Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1035046 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1035046

Odpowiedzi 3364

kaniol

kaniol

Użytkownicy
posty6
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Werewolf jestes wielki ! nie wiedziec czemu mialem hp rowne 1 i dlatego padalem dzieki jeszcze raz 5!

tomsut5991

tomsut5991

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam znowu problem. Tym razem mam isc do jarkendaru ale znikneli Nefarius i Saturas. To juz trzeci raz znika mi postac potrzebna do jakiegos zadania. Ktos wie o co chodzi?
Sry za pytanie w zlym dziale

Dakol95

Dakol95

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej.
Potrzebna pomoc w zadaniu "kto to jest?". Gdzie znaleźć gościa, który wie coś o luku wygnania?
Dzięki z góry

EDIT: Szukamy na farmie Onara :)

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Spoiler
Polataj po karczmie tej tekli czy jak jej tam było. To farmer kojarzy się z karierą nikosia :D

tomsut5991

tomsut5991

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zna ktos kod na przyzwanie Imperanona (i inny sposob na wlaczenie konsoli niz Marvin)

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A po co Ci to? Wydaje mi się, że musiałbyś uderzać do członków teamu żeby podali Ci id tego npc

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
@tomsut5991 weź nową gre, idź do Imperanona, najedź na niego aby wyświetlił się podpis i w konsoli wpisz Edit Focus. Wyświetli Ci się okienko, na górze po środku będziesz miał jego kod, który użyj wraz z insert na swoim sejwie.

Co do innego sposobu na włączenie Marvina polecam to: themodders.org/index.php?topic=24674.msg1208937 tyle, że prawdopodobnie wersja chickena nie bedzie Ci działać bo ponoć była robiona na bibliotekach dla twórców a nie dla odbiorców :D Dlatego tam też dałem swoją paczke już z .dllkami potrzebnymi.

@troll1231 oni raczej na pewno nie podadzą xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Venuiq

Venuiq

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam małe pytanko: co jest potrzebne do stworzenia runy przyzwania szkieletu goblina? w księdze napisane jest że wystarczy 1 kość goblina, którą posiadam, a gdy próbuję stworzyć runę jest napisane, że nie mam składników

Oczywiście posiadam szczypce i ten kamień runiczny

Lewkooo

Lewkooo

Użytkownicy
posty35
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zwój z przyzwaniem masz? :D

Venuiq

Venuiq

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ejj, bez jaj xd
ok, problem rozwiązany, zapomniałem o tym, że trzeba mieć zwój odpowiadający danej runie
dzięki za pomoc :D

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ja mam pytanko gdzie znajdę złoty sztylet i jak otworzę skrzynie w najwyższej wieży w zamku w GD? I co do run, gram mrocznym mam 2gi krąg, wbijam w kamień runiczny i mam tworzenie run 1szego i 4tego kręgu wtf i nie mogę zrobić run 2giego wtf? :D

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć.
Sztylet wykopiesz w jarkendarze, klucz do skrzyni na wieży dostaniesz pomagając kucharzowi w zamku. Co do kręgów mrocznych niestety nie pomogę.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Gdzie jest Zorex? Niby koło Słonecznego Kręgu a nie mogę go znaleźć xd

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
W jaskini, z samego tyłu.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Dota

Dota

Użytkownicy
Pinkie Pie
posty68
Propsy84
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pinkie Pie
wbijam w kamień runiczny i mam tworzenie run 1szego i 4tego kręgu wtf i nie mogę zrobić run 2giego wtf? :D

Jest prawdą, że mając 2 Krąg Magii i ucząc się tworzenia Runy Rój Owadów nie można jej zrobić na stole runicznym ponieważ wyświetla się Twórz runy Czwartego Kręgu".

Rozwiązanie tego problemu jest takie, żeby nauczyć się robienia jakiejkolwiek innej runy i wtedy zaskoczy.

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Rozwiązanie tego problemu jest takie, żeby nauczyć się robienia jakiejkolwiek innej runy i wtedy zaskoczy.

Działa, dzięki!

Cześć.
Sztylet wykopiesz w jarkendarze, klucz do skrzyni na wieży dostaniesz pomagając kucharzowi w zamku. Co do kręgów mrocznych niestety nie pomogę.

No i wszystko jasne, dzięki!

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Gdzie zdobędę śledzia? Potrzebuję do misji, od razu piszę że śledzie od Halvora dawno temu już zjadłem.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Halvor nie miał śledzi. A prawdziwego, takiego solonego znajdziesz
Spoiler
u wujka Sama na stoisku, albo w kurze - w jaskini pod miastem.

Zaczek13

Zaczek13

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest nauczyciel który zwiększa PŻ lub daje regena Pz/many ? I czy są jakieś nowe receptury zwiekszajace maks. PZ/Str/Dex lub obrone ?

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Jeśli spotkasz Netbeka, to będziesz mógł u niego zwiększyć HP i od czasu do czasu dostać różne bonusy(z tego co pamiętam to do zdrowia i pancerza). Jeśli chodzi o te drugie, to są one powiązane z największymi fabularnymi wydarzeniami.

Pierścień Wędrowca dodaje regenerację HP i MP, jednak zdobyć go będzie można stosunkowo późno.

Wiedźma Saggita może dla ciebie zrobić zajebistą miksturkę ze Słonecznego Aloesu ;)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry