Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7892096 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7892096

Odpowiedzi 37317

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak zabic im'araha w wiezy na pustyni adanosa?
Tego szkieleta ktory co jakis czas regeneruje swoje zdrowie do fulla i one shotuje deszczem ognia.....

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

@paulpolska podobnie jak kolega wyzej sama satysfakcja ubijac te szkielety po 3-4khp to mało tam był koxy po 9,1k hp :] wiecej nie mieli
zadania pewnie od maga z biblioteki klasztornej nie zrobiles
niestety nie sprawdzałem na ile hitów ich miałem ale te po 3-4k hp padały od 5/7 strzał (strzała kerenowa zadawała od 300 do 500 tak na oko nie sprawdzałem takich dokladnych ilości biłem ich to biłem)
uwierz mi gra łucznikiem sprawiła taka frajde, a tam mało budynków, skał czy czegokolwiek do bugowania tych szkieletów? :]
chociaż nie gram tylko pod łuki, ostatnio tez pod włocznie sie zrobilem, bo bez tej broni i 60% w 2h nie zrobiłbym areny orków, tam fajna z goblina bossa włocznia na pustyni wypadła

jest jakis teleport(kamien druidow) niedaleko miasta orków/w miescie orków lub kopalni orków?
jest jakis sens trzymania tych mieczy na szkielety nieumarlych pod siłę czy sprezdac dla tego goscia w khorinis( nie gram pod siłę, wątpie zeby mi w ogole kiedykolwiek sie przydały, jak włocznia i łuki dają rade i te szkielety gladko schodza)

U kogo jesteś czeladnikiem grając pod zręcznośc ? I lepiej włocznie 2h czy dualami grać ?

Jak zabic im'araha w wiezy na pustyni adanosa?
Tego szkieleta ktory co jakis czas regeneruje swoje zdrowie do fulla i one shotuje deszczem ognia.....

Spamujesz kuszą/łukiem na schodach podczas jego animacji przerywasz atak i powtarzasz po deszczu ognia. Będąc na schodach poniżej jego poziomu on stoi w bez ruchu gdy spamujesz strzałami. Fanty z niego dobre pod warunkiem, że masz max początek 3 rozdziału i dopiero zaczynasz pustynie :P

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xendix wyjśc na balkonik i ubijać z kuszy

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@paulpolska gram na normalku, u Harada, niestety ale ta nieograniczona ilość złota po zadaniach od Weża zbyt mocno pomogla w rozwoju postaci (np. regeneracja many u Gallahada 15k, 10k złota u raffy za przebijające strzały), imo nieważne kim grasz, jeśli wybrałes Harada to i tak dobry wybór, pozniej załowałem tylko 1 decyzji, czy na takim etapie gry miałbym od bospera lepszy łuk niż łuk cienia od Falka 180dmg/220 zreki cos takiego (w kazdej chwili moge ten 3 rozdział rozpocząć ale jak wspominałem mam kupe rzeczy do zrobienia m.in stara/opuszczona/wolna kopalnia, jaskinia bólu to chyba od gildii kupców więc nie, część pustyni adanosa (2 mini sniace ubite, smocze jajo zdobyte i cos jeszcze bo mialem chyba 3 jakeis fragmenty co sie w calosc łączą no i kopalnie orków cisne takze na spokojnie)

nie mam bladego pojecia czy wlocznie czy duale :D włocznie mają fajna animacje fajnie nimi sie gra, ale z nich to korzystam bardziej na dobicie, niz do walki. Na pewno będę chciał sprobowac duali (podobno 100% w 2h wymagane, ale nie mam pojecia bo tyle solucji prezczytalem ze juz nie wiem i nie pamietam i 150/250 zreki) jak pojde do lasu assasynow to na pewno bede probowac duali i zobaczymy co z tego wyjdzie. pewne jest jedno granie samym łucznikiem mija sie z celem i bedzie nudne, bo własnie będę miął duzy przestoj z dobrymi łukami ( w solucji jest rozpiska łuków) i jeśli między tymi etapami Bosper uczyłby lepszych łuków (a pewnie tak jest) no to Bosper byłby lepszym wyborem, bo dobre łuki będą wypadać jakoś pozno

więc powoli zacząłem na włocznie sie przestawiać, bo zanim dualami pogram to hoho :D

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Zapytam jeszcze raz bo wymiękam, odnośnie zadania Cienie Przeszłości, gdzie jest ten cholerny liścik? Tabliczke znalazłem przy 4 kamiennych stopniach, szukam całą ŚŚ i nie moge znaleść..

Strong95

Strong95

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś miał problem z natłuszczeniem tych ścięgien na stole alchemicznym potrzebnych do zadania z najlepszą kuszą w grze? Nie mam wgl takiej opcji przy stole więc wnioskuje, że czegoś nie posiadam potrzebnego aby natłuszczyć te ścięgna pilnie proszę o pomoc ponieważ chce już ruszyć wątek opiekunów dalej.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja nie miałem. Już nawet nie pamiętam jak to zrobiłem. Ale może był potrzebny łój kretoszczurka... cholera wie bo olałem na razie ten wątek. Nie lubię walki na dystans.

