gry przeglądarkowe 9954 32

O temacie

Autor

Zaczęty 19.03.2009 roku

Wyświetleń 9954

Odpowiedzi 32

Kazzmir
  • Gość
jakie są najbardziej znane płatne i darmowe gry przeglądarkowe?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
www.quakelive.pl - troche inny typ, ale ok :P
www.ogame.pl - tutaj chyba nie będę się rozpisywał. Chyba największa polska gra via www. Szkoda tylko że SF.
www.plemiona.pl - budowanie wioski, rekrutowanie żołnierzy w klimatach średniowiecza.
www.gladiatus.pl - wcielanie się w gladiatora w celu przegrania fortuny na aukcjach :P
www.battleknight.pl - trochę w to grałem ale szybko mi przeszły gry przeglądarkowe.
www.bitefight.pl - cieszy się popularnością. Wojna wampirów z wilkołakami (oklepane)
www.thecrims.pl - coś dla naszej themurdersowej społeczności xD

A w te nie grałem, ale widziałem/słyszałem
www.ikariam.pl
www.metaldamage.pl
www.travian.pl
www.kingsage.pl

No i perełka(?):
www.arena-albionu.pl

Wszystkie są darmowe, płatnych nie znam.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
kingsage.pl - plemiona, z tym, że w średniowieczu

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Kingsage całkiem niezła gierka mam tam konto w Ikariam kiedyś grałem ale lipna jest poza tym to mało jest naprawdę fajnych gier  a i oczywiście gladiatus świetna gierka ale nie na długo

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Nie mów, Kazz, że chcesz się brać za przeglądarkowce :P

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Kazzmir
  • Gość

Kazzmir
Gość

gry przeglądarkowe
#5 2009-03-20, 10:57(Ostatnia zmiana: 2009-03-20, 10:58)
zabralismy sie i niezle nam idzie.
szkoda ze z ifritu odszedles  :P

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czego szkoda? Bardzo dobrze że odszedłem.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Kazzmir
  • Gość
Czego szkoda? Bardzo dobrze że odszedłem.

wiem, czytałem  :P

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
wszystko od hitlerów: http://www.gameforge.de/

Kazzmir
  • Gość

Kazzmir
Gość

gry przeglądarkowe
#9 2009-03-20, 14:25(Ostatnia zmiana: 2009-03-20, 14:28)
właśnie zdążyłem zauważyć że helmuty rządzą tymi grami. z bażyńskim nie mam co się do nich pchać, trzeba szukać polskiego kapitału :P

tylko skoro większość to gry darmowe to jak na nich zarabiają?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
reklamy są chyba wewnątrz, można kupić premiumy które klikwidują reklamy i dodają cośtam jeszcze. idzie jak chuj, zapewniam. zagraj np w bite fight to będziesz wiedział oco chodzi bo wszystkie ich gry jadą na tym samym patencie

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Ja dodam coś od siebie z gier na pół na pół "Darmowe i Płatne"

ogame.pl
Travian.pl
my-fantasy.net czy coś takiego.

Jak coś więcej przyjdzie mi do głowy to dodam ale można dodać do spisu też wszelakie gry od panów z WP :P

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit

Jedairusz
Złote Wrota

gry przeglądarkowe
#12 2009-03-20, 15:57(Ostatnia zmiana: 2009-03-20, 15:57)
goalunited.org
Najpopularniejszy chyba manager piłkarski. Kupa graczy z różnych krajów, fajny wg mnie design.
PS: W tej chwili mają jakieś błędy czy coś...

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.

bROXmor

gry przeglądarkowe
#13 2009-03-20, 18:03(Ostatnia zmiana: 2009-03-20, 18:06)
http://bloodwars.interia.pl/ - nie wiem, co to jest, ale Dekster Siedemnasty kazał mi się zarejestrować :P  Niedaleka przyszłość + wampiry = IMO dosyć dziwne połączenie.

http://www.ultrasgame.com/ - "Gra prawdziwych kibiców". Ogólnie serwis z burdami organizowanymi przez kiboli. Okraszone szczyptą managera. 18+

http://www.vendetta.pl/ - Zostań ojcem chrzestnym internetowej mafii. Zasady i skrypty zerżnięte z OGame.

http://www.ccrpg.pl/ - Tzw. Browser-based RPG, realia fantasy. Zasady są ponoć trudne do opanowania. Konta nieaktywnych zostają wykasowywane (co widać po niewielkiej liczbie graczy).

EDIT: Byłbym zapomniał! Pełny adres OGame to http://www.ogame.onet.pl/ . Bądźcie świadomi, iż kupując tam cokolwiek dofinansowujecie grupę ITI, czyli m.in.: TVN, Tygodnik Powszechny, Onet.pl, Multikino i Legię Warszawa :P

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak już mowa o grach przeglądarkowych, to warto zwrócić uwagę na tą:
http://sodigitalone.com/gt/main.php
Nieco inna niż pozostałe przeglądarkowe.

Mark Twain

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Z gier przeglądarkowych natknąłem się ostatnio na nowość: Nie jest to gra ani w średniowieczu ani innych dawnych okresach, a tak dokładnie to:

Jesteś MENELEM z Warszawy :lol2:

www.menelgame.pl

Od bezdomnego do właściciela pałacu

Jesteś nieutalentowanym menelem z warszawskiego dworca głównego, nie umiesz ani pisać, ani czytać. Masz jeden cel: chcesz być bogaty. Naucz się czytać i pisać, żeby w końcu móc postawić przed sobą szyld i przez to zwrócić na siebie uwagę. Naucz się grać na gitarze, żeby zaimponować ludziom. Kup sobie psa, żeby wzbudzić litość. Załatw sobie wózek do zbierania puszek. Zostań kieszonkowcem i okradaj ludzi z zegarków, portfeli i biżuterii.

Funkcje:
supermarket z napojami i pożywieniem
9 instrumentów muzycznych przynoszące regularne dochody
funkcja żebrania
zbieranie i sprzedawanie puszek
popełnianie różnych przestępstw
szkolenia
system promili
ubezpieczenie zdrowotne
27 różnych zwierzaków
22 różne mieszkania
8 emocjonujących miejsc do żebrania
24 rodzaje broni do ataku
23 możliwości obrony
gry hazardowe do zabijania czasu
plan miasta z 103 dzielnicami
system walki
walki zwierzaków
bandy menelskie
walki band
i dużo więcej...

Voltage

Voltage

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Ja tu polecam ogame 1 z najlepszych gierek via w które grałem

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Jesteś MENELEM z Warszawy biggrin.gif

www.menelgame.pl

Może jestem ksenofobiczny, zacofany i pierdolnięty ale troszkę mnie gryzie, że to niemiecka firma zatrudniająca niemców robi TAKIE gry o naszym społeczeństwie. Tym bardziej mnie dziwi, że nagle wszyscy dostają fioła i ślą te idiotyczne linki gdzie się da  ;( .

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Tym bardziej mnie dziwi, że nagle wszyscy dostają fioła i ślą te idiotyczne linki gdzie się da  :D .
To faktycznie irytujące, ale większość gier przeglądarkowych daje bonusy za linkowanie, niestety.

A co do niemieckiej firmy, to raczer trudno chyba, żeby jakiś w miarę rozgarnięty człowiek wziął to na poważnie.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
gangsters.pl :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry