Pytania i problemy techniczne 48839 1072

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 48839

Odpowiedzi 1072

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty124
Propsy69
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

matekacp

Pytania i problemy techniczne
2015-12-27, 23:11(Ostatnia zmiana: 2016-04-17, 22:05)
Rozmiar: Mod - 5 GB, Głos - 3 GB, Muzyka - 1,5 GB, Wideo - 0,5 GB. Razem: 10 GB.

Ta instalka 4,5gb zawiera to wszystko ?

NOTKA OD MODERATORA: Temat ten poświęcony jest problemom natury technicznej. Dotyczy on instalacji modyfikacji, crashy i nie działających funkcji w grze. Od teraz posty niezgodne z tematem są KASOWANE!
 

Simen

Simen

Moderator
posty4721
Propsy1792
ProfesjaTester
  • Moderator
Taaa, zapomniałem to zaktualizować :P
 
"musisz zmienić avatar
tak żeby ludzie czuli respekt
żeby wiedzieli ze nie mają życia jesli coś źle napiszą
mówię ci" - gothic1210


http://chomikuj.pl/gothicwarrior

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty124
Propsy69
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
O skurwesyn, to po rozpakowaniu ma 10gb  o_0 Niezła kompresja, postarali sie
 

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty313
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Mi wyskakuje error przed gra a jak włączę nową gre to wywala do pulpita z errorem;.
 
Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Rapczap

Rapczap

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można jakoś konsolę włączyć? 
 

Simen

Simen

Moderator
posty4721
Propsy1792
ProfesjaTester
  • Moderator
Przecież konsola działa na ŁATWYM poziomie trudności. Jeśli włączasz kody, po co Ci inny poziom?
 
"musisz zmienić avatar
tak żeby ludzie czuli respekt
żeby wiedzieli ze nie mają życia jesli coś źle napiszą
mówię ci" - gothic1210


http://chomikuj.pl/gothicwarrior

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty108
Propsy47
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ledwie zaczął przygodę z długo oczekiwanym Returningiem i już chce konsoli używać...
 

Rapczap

Rapczap

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko najpierw trzeba trafić w łatwy poziom XD 
 

Simen

Simen

Moderator
posty4721
Propsy1792
ProfesjaTester
  • Moderator
Serio? Pierwsza opcja...
 
"musisz zmienić avatar
tak żeby ludzie czuli respekt
żeby wiedzieli ze nie mają życia jesli coś źle napiszą
mówię ci" - gothic1210


http://chomikuj.pl/gothicwarrior

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty176
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Ma ktoś soundtrack z ekranu instalacyjnego ?

Ps Po włączeniu gry po chwili wywala mi błąd
Spoiler
Wie ktoś jak to naprawić ? Próbowałem już przeinstalować
 

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty528
Propsy220
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jak masz ta instalke od returninga to wybierz 2 opcje zamiast pierwszej i zainstaluj dwa ostatnie pliki.
 

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1584
Propsy667
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek

Draks

Dyskusja na temat modyfikacji
#11 2015-12-28, 02:07(Ostatnia zmiana: 2015-12-28, 02:21)
Mam ten sam problem co kolega z tym crashem, jak ktoś ma jakieś sensowne rozwiązanie to może się nim podzielić.
Edit: Dobra działa mi, nie potrzebnie zaznaczałem 2 opcję.
 

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Filozof
posty216
Propsy96
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Filozof
Minimalne wymagania:

Intel® Core™2 Duo Processor i wyżej.
RAM: nie mniej niż 2 GB do XP i Windows 7x32, nie mniej niż 4 GB do Windows 7 x64/Windows 8. Karta graficzna: GeForce 210 i wyżej. HDD: 15 GB wolnego miejsca.

Żeby grać komfortowo (50-60 FPS), potrzebny jest mocniejszy sprzęt:
Co najmniej Intel® Core™ i3-3220 Processor
RAM: 8 GB i więcej
Karta graficzna: GT650 TI i wyżej.

(Możliwe, że parametry mogą się zmienić jeszcze)
 
Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.
Umysł potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia. ~ Tyrion Lannister
Wśród polityków się obracałem i licznych poznałem i przekonałem się, że lepiej przystawać z ku*wami, bo one mają chociaż swój honor i jakieś zasady. ~ Geralt z Rivi

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty578
Propsy363
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Przepraszam, ale czy do tego Returninga trzeba coś instalować przed instalacją moda? Jakieś systempacki, modkity, coś z tych rzeczy?
EDIT:
Nieważne, druga opcja w głównym menu to programiki do gothica

Simen

Simen

Moderator
posty4721
Propsy1792
ProfesjaTester
  • Moderator
Nie, masz zainstalować Gothica na nowo lub zrobić jego oddzielną kopię. W instalatorze Returna masz moda, a w drugiej opcji podczas włączenia fixa do Gothic 2 i playerkita. To jest to, co masz zainstalować.
 
"musisz zmienić avatar
tak żeby ludzie czuli respekt
żeby wiedzieli ze nie mają życia jesli coś źle napiszą
mówię ci" - gothic1210


http://chomikuj.pl/gothicwarrior

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty528
Propsy220
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
A pomoze ktos mi? Menu głowne jest animowane tak? Ja nie mam tej animacji ;/ Oprocz tego jak daje nowa gra to costam niby sie wczytuje i zalacza sie pierwsza scena.  Tylko ze w niej nic nie widac. Niby cos tam xardas mowi po rosysjsku ale dupa. Obraz tylko miga na bialo,czarno i niebiesko na zmiane
 

Simen

Simen

Moderator
posty4721
Propsy1792
ProfesjaTester
  • Moderator
Jesteś pewien, że nie masz tej animacji? Przyglądałeś się królikowi?
 
"musisz zmienić avatar
tak żeby ludzie czuli respekt
żeby wiedzieli ze nie mają życia jesli coś źle napiszą
mówię ci" - gothic1210


http://chomikuj.pl/gothicwarrior

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty528
Propsy220
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Smieszne. Tak slyszalem ze menu jest animowane. Nie mam jak tego sprawdzic.
 

Simen

Simen

Moderator
posty4721
Propsy1792
ProfesjaTester
  • Moderator
No sorry, ale mówisz, że możesz dać nową grę tzn. że albo kłamiesz albo jednak możesz sprawdzić :)
 
"musisz zmienić avatar
tak żeby ludzie czuli respekt
żeby wiedzieli ze nie mają życia jesli coś źle napiszą
mówię ci" - gothic1210


http://chomikuj.pl/gothicwarrior

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty528
Propsy220
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie wiem jak ci to wytlumaczyc. Tak u mnie wyglada menu http://imgur.com/Is6GZwj Na poczatku jeszcze byl obraz ze smokiem i bezim jako palladyn ale on znika no i pojawia sie czarne tło
 


0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry