Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1012690 3363

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1012690

Odpowiedzi 3363

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Możliwe, że to przez to iż nie wykonałeś zadania dla Xardasa, w którym wysyła cię on za swoją wieżę, żeby sprawdzić kogo załatwiły jego demony(nie pamiętam tak dokładnie). Jeśli to nie przez to, to masz coś w stylu "błąd indywidualny" xd

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zrobilem ta misje wiec sa jakies rady co do tego ''bledu indywidualnego''?

gothic_raf

gothic_raf

Użytkownicy
posty27
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tituf
Dzięki za pomoc. Miecza dla Gaan nigdy bym nie rozwiązał bo poprostu szukałem broni o nazwie "ostry miecz dwuręczny" :).

Wie ktoś może jak zrobić zadanie kowala Harada pn. Plany miecza? Biegam w kółko wokół spalonej chatki i okolicach, a nic nie znalazłem.
Mam jeszcze zagwostkę z pierwszą częścią zadania Demoniczne Ostrze, gdyż za bardzo nic mi nie mówi "gdzie Innos czuwa nad światłem" :(.
No i oczywiście marzenie Gor Hanisa i odnalezienie pierścienia wędrowca.

Aquaman

Aquaman

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie postanowiłem grać mrocznym zakonem więc wbiłem tam 12 lvl i poszedłem do imperanona od niego dostałem zadanie żeby powiedzieć Walterowi że ten (imperanon) odchodzi ale przed tym przystąpiłem do mrocznego zakonu i poszedłem do Waltera powiedziałem mu to i chciałem dokończyć część misji pobocznych i pójść do doliny przodków ale gdy wróciłem do Imperanona go nie było.
Więc moje pytanie teraz polega na tym czy zepsułem sobie grę czy on gdzieś jest ?

gothic_raf

gothic_raf

Użytkownicy
posty27
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Aquaman
Imperanon po dołączeniu do Mrocznego Zakonu przy wieży Xardasa stoi do 3 rozdziału, następnie wraz z Baronami przenosi się do jednej z jaskiń Khorinis. Sam gram Mrocznym Wojownikiem i nie dostałem zadania od Imperanona, w którym mam poinformować Waltera o jego odejściu.

Najprawdopodobniej jakiś indywidualny bug.

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam problem z questem zbrodnia i kara - mianowicie mam już notatke po rozmowie z czarnym paladynem i przeczytaniu notki lucy  że mam dowody i mogę iść do lorda andre, ale kiedy do niego idę nie mam żadnej opcji dialogowej a tego typa na I nie ma nawet za kratami, czy coś jeszcze trzeba zrobić czy mam jakiś błąd? :(

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po wyjściu z tej jaskini z ciałem lucy powinieneś spotkać "Nieznajomego"

Aquaman

Aquaman

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A do której z jaskiń przenosi się Imperanon w tym 3 rozdziale? O ile da się to jakoś opisać

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Wczytałem stare sejwy zrobiłem wszystko jeszcze raz i tym razem był!

gothic_raf

gothic_raf

Użytkownicy
posty27
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Aquaman
Do tej jaskini w okolicach czarnego trola, gdzie są pełzacze i quest na zostanie magiem ognia.

Pytam raz jeszcze:
Wie ktoś może jak zrobić zadanie kowala Harada pn. Plany miecza? Biegam w kółko wokół spalonej chatki i okolicach, a nic nie znalazłem.
Mam jeszcze zagwostkę z pierwszą częścią zadania Demoniczne Ostrze, gdyż za bardzo nic mi nie mówi "gdzie Innos czuwa nad światłem" :(.

Post połączony: 2017-01-22, 15:47
Witam,

Napisze ktoś jak zrobić quest Demoniczne Ostrze?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
Ale czy w okolicach tawerny Orlana jest tylko jedna spalona chata?!

za bardzo nic mi nie mówi "gdzie Innos czuwa nad światłem"
Spoiler
latarnia morska

Spoiler
cierpliwości - tu dopiero po wizycie we wieżach - od Salara

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie teleportuje się paladyn (chyba Leon, co siedział koło Diego) gdy damy mu teleport do zamku? Bo przeszukałem cały zamek i go nie ma.

gothic_raf

gothic_raf

Użytkownicy
posty27
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kioskarz
Spoiler
Stoi na murach, w miejscu w którym skazańcy naprawiają umocnienia

@Tituf
Dzięki za pomoc. Niemniej u mnie są pewne dziwne bugi, których nie potrafię wytłumaczyć. Przykładowo Gorn po wykupieniu go od Garonda nie pojawił się w 3 akcie na farmie Onara, czary ognia nie działają na lodowe golemy (są nieśmiertelne bo broń biała też na nie nie działa), w jednym z zadań NPC używający zwoju teleportacji ginie, zamiast przenieść się do zjednoczonego obozu (to zwalczyłem poprzez kliknięcie w rozmowę zanim zginął i o dziwo pomogło, lecz został już w jaskini :D). Po daniu złota Cipherowi/Rodowi jeden z nich nie przeniósł się do Zjednoczonego Obozu (postać znikła najprawdopodobniej - zaznaczam nie korzystam z konsoli) i wiele innych mniejszych nie wpływających na rozgrywkę.

Niemniej jednak zabawa przednia, jak to z Gothicami. Dziękuję za pomoc.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z pewnością nie grasz na ostatniej wersji. Wiele z tego co piszesz jest poprawione.

markovdj

markovdj

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto może sprzedać mapę w DP bo oddałem Brachimowi.

gothic_raf

gothic_raf

Użytkownicy
posty27
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tituf
Gram w wersję 1.3 pobraną całkiem niedawno z forum DestinyTeam. Swoją drogą konto na forum Destiny pomimo wpisania poprawnych danych logowania mi nie działa :), przy odzyskiwaniu hasła z kolei dostaję informację o błędnym adresie e-mail. Tak więc ja mam po prostu pecha do tego moda.

markovdj

markovdj

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Kto może sprzedać mapę w DP bo oddałem Brachimowi.
2.Czemu Vetritus mnie nie atakuje.

gothic_raf

gothic_raf

Użytkownicy
posty27
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@markovdj
1. Mapy mają Handlarze np. Hipolit i bodaj Nicolai. Musisz poszukać.
2. Vetritus Pan Cienia? Mnie też nie atakował stał w miejscu. Błąd zapewne.

markovdj

markovdj

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak gram mrocznym to skąd 100k na czaszkę wziąć?

Post połączony: 2017-01-23, 21:34
1.Skąd wziąć 100k na czaszkę.
2.gdzie jest parlaf po ucieczce z dobarem bo we wszystkich jaskiniach z wargami szukam i nic

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ty poważnie chcesz zorganizować tyle kasy za tę czaszkę?  Daj spokój,  pokombinuj...  Może handlarz coś podpowie.

0 użytkowników
Do góry