[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1144704 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1144704

Odpowiedzi 5178

hollow93

hollow93

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bardzo proszę o niezmylanie - i tak za często padają tu te same pytania. Podręcznik retoryki jest do innego questa.

dzisiaj robilem questa dla tego orka i wydaje mi sie ze tak ta ksiazka sie nazywa

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No właśnie nie. Dla tego szamana potrzebny jest Kunszt obronny południowców z wieży Xardasa. Podstawy retoryki oddajemy orkowi w kopalni w misji "Dziennik Crowe'a".

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 5 rozdział, byłem w podziemiach klasztoru, mam 6 krąg nauczony u opiekunów, a pyrokar nie chce mnie uczyć deszczu ognia i innych run nawet jeśli wyucze sie wszystkiego u parlana? Co trzeba zrobić żeby mnie uczył?

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę kości z zadania "Horror na cmentarzu"? Nieznajomy który chciał mnie zabić nie żyje, a ja przeszukałem zarówno cmentarz przy Khorinis jak i przy gospodzie i nic nie znalazłem...

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem...save mi się zbugował, i od razu jak wczytuję to Ash'Tar do mnie zagaduje i nie mogę tego przerwać, nie ma żadnych kwestii dialogowych...da sie to jakos naprawić?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Prosto, wczytac wczesniejszy save.

szczeki600

szczeki600

Użytkownicy
posty22
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę kości z zadania "Horror na cmentarzu"? Nieznajomy który chciał mnie zabić nie żyje, a ja przeszukałem zarówno cmentarz przy Khorinis jak i przy gospodzie i nic nie znalazłem...

U mnie kości byly normalnie na cmentarzu w Khorinis. Rozejrzyjsz sie dobrze.

Ja natomiast zapytam o buildy postaci. Mozna powiedziec, ze bede gral pierwszy raz w Retura bo wczesniejszego save zakonczylem na 3 rozdziale bo zjebalem duzo rzeczy. Ktory build bardziej polecacie i dlaczego 2h/kusza czy pod zreczność ?

hollow93

hollow93

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie nie. Dla tego szamana potrzebny jest Kunszt obronny południowców z wieży Xardasa. Podstawy retoryki oddajemy orkowi w kopalni w misji "Dziennik Crowe'a".

aaaa pojebalem orkow :)

Esubane

Esubane

Użytkownicy
posty52
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy

U mnie kości byly normalnie na cmentarzu w Khorinis. Rozejrzyjsz sie dobrze.

Ja natomiast zapytam o buildy postaci. Mozna powiedziec, ze bede gral pierwszy raz w Retura bo wczesniejszego save zakonczylem na 3 rozdziale bo zjebalem duzo rzeczy. Ktory build bardziej polecacie i dlaczego 2h/kusza czy pod zreczność ?

Każdy build będzie dobry jeśli będzie od początku skoncentrowany na konkretnej ścieżce. Hybrydy są możliwe ale z nimi to raczej weterani moda znający na wylot każdego krzaczka i bonusa.

Tutaj wyszła fajna hybryda woj-caster (strażnik świątynny z 3 kręgiem magii i masą INTa)
https://www.youtube.com/watch?v=zNIx7ZTxbQA

Jak chcesz mieć w miarę bezstresową grę to weź Paladyna 1H z tarczą. Wojownicy ostatnio dostali fajne buffy, jak bijemy combosami (zamiast na boki) to zadajemy nawet o połowę więcej obrażeń na cios.

Polecam pobuszować po sekcji FAQ / Manuals na RPG Russia. Otwórz w Google Chrome, będziesz miał tłumaczone z ruskiego na angielski w locie.

szczeki600

szczeki600

Użytkownicy
posty22
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieki, przejrze sobie to wszystko :)

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 5 rozdział, byłem w podziemiach klasztoru, mam 6 krąg nauczony u opiekunów, a pyrokar nie chce mnie uczyć deszczu ognia i innych run nawet jeśli wyucze sie wszystkiego u parlana? Co trzeba zrobić żeby mnie uczył?

Lolman324

Lolman324

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie sądziłem, że będę to pisał, ale się poddaję. Czy w Khorinis znajduje się kamień druidów (od teleportacji)? Spędziłem z godzinę na poszukiwaniach i lipton.
Kamiennych płytek runicznych do aktywacji mam masę i uaktywnione teleporty po całej wyspie, ale tego jednego po prostu nie widzę nigdzie.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Na rynku koło drzewa obok straganu Canthara/Sary. @Lolman324

Lolman324

Lolman324

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na rynku koło drzewa obok straganu Canthara/Sary. @Lolman324
Dziękuję. Obszedłem całe miasto i chyba wszystkie ogródki, a to było w miejscu, gdzie byłem ze sto razy. Jaja.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
już problem rozwiązany

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Teleport do etlu gdzie jest ?
2. Gdzie można w 4  rozdziałe zdobyć lepszą zbroję niż tą co ma bennet na sprzedaż dla łowcy smoków? Bo w sumie została mi dolina cieni i smoki, a pasowałoby już wymienić chyba zbrojkę.

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dla paladyna w V rozdziale jest jakaś zbroja od Xardiego? W książce w podziemiach klasztoru jest coś o zbroi upadłego paladyna i o przepisie na runę teleportacji, która ma być w almanachu, ale tam jej nie ma.

Jakaś dziura w fabule, czy faktycznie coś jest?

@Fanatykox

1. W jaskini w pobliżu obozu zbieraczy ziela koło czarnego trolla

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty235
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Teleport do etlu gdzie jest ?
2. Gdzie można w 4  rozdziałe zdobyć lepszą zbroję niż tą co ma bennet na sprzedaż dla łowcy smoków? Bo w sumie została mi dolina cieni i smoki, a pasowałoby już wymienić chyba zbrojkę.

1. jaskinia obok zbieraczy bagiennego ziela, obok wielkiego stawu
2. A obszar z zaginionym bratem zrobiles

Nardo

Nardo

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem bo robię zadania mroczny rytuał. Wybiłem wszystkie szkielety itd z obozu bractwa wraz z magiem. Potem wróciłem do miasta orków i poinformowałem ur-thralla co i jak. I według dzennika powinienem chyba porozmawiać z orkiem który stoi przed obozem bractwa. Ale nic się nie dzieje. Czy ja coś robię źle? Czy w ogóle jest ten demon co miał być na bagnach?

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nardo a przyzwałeś tego demona?

@Nemrok19r  jakie własnie są staystykie bo mam 540 siły i 5,5k hp i wejść nie mogę.

0 użytkowników
Do góry