Gdzie znajdę kości z zadania "Horror na cmentarzu"? Nieznajomy który chciał mnie zabić nie żyje, a ja przeszukałem zarówno cmentarz przy Khorinis jak i przy gospodzie i nic nie znalazłem...
U mnie kości byly normalnie na cmentarzu w Khorinis. Rozejrzyjsz sie dobrze.
Ja natomiast zapytam o buildy postaci. Mozna powiedziec, ze bede gral pierwszy raz w Retura bo wczesniejszego save zakonczylem na 3 rozdziale bo zjebalem duzo rzeczy. Ktory build bardziej polecacie i dlaczego 2h/kusza czy pod zreczność ?
Każdy build będzie dobry jeśli będzie od początku skoncentrowany na konkretnej ścieżce. Hybrydy są możliwe ale z nimi to raczej weterani moda znający na wylot każdego krzaczka i bonusa.
Tutaj wyszła fajna hybryda woj-caster (strażnik świątynny z 3 kręgiem magii i masą INTa)
https://www.youtube.com/watch?v=zNIx7ZTxbQA
Jak chcesz mieć w miarę bezstresową grę to weź Paladyna 1H z tarczą. Wojownicy ostatnio dostali fajne buffy, jak bijemy combosami (zamiast na boki) to zadajemy nawet o połowę więcej obrażeń na cios.
Polecam pobuszować po sekcji FAQ / Manuals na RPG Russia. Otwórz w Google Chrome, będziesz miał tłumaczone z ruskiego na angielski w locie.