak nawet optymalne miejsce
Czysto teoretycznie coś takiego istnieje - wystarczyłoby porobić wektory/okręgi na ekranie GPS-a... wytyczyć ten punkt - i voilà!

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Czysto teoretycznie coś takiego istnieje - wystarczyłoby porobić wektory/okręgi na ekranie GPS-a... wytyczyć ten punkt - i voilà!
i wyjdzie Ci na środku jeziora, albo(uwzględniając także wysokości) 3 metry pod ziemią, lub nad :D

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
nie, najpierw trzebaby zdefiniować, co to znaczy. Pewnie chodzi o to, żeby jakaś średnia (tylko jaka?), w jakimś sensie odległości (też pytanie w jakim?) miałaby być najmniejsza. a i tak nie byłaby to dobra definicja, bo do tej średniej powinni się liczyć tylko ci, którzy przyjadą, a ponieważ to czy przyjadą zależy od położenia, to wszystko się straszliwie gmatwa.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
sądzę, że odległość będzie dla każdego dogodna dzięki UFO Adolfa Hitlera:

w obliczu powyższego temat transportu/dojazdu/lokalizacji uważam za zakończony.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
A więc podsumowanie.

Organizujemy zjazd BIT w: Miedzna Murowana.

Na miejscu lasy, zalew, plaża nudystów, zakwaterowanie, dinozaury, etc.

Cena za noc: 18zł [dwa noclegi bo zjazd Piątek-Niedziela, czyli 36zł za sam pobyt].

Żarcie/sfermentowane napoje we własnym zakresie.

Dostępne terminy: 14-16lub 21-23 sierpnia.

-----------------------------------------------------------

Pisać imię/nazwisko/nick osób, które reflektują. Ilość miejsc ograniczona więc nie mówię, że każdy się tam "zmieści". Prócz BITowców będzie też trochę ludzi z branży być może: AF, polter, strefa, etc.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
jak sprawa z pksami, pkp, busami itd?
jakieś bardziej szczegółowe info o ośrodku
plany?

większość tego mogę znależć samemu ale nie chcę encyklopedii, tak po krutce co i jak

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
ja się piszę
Moje dane znasz :P

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
mogę czuć się mile widziany?

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
mogę czuć się mile widziany?
jak stawiasz to zawsze i wszędzie :roll:

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Thoro tylko snajperkę i wnyki zostaw w domu :roll:

Co do dojazdu, etc. musisz sam sprawdzić. Ja się z czasem dowiem kto i skąd fura jedzie to można wtedy się doczepić.

Żarcie we własnym zakresie, chyba, że sobie coś upolujesz bo lasy są ;p

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
Thoro tylko snajperkę i wnyki zostaw w domu :roll:
a ja mogę wziąć zestaw małego piromana, szablę, jakąś historyczną strzelbę i kilka innych ? ;p

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Nie, wszelkie dildo, które was podniecają zostawcie w domu :roll:

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
W sumie moge się zdeklarować na 80%, prawdopodobnie jakas kasa mi wpadnie w najblizszym czasie.

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
Nie, wszelkie dildo, które was podniecają zostawcie w domu ;p
:(  a miałem nadzieję że kogoś podpalę(może Kurdeman by się zjawił :roll:  )

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
W sumie moge się zdeklarować na 80%, prawdopodobnie jakas kasa mi wpadnie w najblizszym czasie.

ale zgolisz piczowąsa? wiesz, tam będą ludzie :roll:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No krolik... po przejsciu przez firewall mozesz czuc sie nieswojo xD

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy

MWL

Meeting
#38 2009-06-08, 19:01(Ostatnia zmiana: 2009-06-08, 19:12)
Będę na bank :lol2:

Jak będzie to dorwiemy Pingwinka :/  Nie będzie ataków na iFotos xD

No to tak jakby ktoś nie wiedział że ja od CreaWebusa:
Marcin Lenkowski
Koszalin (nie powiem więcej bo będzie wiadomo gdzie się schował złodziej)
lenkowski [at] creaweb [dot] pl

A jak OR nie ruszy dupy to wiesz co możesz zrobić w wolnym czasie jak będziesz w tej Warszawie Zdunek ;]  Uprzedzam, będzie bolało!

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
ale zgolisz piczowąsa? wiesz, tam będą ludzie :lol2:

Mój wąs! Ale dla Was moge to zrobic ;]

A co z osobami towarzyszącymi?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry