Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1061712 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1061712

Odpowiedzi 3364

Allday

Allday

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, utknąłem z zadaniem dla Czarnych Jastrzębi gdzie mam znaleźć nowego członka bandy. Otóż po rozmowie z pewnym farmerem (imienia nie pamiętam) wysłał mnie on na poszukiwania "odważnego farmera" z farmy Onara. Przeleciałem całą okolice zagadując do każdego napotkanego farmera około 3 razy, jednak z żadnym nie mam opcji dialogowych na temat rekrutacji. Ktoś ukończył to zadanie? Być może jakiś farmer się ukrywa w dosyć nieprzewidywanym miejscu?

PS. U Sekoba też wszystkich wypytałem.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Ja się nauczyłem tylko dwóch i obecnie u miksira i tego typa w jark nie mam żadnej opcji dialogowej odnośnie nauki.

Noo zauważyłem, po zabiciu Kruka, Mixir idzie do Khorinis i nie można się już nauczyć języka kapłanów. Wygląda na to że Kruk poczeka na te 30pn...

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, utknąłem z zadaniem dla Czarnych Jastrzębi gdzie mam znaleźć nowego członka bandy. Otóż po rozmowie z pewnym farmerem (imienia nie pamiętam) wysłał mnie on na poszukiwania "odważnego farmera" z farmy Onara. Przeleciałem całą okolice zagadując do każdego napotkanego farmera około 3 razy, jednak z żadnym nie mam opcji dialogowych na temat rekrutacji. Ktoś ukończył to zadanie? Być może jakiś farmer się ukrywa w dosyć nieprzewidywanym miejscu?

PS. U Sekoba też wszystkich wypytałem.

Ten typek jest na polu po lewej stronie od wejscia na farme

Venuiq

Venuiq

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, utknąłem w zadaniu "zbrodnia i kara", otóż jestem na etapie, w którym znalazłem martwe ciało Lucy w jaskini i przeczytałem list, który był w jej ekwipunku i mam dowód niewinności Iglario, ale go nie ma w celi :O co teraz?

I jeszcze jedno drugie pytanie: gdy podkablowalem Rengaru straży miejskiej i wysłałem go za kratki to Atylla ma na mnie czekać za chatą Halvora chcąc mnie zabić i wszystko jest ok, tylko jak go zabijam to on nie ma przy sobie klucza do kanałów (w normalnym G2NK zawsze ma go przy sobie) i czy to jest jakiś bug czy celowy zabieg i mam szukać innego sposobu dostania się tam. (ps już dołączyłem do Czarnych Jastrzębi i oni mają spór z gildią złodziei więc raczej do nich nie dołączę i tu moje pytanie czy jest ktoś kto mógłby nauczyć mnie kradzieży kieszonkowej?)

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@Venuiq co do Zbrodni i Kary gadałeś z Andre? Atylla ma klucz dopiero po rozmowie z nim, takie małe zabezpieczenie przed cwaniaczkami xd

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, utknąłem w zadaniu "zbrodnia i kara", otóż jestem na etapie, w którym znalazłem martwe ciało Lucy w jaskini i przeczytałem list, który był w jej ekwipunku i mam dowód niewinności Iglario, ale go nie ma w celi :O co teraz?

Powinieneś jeszcze załatwić nieznajomego, który stoi przed jaskinią, gdy z niej wychodzisz.

czy to jest jakiś bug czy celowy zabieg i mam szukać innego sposobu dostania się tam. (ps już dołączyłem do Czarnych Jastrzębi i oni mają spór z gildią złodziei więc raczej do nich nie dołączę i tu moje pytanie czy jest ktoś kto mógłby nauczyć mnie kradzieży kieszonkowej?)
klucz w swoim czasie po linii Jastrzębi dostaniesz

Venuiq

Venuiq

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Razakel z Atyllą normalny dialog przeprowadziłem,

tak czułem, że do gildii złodzei się dostanę poprzez Jastrzębi, ale wolałem się upewnić, że brak klucza u Atylli to nie bug.

A z tym nieznajomym to:
Wszedłem do jaskini, dałem dla tego nowicjusza co tam siedział 500 golda, żeby quest skończyć, poszedłem do ciała Lucy, zabrałem list, ale wychodząc z jaskini i idąc prosto do Lorda Andre nie spotkałem żadnego nieznajomego

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Po rozmowie z dark paladynem i przeczytaniem listu z ciała Lucy pojawić się musi nieznajomy przed jaskinia - miałem podobnie do Ciebie - nie było go tam. Wczytałem sejw parę questów do tyłu i za drugim razem był. Mejbi jakiś bug też masz właśnie tutaj.

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1. Gdzie jest szpada Erasta?
2. Podczas polowania na unikalnego zwierza w DP gdzie jest mój ''wspólnik''?
3. Gdzie znajdę jaja pełzacza dla Miguela?
4. Ile jest kamieni Lordów Tymorisis?
5. Gdzie zlokalizowana jest skrzynia Joru z Obozu Myśliwych ( dawny członek Bractwa)

Z góry dziękuję za pomoc :)

Venuiq

Venuiq

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@troll1231
jakim dark paladynem, nie gadałem z nikim takim :o gdzież on się znajduje?

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@Venuiq powinien stać koło ciała Lucy.

Pytanie, uwolniłem Arlette od Bromora i teraz nie wiem co robić dalej xd

Venuiq

Venuiq

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Razakel
no to mam malutki problemik, bo nikt nie stoi obok ciała Lucy w jaskini, a save wczytywałem najdalsze jakie miałem z 5 razy i nic ;_;

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Pytanie, uwolniłem Arlette od Bromora i teraz nie wiem co robić dalej xd

Rozmawiałeś już z nią po wyjściu? Pod żurawiem portowym?  Teraz Ignaz...

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1. Gdzie jest szpada Erasta?
2. Podczas polowania na unikalnego zwierza w DP gdzie jest mój ''wspólnik''?
3. Gdzie znajdę jaja pełzacza dla Miguela?
4. Ile jest kamieni Lordów Tymorisis?
5. Gdzie zlokalizowana jest skrzynia Joru z Obozu Myśliwych ( dawny członek Bractwa)

Z góry dziękuję za pomoc :)

1. Zabij bandytów w jaskini obok farmy Akila, przeczytaj notatkę i idź do halvora
3. Obok królowych pełzaczy, np kopalnie w górniczej lub świątynia śniącego
5. Obok obozu orków po lewej stronie rzeki lekko wkomponowana w ziemię

@Venuiq Czarny paladyn stoi obok ciała Lucy, zobacz czy masz w dzienniku gdzieś jakikolwiek wpis na ich temat

Jest jakiś patent na zdobycie 20stu lekkich mieczy dwuręcznych dla gor boby z obozu leśnego?

Venuiq

Venuiq

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@troll1231
Nie wydaje mi się abym miał jakiś wpis o czarnym paladynie, jedyne co to mam wpis od Xardasa, że ten kult chce wskrzesić dawnego wybrańca Innosa, który zdradził i został wybrańcem Beliara (czy jakoś tak)
a no i w wątku "zbrodnia i kara" jest wpis o zakapturzonej postaci

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi

Razakel
Quest Pack Team

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#795 2017-02-21, 17:06(Ostatnia zmiana: 2017-02-21, 23:41)
Gdzie w Opuszczonej Kopalni jest ten tytoń dla Joru i w jaki sposób mogę zdobyć ulu-mulu?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tytoń jest u królowej na dnie, Ulu-mulu ma ork koło jaskini z almanachem z G1

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Podpowie ktoś gdzie zdobędę smar do osełki w Górniczej Dolinie? xd

Dakol95

Dakol95

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej.
Pytanie odnośnie zadania "Skrzynie i klucze" a dokładnie odnośnie ostatniej skrzyni w wieży starca w Dolinie Przodków. Gdy zadaje pytanie starcowi "Czy mogę dostać ten klucz?" odpowiada "Czy uważasz że na niego zasługujesz?" i koniec, nie ma dalej żadnej opcji dialogowej. Jakieś pomysły? Brakuje mi jakiegoś przedmioty? Czy o co chodzi?

Kolejna strawa to gdzie znika Grand w zadaniu "Nocne Wyprawy". Gdzie go można ewentualnie znaleźć?

Dzięki.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pójdzie drugi problem trochę do przodu, rozwiąże się i pierwszy.
Grant jest poza obozem, wyjdź drugim wejściem, tym po schodkach.

0 użytkowników
Do góry