Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1038555 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1038555

Odpowiedzi 3364

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@Zondala zdobyłem ten klucz, ale on otwiera tylko pierwsze drzwi, do drugich nadal nie wiem gdzie jest klucz, od zadania z kucharzem, z skrzyni z Nowego Obozu zdobyłem tylko klucz do skrzynki w wieży.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Faktycznie zapomniałem o jeszcze jednym kluczu, ale teraz nie mam pewności, chyba leży na beczkach tam gdzie jest siran ale tu pewności nie mam.

Post połączony: 2017-02-26, 14:34

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy wie ktoś co mam zrobić aby otworzyć Świątynie w DP i jak również otworzyć kopalnie w DP?

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@Dinster Świątynie otworzysz bodajże złożonym ornamentem, a kopalnie możesz od strony GD otworzyć, idąc przez opuszczoną kopalnie.

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Razakel dzięki wielkie chyba nigdy bym się nie domyślił, że potrzeba tego ornamentu od Jarkendaru :D

rhyrios

rhyrios

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dolaczyc do wodnego kregu? Gdy pytam Vatrasa o dolaczenie ten mnie odsyla do lorda hagena a tam wejsc nie moge, poza tym saturas zanim da mi pierscien chce rekomendacji od vatrasa a tego dialogu tez nie mam.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Tutaj nie zmienia się chyba nic względem podstawowej wersji gry.

rhyrios

rhyrios

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jak w takim razie dolaczyc do magow wody?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chcesz dołączyć do Magów Wody czy Wodnego Kręgu?
Do WK dołączysz PO wizycie u Hagena więc w II R. Musisz więc wybrać gildię...
A do MW dołączysz TYLKO jeśli rozmawiałeś o tym z Vatrasem! Ta opcja pojawia się na początku w dialogu o dołączeniu do różnych gildii.

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy strzały wygnania da się u kogoś dorobić lub czy ktoś nauczy nas je dorabiać?

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi

Razakel
Quest Pack Team

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#830 2017-02-28, 15:55(Ostatnia zmiana: 2017-02-28, 21:22)
@kioskarz jeśli zdobyłeś łuk razem z przepisem, możesz je przy kowadle wytwarzać, zwłaszcza jak grasz łucznikiem opłaca się je robić

Post połączony: 2017-02-28, 21:22
Potrzebuję pomocy z zadaniem Farma dla zakochanych, zaprowadziłem już tą dwójkę na farmę i tu zaczyna się problem, nie wiem w które miejsce mam pójść aby przestali za mną chodzić a zwiedziłem już całą farmę :/

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeszcze pytanie w sprawie Dobara. Dałem mu zwój w jaskini i teleportował się za kratę świątyni Śniącego. Kratę otworzyłem, ale z Dobarem nie ma żadnego dialogu. Pomyślałem, że może potrzebny jest kolejny zwój. Mam kolejny pergamin, ale u Miltena nie ma też dialogu by takowy zrobić. Może ktoś poradzić jak to dalej ruszyć?

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Powinieneś mieć z nim opcje dialogową przez kraty, tzn nie otwierać ich, dopiero po rozmowie z nim idziesz do miltena po kolejny teleport

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dobrze pamiętam milten potrzebuje trzech pergaminów, chyba dopiero jak masz wszystkie pojawia się dialog

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miałem jeden pergamin, Milten zrobił teleport, dałem go Dobarowi i przeniosło go za kratę. A tam nie było już żadnego dialogu, tylko pojawił sie wpis o świątyni. Więc ją otworzyłem. Ani u Dobara, ani u Miltena nie mam już dialogu. Pokażecie może wpisy z dziennika, bo mam wrażenie, że coś mi brakuje. Nie ma zapisu o oddaniu pierwszego zwoju.

Zigor36

Zigor36

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, gdzie dokładnie znajdę tego 3 barona, który znajduję się blisko farmy Onara? Wszędzie go szukałem i
nigdzie go nie widzę.

@EDIT Dobra już go znalazłem, teraz tylko wykonać tą misje. I znów nie wiem gdzie mam szukać tego człowieka.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kioskarz pisałeś że masz jeden pergamin, po pierwszym teleporcie Dobara Milten mówi, że prawdopodobnie będą potrzebne jeszcze trzy, żeby Dobara przeteleportować do zamku. Dlatego musisz zdobyć trzy pergaminy żeby Milten miał z Tobą dialog o zwojach ( jak dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedź masz przy sobie tylko jeden pergamin)
@Zigor36 szukaj w knajpce u Tekli

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam przy sobie dwa pergaminy, bo jeden Miltenowi dałem po pokonaniu Kruka, zrobił mi zwój, mam to zapisane w dzienniku, dałem go Dobarowi, ten przeteleportował się przed świątynię, ale brak o tym wpisu, nie było też dialogu. Później zdobyłem dwa inne pergaminy (Lutero i Wasili), mam je w eq i wciąż żadnego dialogu z Miltenem ani Dobarem. Podejrzewam, że po daniu pierwszego pergaminu Dobarowi powinno się coś w dzienniku zapisać, ale nic się nie zapisało.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz mieć jeszcze jeden pergami, ma go sprzedawca map z korinis, zadanie będziesz musiał dla niego zrobić.

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy magiem wody zostaje się jeszcze w 1 rozdziale czy w 3?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry