Pytania i problemy techniczne 1158428 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1158428

Odpowiedzi 3676

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy bójki w porcie są karane grzywnami? Pobiłem się z Moe i miałem komunikat "ktoś widział tę walkę" olałem to, później wyszedłem z miasta, teraz próbuje wejść i strażnik mówi, że nie potrzebują w mieście pieniaczy i jedyną opcję jest danie mu 100 sztuk złota (oczywiście, nie dałem mu ich, są inne sposoby ;p).

edit:

kurde, andre chce 750 sztuk złota i jeszcze mówi "bijatyka z motłochem w porcie to jedno ale jeśli napadasz na szanowanych obywateli i coś tam dalej" i każe wybulić 750 sztuk złota a ja nic nie zrobiłem a taki hajs za początku gry to krocie i bez tego zablokuje mi się zadanie z cantharem co tylko pogorszy moją sytuację finansową. co mam z tym faktem zrobić?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Werewolf

Zniknęła mi umiejętność akrobatyki. Znaczy niby jest w oknie umiejętności ale postać nie używa akrobatyki :/

nacisnij T

kassovitz

kassovitz

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao a jakby klawiaturke podpial normalna? Wtedy bylaby mozliwosc edytowania zeby np potke miec pod R ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Tych ustawień AST nie można edytować, przynajmniej nie z poziomu menu. Może ktoś o większych ode mnie zdolnościach by potrafił.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
czy bójki w porcie są karane grzywnami? Pobiłem się z Moe i miałem komunikat "ktoś widział tę walkę" olałem to, później wyszedłem z miasta, teraz próbuje wejść i strażnik mówi, że nie potrzebują w mieście pieniaczy i jedyną opcję jest danie mu 100 sztuk złota (oczywiście, nie dałem mu ich, są inne sposoby ;p).

edit:

kurde, andre chce 750 sztuk złota i jeszcze mówi "bijatyka z motłochem w porcie to jedno ale jeśli napadasz na szanowanych obywateli i coś tam dalej" i każe wybulić 750 sztuk złota a ja nic nie zrobiłem a taki hajs za początku gry to krocie i bez tego zablokuje mi się zadanie z cantharem co tylko pogorszy moją sytuację finansową. co mam z tym faktem zrobić?

Ruga który siedzi w karczmie Cię widział, dziwne co?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

edit:

akurat wtedy Rugi tam nie było. zresztą, dla porównania, jak w przeznaczeniu biłem nagura w zadaniu dla czarnych jastrzębi to Martin miał to w nosie ;)

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
23 FPS to norma w Returningu? Dodam, że na moim kompie przeszedłem Wieśka 3 na średnich więc sprzęt napewno nie jest problemem, proszę o pomoc. Dokładnie tyle FPS mam w wieży xardasa po rozpoczęciu gry, ponadto filmik kiedy xardas przyzywał bezia z świątyni śniącego był pokazem slajdów.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Oj, sprzęt jest problemem, skoro tylko na średnich :F
Jak grasz na DX11 to wywal, poza tym polecam ograniczyć widoczność do 200 i renderowanie świata ustawić na "niskie". W mieście i tak raczej będzie góra 30, no ale trzeba przeżyć.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Polecam ewentualnie moda który usuwa trawę, daje kopa do fps.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
hmm widzialem gdzies link tylko nie wiem gdzie,podesle ktos? wyslalbym odrazu kumplowi bo ma slabszy pecet i tak na przyszlosc to gdzie ten pliczek wrzucic?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Miał ktoś problem ze obraz w grze był dość ciemny, na tyle że to dość utrudnia rozgrywkę, do tego żaden suwak jasność, kontrast, gamma nie działa?
Wciśnij F11 i tam spróbuj
A co się miało włączyć bo u mnie nic się nie stało?

Po wciśnięciu num 2 i 3 crashuje grę.

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam , czy mogę prosić o kodzik na książkę o poezji , oczywiście wymieniłem u gallahada za manę a nie mam u niego opcji handlu ;p

Podpowiedzcie jak to jest z alternatywa wybicia paladynów na wyspie Etlu i zdobyciu Amuletu, czy istnieje ta opcja z fellangorem ? bo xardas nie mam mi nic do powiedzenia o innym rozwiązaniu niż te które zasugerował.

Co jest potrzebne żeby zamienić szpon beliara na rune ? beliar chce dusz ale nie wiem skąd je wziąć bez mora ulartu, czy to są te dusze z których xardas robi potiona ? (wypadające z mini śniących)?

Pozdrawiam i bardzo dziękuje 

Dzieki

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Beliar może ci tylko pomóc z Fellangorem. Ale w sumie możesz to olać bo jeśli masz dwa black misty to zrobisz to EZZZ na dwóch potkach niewidzialnosci nie zabijajac NIKOGO. Dusze tylko z Mora ultaru

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
>>>wyjasnione.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Beliar może ci tylko pomóc z Fellangorem. Ale w sumie możesz to olać bo jeśli masz dwa black misty to zrobisz to EZZZ na dwóch potkach niewidzialnosci nie zabijajac NIKOGO. Dusze tylko z Mora ultaru

już wszystko wiem
dzięki

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Za mało karmy

Post połączony: 2018-05-10, 00:28

edit:

akurat wtedy Rugi tam nie było. zresztą, dla porównania, jak w przeznaczeniu biłem nagura w zadaniu dla czarnych jastrzębi to Martin miał to w nosie ;)

Dobrze że porównujesz dwie modyfikacje ze sobą :F musiał być ktoś ze straży ewentualnie czasem paladyn przechodzi i to był on, tyle

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
córka rybaka, loop, nie jestem ślepy choć okulary już do wymiany. Jak mówię że nie było to nie było żadnego przedstawiciela władz miejskich ani wiejskich..a nawet jeśli jakiś paladyn schował się na dachu, to nie ja sprowokowałem tę bójkę tylko zostałem zaatakowany, więc nadal jest to bug bo przedstawiciel władz powinien mi pomóc nastukać moe. I jeszcze jeden bug, bo Andre mi powiedział że guzik go obchodzi pobicie moe (dosłownie powiedział "motłoch w porcie") i oskarżył mnie cyt "o napaść na szanowanych obywateli lub żołnierzy króla" czego ja absolutnie nie byłem winien. Mam nadzieję, że te argumenty w końcu Cię przekonają do tego, byś przestał mi wmawiać że ta grzywna jest z mojej winy..

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
hmm widzialem gdzies link tylko nie wiem gdzie,podesle ktos? wyslalbym odrazu kumplowi bo ma slabszy pecet i tak na przyszlosc to gdzie ten pliczek wrzucic?

Jasne, trzymaj!

http://bractwospolszczenia.pl/showthread.php?tid=481

przewiń na dół, tam znajdziesz modzik jest zacny :)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
podczas wykonywania questa z eksperymentem dla ignaza, postanowiłem zaatakować sobie strażnika miejskiego i miałem dwa bugi:

1. miałem napis "ktoś widział tę walkę" choć nikt jej nie widział. Wiem, ponieważ od razu po rzuceniu na strażnika zaklęcia zapomnienia, pobiegłem do andre i żadnej grzywny nie było.
2. Zaatakowany strażnik nie oddał ciosu tylko mówił "jeszcze cię dorwę" i się uzdrawiał. przestałem go atakować i ten mówił, że pójdzie poskarżyć się do andre, po użyciu zaklęcia zapomnienia miał normalną gadkę.

0 użytkowników
Do góry