[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1165630 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1165630

Odpowiedzi 5178

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kreol dal mi questa zeby zabic paladynow pod tym klasztorem zmiennoksztaltnych, czy jesli ich zabije to beda jakies konsekwencje pozniej ?
I gdzie ten pieprzony bialy cieniostwor dla zlecenie wodnego kregu ? Zebralem chyba 2 futra ( ostatnie gdzies obok posagu innosa kolo martwej harpii ) i w notatniku mam ze gdzies w glab lasu trop prowadzi ale zadnego futra juz nie moge znalezc...

1. Konsekwencji nie będzie, tylko karma ci się pozmienia.
2. Polecam używać solucji, trzecia skóra będzie przy spalonym domu, idź drogą do piramid jak z Laresem, cieniostwór pojawi się
przy rzece jak zbierzesz bodajże 4 skóry, wszystkie są po drodze.

hollow93

hollow93

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie moge znalesc kamien ksiezycowy? potrzebny do wykucia broni

aranes010

aranes010

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Enaxe Wielkie dzieki :D
A wlasnie apropo karmy. Chce sie pomodlic za gomeza i nie moge, bo inos mnie nie slyszy. Ile musze miec karmy aby mnie uslyszal?

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Enaxe Wielkie dzieki :D
A wlasnie apropo karmy. Chce sie pomodlic za gomeza i nie moge, bo inos mnie nie slyszy. Ile musze miec karmy aby mnie uslyszal?

Chyba ponad 50, możliwe że ponad 75. Tak samo u Beliara

Post połączony: 2019-05-05, 15:36
gdzie moge znalesc kamien ksiezycowy? potrzebny do wykucia broni

Pustynia Adanosa, Boss Maga z wieży. Przejście do wewnętrznego sanktuarium w wątku Asasynów. Chyba też w Dungeonie Kruka. Nie chce cię zmylić ale do 6 rozdziału są 3 albo 4 do znalezienia.

Post połączony: 2019-05-05, 15:37
Mam pytanie zabijam spokojnie bandytów którzy porwali Erlvicha wchodzę na namiot nawalam z łuku a tu nagle "z dupy" przylatują krwiopijcy i Erlvich nagle staje się "bohaterem" i zaczyna walczyć podłażąc mi pod łuk ... 
 to jest jakiś skrypt czy coś .. a jak dłużej walczę to i cienostwór  się pojawia też ...

I krwiopijce i cieniostwór są tam, gdzie pojawia się golem z wątku magów ognia, jeżeli jeszcze nie szedłeś z Laresem to polecam to zrobić i zaciągnąć stworka do niego, problem z głowy.

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaki jest kod na przyzwanie przedmiotu potrzebnego do ukończenia zadania zarzut Parlana ? bo pobiłem Lehmara i nie chce handlować zemną... :(  plus co jeszcze sprzedawał ... ? Albo jak naprawić żeby zemną handlował

Filipoj

Filipoj

Użytkownicy
posty48
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Da się wyjść z Koszmaru Kruka? Tą jaszczurkę z pomocą armii ciemności pokonałem bez problemu, jednak zaczęły mi się kończyć potki z maną, tego drugiego strażnika biłem chyba z 30 minut, ale udało się i przy trzecim już nie mam szans, bo wysypałem się z potek. Istnieje jakaś opcja wyjścia, bo jak pajac zapomniałem zrobić save'a przed wejściem i zostawić na innym slocie? xD

,,Śmierć to pojęcie względne''

aranes010

aranes010

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nwm co sie odjebalo ale nagle jak biegam z ulu molu do miasta orkow to od razu sie na mnie rzucaja i mnie zabijaja. O co chodzi? odebralem questa zeby przyniesc ucho czy glowe czlowieka dla orka zabilem tych dezerterow i nagle ulu mulu nie dziala wtf?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Filipoj Ajjjj... Tak zjebać. xD Chyba zostaje ci tylko przywołanie mikstur kodami. Potem dla uczciwości kup lub uwarz tyle samo i wyrzuć je w jakąś przepaść.
@aranes010 Zabiłeś jakiegoś orka mając wyposażone Ulu-Mulu. Nie ma innej możliwości.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

aranes010

aranes010

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Chyba jak w jarku bylem to moglem przez przypadek zabic ... Jak nie mam save to juz po grze? ;/ Nie da sie jakos tego cofnac?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jak daleko jesteś z wątkiem miasta orków? Możliwe, że już po grze, ale jeżeli np. masz już klucz do świątyni Śniącego, to po jej zrobieniu można wziąć pancerz od Ur-Thralla - z pojedynczym orkiem da się zagadać, jeżeli wejdzie się do nich pod wpływem mikstury niewidzialności, tylko efekt schodzi po zakończeniu rozmowy. Jeśli nie, to chyba rip, bo wątpię, żebyś miał tyle tych mikstur. Jedynie kodami dałoby się może przywołać większą ich liczbę, no ale wiadomo jaki jest z tym problem.