Mam pytanko o oddawanie dusz Bel-Jarkowi.

Posiadam ich ze 200 sztuk i jak podlatuje do posągu je oddać to dostaje tyle doświadczenia ile mam tych dusz i koniec.  Czytałem, że można tym siłę nieźle wzmacniać. Jestem paladynem jak coś i nie zrobiłem jeszcze tego krzyża.

Strong95

Strong95

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja nie miałem. Już nawet nie pamiętam jak to zrobiłem. Ale może był potrzebny łój kretoszczurka... cholera wie bo olałem na razie ten wątek. Nie lubię walki na dystans.

Posiadam ich ze 200 sztuk i jak podlatuje do posągu je oddać to dostaje tyle doświadczenia ile mam tych dusz i koniec.  Czytałem, że można tym siłę nieźle wzmacniać. Jestem paladynem jak coś i nie zrobiłem jeszcze tego krzyża.
Dzięki wielkie faktycznie chodziło o łój kretoszczura, który możemy kupić od martina. Propsik dla Ciebie kolego, jeszcze raz dzięki za pomoc ;)

Elgcahlxukuth

Elgcahlxukuth

Użytkownicy
posty47
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej,

Mam problem z zadaniem Opiekunowie w 7 rozdziale:
Spoiler
Po rozmowie z Baal Netbek i otrzymaniu blogoslawienstwa bogow, zdobylem wszystkie 4 artefakty:
- duch wody,
- serce prawdziwego ducha ognia
- serce golema cienia,
- oko kamiennej pumy,
ale nadal nie pojawila mi sie zadna nowa runa w menu, kiedy podchodze do stolu runicznego.
Czy jakies jeszcze skladniki sa wymagane? Probowalem tez miec w plecaku czarna rude, nie pomoglo.
W notesie bezimiennego jest cos wspomniane o kamieniu ogniskujacym... ale nie wiem czy musze miec takowy przedmiot? Skad go wziac, jesli tak?

Bede wdzieczny za kazda przydatna wskazowke...

Pozdrawiam

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Potrzeba minimum 1000 dusz żeby dostać siłę :] im więcej tym lepiej ale minimum 1000

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam: @Simen @Jao ,jak odblokować okno statystyk? Bo nagle się zablokowało i na B mam dziennik. Gdy zmieniam w opcjach dziennik na N to gdy klikam B to nic się nie dzieje. A w opcjach zmiana bindu statystyk jest niemożliwa,nawet najechać na to nie mogę... pomocy.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie można spotkać Gonzaleza po skończeniu lasu asasynów ?

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@paulpolska podobno jest w klastorze niedaleko babo, ale czy sprzata to nie wiem xd

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska podobno jest w klastorze niedaleko babo, ale czy sprzata to nie wiem xd

No sprzątał sprzątał :D

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam czy "Runiczny Shill" jest lepszy od Uriziela?
Gdzie leży pierścieć Ulfa? Szukam przy tych spalonych chatach z jaszczurami i nic...

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao jak mozna zabrac wszystkich towarzyszy na statek bo mi sie zblokowalo to na 5 i kazdemu jak chce powiedziec to bezi mowi ze juz mamy fulla :C o ile mozna wgl kogos jeszcze zabrac ze soba. dodam ze misja sie buguje i co rozmowe sie zakanca z niewiadomego powodu. tak samo mam jakies opcje dialogowe by ich odeslac a zaraz ich znow wziac ze soba xd

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Puma127 pierscien ulfa jest dosłownie w srodku na tym cmentarzu, odpal ognika i ci znajdzie
@Proceente ktos mowil, ze Vatras jest zbugowany, kilka/kilkanascie stron wczesniej i przez niego nie mozesz zabrac osob, robil chyba ze odsylal vatrasa, rekrutowal kogos, zabieral vatrasa, odsylal rekrutowal cos takiego

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@dede Do teleportacji do orków służy runa z bossa na cmentarzysku.
@Elgcahlxukuth (świetny nick swoją drogą) Musisz zabić patronów, o których mówili Pyrokar, Lee i Netbek. Ten ostatni zresztą mówił też, żeby pomówić z nim następnego dnia po wskazówki.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam czy "Runiczny Shill" jest lepszy od Uriziela?
Gdzie leży pierścieć Ulfa? Szukam przy tych spalonych chatach z jaszczurami i nic...

@Puma127 On był chyba na cmenatarzu obok farmy Orlanka.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnosnie demona na bagnie. Zeby jak najwiecej expa zdobyc. Gdy bierze sie pomoc od ork szamana to tych orkow do pomocy nalezaloby zabic przed zabiciem demona, czy dopiero po zabiciu i pogadaniuz thrallem zeby nie tracic reputacji?

0 użytkowników
Do góry