Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1035018 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1035018

Odpowiedzi 3364

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Z tego co słyszałem jabłka, sery, szynki, a nawet alkohole, i różnego typu żarełka po zjedzeniu odpowiedniej ilości dają pewne bonusy ;p

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Wie ktoś co jest potrzebne aby uruchomić teleport u Starcy i czy da się w jakiś sposób uruchomić teleport w latarni?

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Spoiler
Jak strzałka pokazuje na ścianie potrzebna jest mikstura, wydaje mi się że podwojenia many, chociaż głowy nie daje ale wydaję mi się że to właśnie tę wkładałem - wchodzisz i aktywuje się tp w latarni

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@troll1231 ok, dzięki za info, a wiesz może gdzie jest klucz do kopalni z nadzorcą?

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Musisz wejść od strony górniczej doliny przez opuszczoną kopalnie, klucz od strony doliny dostaniesz chyba tylko grając myśliwym, o ile się nie myle.

A wie ktoś może gdzie znajdę tego dziwnego grzyba dla sagity w quescie z deficytem winogrona? :D Nie pamietam czy mówiła północny czy południowy wschód ;(

Dota

Dota

Użytkownicy
Pinkie Pie
posty68
Propsy84
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pinkie Pie
A wie ktoś może gdzie znajdę tego dziwnego grzyba dla sagity w quescie z deficytem winogrona? :D Nie pamietam czy mówiła północny czy południowy wschód ;(

Jaskinia niedaleko czarnego trolla, gdzie Mag Ognia znajduje runę podczas próby ognia.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Poradzi ktoś jak otworzyć skarbiec w Dolinie Przodków? Kopalnia oczyszczona, Nadzorca ubity i teraz jestem w martwym punkcie z tym skarbcem :/

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Tam chyba były przełączniki jakieś o ile pamiętam, ale dokładnie nie wiem bo dawno to robiłem :D

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na terenie kopalni jest pięć albo sześć dźwigni ( nie pamiętam dokładnie) musisz znaleźć wszystkie (jedna jest zaraz nad wejściem od strony GD)

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
No już sam ogarnąłem, ale dzięki za pomoc :D, z innej beczki, są jakiekolwiek zbroje pod zręczność? Gram z łukiem i nie mam za bardzo mocnej zbroi, wybrałem się nawet do GD specjalnie po Pancerz z Płytek Pełzacza, który jest na 100 siły, a mam tylko 50 xd

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ja takowej jeszcze nie znalazłem :D To nie marudź, tylko farm i się rozwijaj :P

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam kilka pytan
1. Czy istnieje Ciezka Zbroja Straznika Kruka?
2. Gdzie znajde jaja pelzaczy dla Miguela?
3. Gdzie znajde szpade Erasta?

Lewkooo

Lewkooo

Użytkownicy
posty35
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Istnieje na pewno. Ktoś chyba ma ją na sprzedaż, ale nie pamiętam w sumie.
2. Jaja pełzaczy można znaleźć przy królowych. Czyli np w Opuszczonej kopalni lub kopalni Silvestro.
3. Musisz pogadać z Halvorem.

Dakol95

Dakol95

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej.
1.Ktoś podpowie dokładniejszą lokalizacje obrazy z zadania "Wyjątkowy Obraz". W ratuszu nie mam pojęcia gdzie jest.
2.Potrzebowałbym też dokładniejszej lokalizacji skrzyni Joru z zadania "Skrzynia Nowicjusza"
Dzięki.

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Królowa jeszcze jest w świątyni śniącego.

Skrzynia jest obok obozu orków, po lewej stronie rzeki tak trochę wkomponowana w ziemie.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej.
1.Ktoś podpowie dokładniejszą lokalizacje obrazy z zadania "Wyjątkowy Obraz". W ratuszu nie mam pojęcia gdzie jest.

Spoiler
1. Jak będziesz w Ratuszu i pogadasz z Hagenem, okaże się, że nie ma takiego obrazu. No to wracasz do zleceniodawcy.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
W poradach i solucji widziałem, że po zabiciu Kruka nie można nauczyć się języka kapłanów, to prawda czy nie, bo nie wiem czy próbować przed jego zabiciem wbić te 30pn.

Dakol95

Dakol95

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej.
Kolejne pytanie, gdzie znajdę klucz do wieży,gdzie siedzi Joe, mam już pięć kluczy, ale żaden nie pasuje

EDIT: Nie ważne :)

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Kto może nauczyć wytwarzać strzały i bełty, bo Bosper chyba nie

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
W poradach i solucji widziałem, że po zabiciu Kruka nie można nauczyć się języka kapłanów, to prawda czy nie, bo nie wiem czy próbować przed jego zabiciem wbić te 30pn.

Ja się nauczyłem tylko dwóch i obecnie u miksira i tego typa w jark nie mam żadnej opcji dialogowej odnośnie nauki.

0 użytkowników
Do góry