Mod niestety ma mnóstwo baboli, doszedłem do początku 4 rozdziału przed walką ze smokami ( 30h nagrane) i dałem sobie spokój
Po 1 balans w grze leży totalnie... orkowe/ potwory, przeciwnicy mają przesadzoną ilość ochrony pancerza, mając na ten moment wykoksowaną postać/ wszystko wybite-siermiężne to było i mając 125 siły + kusza co zadaje 100 obrażeń i rozwinięta na ( 70% mistrz) zadajemy po 10-12dmg a taki zwykły ork ma 150-200 pancerza... i z 300zdrowia przez co walki dłużą się niemiłosiernie...
Po 2 wykonując zlecenie dla gildii złodzei nie mogłem okraść Sanandrila i Sędziego brak opcji kradzieży choć umiejętnośći kradzieży kiesz.posiadałem ( użyłem kodów mieli klucze)
Po 3 non stop natrafiamy czy to u pokonanych przeciwników, czy leżące wszędzie : pierścienie/ pasy i amulety których jest porażająca ilość, a nic nie wnoszą bo mają po 2-3pkt ochrony...
Po 4 zredukowane statystyki oka Inossa to śmieszny żart... 5 ochrony przed ogniem
a mając już 30 level jaszczur ognisty ma nas na 2 strzały...
Po 5 nagrody za łowy są śmieszne Np 3 rośliny lecznicze lub 3 menzurki no sorry...
Po 6 system teleportów jest irytujący, nie można się przenosić między obszarami, no chyba że jest do tego jakieś zadanie później po 4 rozdziale, ale nie doszedłem tak daleko, dałem sobie spokój
Po 7 problemy z działaniem Unionów ..
Po 8 balans ekonomiczny / ceny przedmiotów to nieporozumienie... koszt np jednej menzurki 35 golda, a skórę cieniostwora lub trolla kupimy za stówę ... babol pogania babol...
Ocena 4/10