Faktycznie, "Zapomnianej opowieści" nie zauważyłem, ostatni post z tematu jest przecież mój, że temat przeniosę i mi się zapomniało, że tego nie zrobiłem. Co do Enklawy to trudno oczekiwać od gościa z Rosji, który nawet nie założył tematu tutaj, żeby przysyłał postępy prac. Ostatnim razem ja coś poszukałem, teraz też mogę. Różnica polega na tym, że Ty bywasz regularnie na forum, należysz do tych, którzy hejtują 90% contentu dodawanego na forum, więc tak, wymagam od Ciebie, żebyś sam pilnował dawania skrinów w terminie. Ta sama sytuacja z Wojną z Orkami. Odysei to jak wyobrażasz sobie przedstawianie postępów? Robią zdjęcia skryptów czy co? To już jest chyba zbędne. Bractwo Gothica ma już za sobą parę projektów ukończonych, więc mają mój kredyt zaufania, a Ty, o ile się nie pomyliłem, masz za sobą tylko kilka porzuconych modyfikacji. Jeszcze raz, sorry, jak się mylę. I nie, "nie wyjebię" Twojej pracy kiedy będę chciał. Miałeś termin? Miałeś. I jeszcze raz to napiszę: Jak chcesz, żebym temat przywrócił, a Ty przedstawisz dowody swojej pracy, nie widzę problemu.