Prace 3D 1146181 3194

O temacie

Autor Zdunek

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1146181

Odpowiedzi 3194

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
http://ifotos.pl/zobacz/rpqqqa.jpg ja bym się jeszcze czepił słabej widoczności kości policzkowych (?), twarz przez to wydaje mi się jakaś obwisła.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teściowa - pierwszy sclupt.
http://ifotos.pl/img/rhpxae.jpg

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
po co to pokazujesz?

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro\'
po co to pokazujesz?
Bo istnieje na tym forum temat, w którym można pokazać swoje prace.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
najpierw sie naucz modelowac, pozniej bierz sie za rzezbienie, bo uczenie sie wszystkieog naraz nie ma sensu

Konserwa

Konserwa

Użytkownicy
posty63
Propsy23
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Konserwa

Prace 3D
#725 2009-08-12, 17:10(Ostatnia zmiana: 2009-08-12, 17:10)
Czułbym się conajmniej głupio, pokazując coś takiego. Nie lepiej poćwiczyć w 'zaciszu', niż wyskakiwać ze wszystkim na forum?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Prace 3D
#726 2009-08-12, 18:32(Ostatnia zmiana: 2009-08-12, 18:33)
Bo istnieje na tym forum temat, w którym można pokazać swoje prace.

czyli zgodnie z tym tokiem rozumowania można tu pokazywać byle gówno? mam postawić obok siebie dwa boxy, dodać kilka pierścieni i pierdolnąć turbosmotha a następnie pokazać to i powiedzieć, zę to "twarz" albo lokomotywa? Oczekiwałeś że ludzie powiedzą "dodaj kości policzkowe"? Na obecnym etapie nie ma co pokazywać. To, że istnieje taki temat jak ten nie znaczy że mamy tu wrzucać wszystko i byle co.

Nie obraź się ale na chwilę obecną Twój model bardziej przypomina krowi placek niż choćby sylwetkę twarzy.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Mi tam przypomina znaną i lubianą Babę Jagę :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
swoją drogą modelowanie organiki hipoly w maxie to imo nie najlepszy pomysł.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Teściowa - pierwszy sclupt.
http://ifotos.pl/img/rhpxae.jpg
nie wiem czemu ale od razu przychodzi mi na myśl #msgote author=Dracon link=topic=31.msg60597#msg60597 date=1250113667]Teściowa - pierwszy sclupt.
http://ifotos.pl/img/rhpxae.jpg[/quote]
nie wiem czemu ale od razu przychodzi mi na myśl twoja stara#msgote author=Dracon link=topic=31.msg60597#msg60597 date=1250113667]Teściowa - pierwszy sclupt.
http://ifotos.pl/img/rhpxae.jpg[/quote]
nie wiem czemu ale od razu przychodzi mi na myśl

ale jak pisali inny, po jaki ku**a c***j dawać takie coś ? że syf to mało ważne, coś takiego robi się w 2 minuty, pamiętaj że ludzie niektóre prace które tu pokazują, robią dobre kilka godzin, a nawet dni...

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
http://ifotos.pl/zobacz/rhrxha.jpg Więcej nie zrobie, nie mam juz sily do tego

Jedairusz

Jedairusz

Moderator działu
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Moderator działu
  • Grafik 3D w Boombit
Nie podoba mi się ujęcie. Nie wiem dlaczego, wydaje mi się chaotyczne. Ale model i materiały ładne  :)

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Mam identyczne zdanie jak Dżedait :D

Tom

Tom

Użytkownicy
posty270
Propsy39
  • Użytkownicy
Jest tu pare błędów w modelu, a szczególnie w szpiczastych zakonczeniach i material chromu i szkła nie zadowala ale mozna ten model doszlofowac i warto bedzie pokazac na forum o wyzszych standardach :)

GTX 8800 512mb/bit, 250GB SATA, 2560Ram, Pentium D Dual Core 2,8 GhZ, Samsung Sync 17', Fortron 400W, Microstar

Konserwa

Konserwa

Użytkownicy
posty63
Propsy23
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://img195.imageshack.us/img195/2746/templaro.jpg

Narazie tylko color. Jakieś sugestie? Coś poprawić?

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
UV'ka jest trochę rozciągnięta na ramionach.

Wiktor Suworow, Akwarium

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Zrelaksuj uvkę i ułóż ją ponownie. Przy nakładaniu tekstury pamiętaj o np. kierunku linii w materiale czy oczek w kolczudze. Zamiast pończoch z kolczugi proponowałbym zrobić buty. Dolną część tego surkotu powinieneś zmapować symetrycznie, o ile jeszcze tego nie zrobiłeś. Zajmuje bardzo dużo miejsca na uvce, a jest to chyba najmniej ważna część. Hełm wyszedł ładnie jak na takie rozmiary tekstury, a jego właśnie przydałoby się na uvce powiększyć - to on będzie przyciągał uwagę i to on ma wyglądać ładnie.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Wszystko fajnie, ale czemu takie straszne low poly? Przestańcie zyć gotikiem 1 i 2

Jarro

Jarro

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Konserwa - Wydaje mi się, że templariusz na stopach powinien mieć buty, najlepiej ze skóry lub płytowe. Kolczuga IMO trochę dziwnie wygląda.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Krülik link=topic=31.msg63563#msg63563 date=Aug 30 2009, 09:13 AM\'
Wszystko fajnie, ale czemu takie straszne low poly? Przestańcie zyć gotikiem 1 i 2
To się nazywa oldschool. Dobrze wykonane low poly jest fajne i warto się tego nauczyć przed braniem się za jakieś wielgachne projekty.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników
Do góry