Postanowiłem dać ponownie szansę i udało mi się przejść całą grę. ( przeszedłem w ok 30h) ciągle są błędy: wywalania do pulpitu, spowolnienia gry jak dostaniemy ognistym atakiem lub lodowym, zawieszenie postaci, wpadnięcie w tekstury- poza grę, ale jest lepiej, mod oceniam przeciętnie. Z minusów trochę kuleje balans bo po 3 akcie jesteśmy już takim koksem że nie mamy praktycznie przeciwnika, wszędzie dostajemy punkty nauki za bossy i nawet są mikstury są co dają punkty nauki oraz jedzenie co daje statystyki stałe np zjedzenie 5 jabłek = +1 siła i tak jest ze wszystkim, trochę za dużo tego, przez co gra staje się później mega łatwa. z kolei np nauka robienia strzał i bełtów jest przekombinowana i za dużo z tym zachodu aby zrobić strzały i bełty, bo non stop i tak mamy amunicje z przeciwników w ogromnej ilości. Co do moda liczyłem na jakieś nowe zadania z zachowaniem ducha oryginału Koloni karnej zaś praktycznie większość zadań, dubbing przeniesione żywcem z G2NK/ miasto orków to kopiuj wklej Gothic New Balans, a liczyłem na coś nowego, no słabe to trochę. Z plusów sporo starych miejscówek zostało zagospodarowanych, sporo ciekawych broni, turniej w starym obozie, skupowanie odp przedmiotów przez npc, łowy Gastath.
Moja ocena moda 6/10 dla tych co chcą odświeżenia Gothica ok ale są dużo lepsze mody.
moje staty
https://megawrzuta.pl/61aexqbq
Post połączony: Dzisiaj o 10:52