You didn't grow.
You didn't improve.

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć,

Mam problem z zadaniem "Mroczny Zakon".

Jestem już na ostatnim etapie, gdzie trzeba znaleźć w krypcie Lorda Ginnoka. Jestem w niej, wszystko fajnie wyczyszczone, dochodzę na sam koniec (chyba?), gdzie jest sarkofag a obok niego dźwignia. Tylko problem polega na tym, że nie mogę ruszyć tą dźwignią, bo bezimienny gdera, że nie ma czym (brak odpowiedniego przedmiotu).

Coś się gdzieś przycięło? Ktoś się gdzieś powinien pojawić?

@Edit: znalazłem na internecie, że gość powinien stać przed tym sarkofagiem. U mnie w ogóle się nie pojawił.

Ktoś spotkał się z czymś takim i wie jak to naprawić?

aranes010

aranes010

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Niezbyt daleko, z 4 questa dopiero robilem, kolo 30 reputki mialem orkow.
No nie wierze... Tyle godzin grania teraz stracone przez jeden blad? No kur ...

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się dokończyć gildie kupców jak Canthar siedzi, a Sara sobie sklepikuje (tylko questy z nią mi zostały). Lutero nie daje questa. IV rozdział.

To AB chyba zmieniło sytuację z podstawki i zwykłego returninga, że Canthar zawsze wraca (nie brałem przepustki).

hollow93

hollow93

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zabic bossa mini sniacego meliaksa? trzeba miec obrazenie wieksze niz jego hp regen czy jakis haczyk

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Rumby Zdaje się, że jedyny sposób to Marvin -> Insert Skeleton_lord_ginnok.
@MaRsXzU Akurat o tym, że Sarę należy wsadzić do więzienia, to myślałem, że każdy wie.
@hollow93 Haczyk jest bardzo prosty: nie dawaj mu się trafić. Regeneruje się tylko wtedy, gdy cię trafia.

You didn't grow.
You didn't improve.

Esubane

Esubane

Użytkownicy
posty52
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@aranes010 spróbuj pokombinować z GVE. Jest kilka zmiennych z ulumulu w grze, spróbuj je pozmieniać z 0 na 1 i vice versa obserwując efekty.

Może to też wina tego, że zdradziłeś plany wojenne Garondowi i wróciłeś do miasta orków bez ubijania tego posłańca wcześniej? W dzienniku pojawia się wpis, by lepiej nie wracać do miasta orków zanim go nie ubijesz.

hollow93

hollow93

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@aranes010 spróbuj pokombinować z GVE. Jest kilka zmiennych z ulumulu w grze, spróbuj je pozmieniać z 0 na 1 i vice versa obserwując efekty.

Może to też wina tego, że zdradziłeś plany wojenne Garondowi i wróciłeś do miasta orków bez ubijania tego posłańca wcześniej? W dzienniku pojawia się wpis, by lepiej nie wracać do miasta orków zanim go nie ubijesz.

daj link do tego GVE prosze

Post połączony: 2019-05-06, 01:50
@Rumby Zdaje się, że jedyny sposób to Marvin -> Insert Skeleton_lord_ginnok.
@MaRsXzU Akurat o tym, że Sarę należy wsadzić do więzienia, to myślałem, że każdy wie.
@hollow93 Haczyk jest bardzo prosty: nie dawaj mu się trafić. Regeneruje się tylko wtedy, gdy cię trafia.

rozjebany na slodko, dzieki mordeczko

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić te widmo w świątyni śniącego? on by był izi gdyby nie przywoływał następnych widm

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
^ Trzeba kolumny klikac, te na wprost, jak jest napis ze jest niewrazliwy.

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi o to że mi się gra zbugowała, i te widmo zabiłem...lecz przekrecam tą kolumnę w pomieszczeniu gdzie w 1 był szaman i mi sie krata nie otwiera

0 użytkowników
Do góry