Dzieki dzieki.
Hehe oczywiscie, dwa miejsca, ktorych nie wyczyscilem to akurat te, ktore mialy te rude. Ale wlasnie wyczyscilem te krypte i wczesniej i tak bym nie dal rady, masakra.
Teraz nigdzie nie moge znalezc cieniostwora, a brakuje mi jednej skory xD wiesz moze, gdzie sie respi w 4 rozdziale jakis egzemplarz? Wiem, ze to pytanie moze byc bardziej juz do zwyklego gothica, a nie twojego moda, ale moze jednak cos wiesz.
Post połączony: 2023-12-18, 10:46
Swoja droga ten wilczek to naprawde kocur pomysl byl, nauczylem sie go po jarkendarze czyli koncowka drugiego rozdzialu, bo juz tylko gornicza mi zostala (wczesniej naprawde nie mialem pkt na takie dodatkowe rzeczy) i myslalem, ze pewnie za pozno, bo co to taki wilczek, ale te wzmocnione hp naprawde robi robote, tyle razy co mi pomogl to nie wierze wgl. Jakbys jeszcze robil kiedys update pomysl o jakims drugim poziomie dla niego, ja bym spokojnie 15 pkt dal zeby go na drugi poziom wbic jakby mial miec 2x wiecej hp czy cos.
I eksplojta wczoraj odkrylem w krypcie przez przypadek, mozna go 2x przyzwac jezeli ma mniej niz full hp.
Post połączony: 2023-12-18, 22:16
A dobra, sprawdzalem i dzisiaj juz nie dziala ten wilk