Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7892195 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7892195

Odpowiedzi 37317

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, jakie sa bronie na zrecznosc ktore zadaja damage widmo prosilbym o pomoc bo jak narazie jest on niezniszczalny a korzystanie z magicznych strzal nie jest oplacalne

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem z zadaniem a mianowicie "Grimes i jego kumpel - tutaj gadamy Grimesem , mamy przyjść następnego dnia, okazuje się że Paladyni poszli się modlić, odprowadzamy dwóch górników na przełęcz , potem przenosimy się do Khorinis i zabieramy ich z bramy do GD do naszego obozu"

Paladyni nie idą się modlić a jak już spotkałem się z tym to  tylko 1 się modlił i nie mogłem ich zabrać do przełęczy :(

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Bartczenkooo Srebrny z księżyc ze skrzyni pod zręczność w świątyni Ashtara.
@Puma127 Zagadałeś z Grimesem? Przekonałeś go? Robiłeś wcześniej zadanie z płomieniem Eligora? (wiem, dużo pytań, ale to ważne xD)

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Tak pogadałem z nim kazał mi przynieść zwoje jeśli dobrze pamiętam, ale w solucji nie piszę że jest to potrzebne, Zrobiłem zadanie z tą miksturą.

Gdzie znajdę Gomeza w zamku?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde klucz do skrzyni wodza orków na drakkarze?

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao nie wiem czy to bug czy co ale po walce ze smokiem ozywiencem mam ciagle 100 wystrzymalosci a mialem ax czyli 1000 i teraz lipa bo nie wiem jak to odyskac xd

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jaki sposób wbijać wytrzymałość bo brakuje mi 50 do zbroi najemnika orków :( a nie chce marnować pkt. na dar od Beliara.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
No jakto jak?
Masz pny?
To kupuj za pny.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Puma127 Tabliczki, potki, niektóre bonusy z jedzenia Itd. Ale to chyba oczywiste, prawda?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No jeszcze z 40 za potwory.

@Dudeus ten klucz powinien mieć jeden z Orków, za pierwszymi drzwiami idącymi do pokoju kapitana, czyli wersja pokojowa raczej nie wchodzi w grę

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi mi o klucz do prawej skrzyni w kajucie, a nie do kajuty.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Dudeus 5 rozdział, misja w dawnym Nowym Obozie.
Dodaję do FAQ.
@Puma127 Musisz przynieść te zwoje. Nie skorzystasz z nich, ale to wtedy dowiesz się, że paladyni poszli się modlić. Gomez jest w wieży, za pokojem Bartholo. Potrzebujesz 3 kluczy, których lokacje były objaśniane pierdyliard razy. :P

You didn't grow.
You didn't improve.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Duale to właściwie 1h czy 2h wymagają bo ciężko to zintepretować ? Niby 1h ale jednak dwie bronie na raz używamy. Od następnej gry planuje grać pod zręczność

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Elgcahlxukuth

Elgcahlxukuth

Użytkownicy
posty47
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Elgcahlxukuth (świetny nick swoją drogą) Musisz zabić patronów, o których mówili Pyrokar, Lee i Netbek. Ten ostatni zresztą mówił też, żeby pomówić z nim następnego dnia po wskazówki.
Dzięki za odzew Jao.
Czyli mówisz, że zanim wykonam runę, za pomocą której będę mógł zbić opiekunów w ich siedzibie, to muszę jeszcze jakichś patronów bić? Niestety żadna z wymienionych postaci (Pyrokar, Netbek, Lee) nie wspominał o "patronach".
Nie mam już u nich żadnych opcji dialogowych (minęło kilka dni od ostatniej rozmowy z Netbekiem).

Być może jestem w innym punkcie gry niż myślisz? Zerknij proszę na screenshot z quest-loga:

- Zadanie "Opiekunowie":
https://imgur.com/a/1fuoDAQ

- Zadanie "Wojna z orkami":
https://imgur.com/a/HWPIqtX

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Elgcahlxukuth Grasz na przestarzałej wersji, ten wątek dotyczy Returninga 2.0, ty grasz na 1.1 z Rebalancem. Odpowiedni wątek jest o tu https://themodders.org/index.php?topic=20521.0 O runie musisz pogadać z Saturasem (na tej wersji zdarza mu się znikać, jeśli więc nie ma go na farmie Onara, włącz konsolę i wpisz "goto waypoint tot").

You didn't grow.
You didn't improve.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można wyczyścić tych orków przed wejściem do miasta orków?

Qasto

Qasto

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Duale to właściwie 1h czy 2h wymagają bo ciężko to zintepretować ? Niby 1h ale jednak dwie bronie na raz używamy. Od następnej gry planuje grać pod zręczność
Podbijam, nosze duale i mam 90% w 1h i 55% w 2h i też nie moge rozkminić od czego zależy

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Można wyczyścić tych orków przed wejściem do miasta orków?

Jasne, Ja tak zrobiłem, dobry exp. nie przydaja sie w zadnych watkach jak zwykli orkowie XD

Elgcahlxukuth

Elgcahlxukuth

Użytkownicy
posty47
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Elgcahlxukuth Grasz na przestarzałej wersji, ten wątek dotyczy Returninga 2.0, ty grasz na 1.1 z Rebalancem. Odpowiedni wątek jest o tu https://themodders.org/index.php?topic=20521.0 O runie musisz pogadać z Saturasem (na tej wersji zdarza mu się znikać, jeśli więc nie ma go na farmie Onara, włącz konsolę i wpisz "goto waypoint tot").
Wielkie dzięki za kompletną odpowiedź - komenda się przydała. Wymiatasz :ok:
(Dzięki też za link, od teraz będę pisał w odpowiednim temacie.)

BTW. co to jest ten waypoint "tot"? mam tam bardzo dużo różnych postaci oraz zwłok... czy to oznacza że one są jakoś zbugowane i już się nie pojawią w normalnym przebiegu gry?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W waypoincie "tot" gra umieszcza wszystkie postacie, które nie są już potrzebne i mają zniknąć z gry (tot to z niem. martwy). A że magowie wody w Khorinis znikali po wyprawie do Jarkendaru, to też się tam znaleźli. W starej wersji Returna jest błąd, który sprawia, że po "przywróceniu" wystarczy zapisać i wczytać grę, a wracają to punktu tot.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry