Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8838704 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8838704

Odpowiedzi 37317

Podczłowiek sukcesu

Podczłowiek sukcesu

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest problem bo zabilem atyle i teraz ramirez nie chce mnie nauczyć jak otwierać zamki i pytanie jak go przekonać?   

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Podczłowiek sukcesu musisz mieć bodajże 30 retoryki, Cassia uczy kradzieży kieszonkowej, 10 wyłgań daje 1 reto więc łatwo nabić ^,-

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie wiem się nie wypowiadam.
Nalezy użyć zwoju niepamięci to cała filozofia.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Darant a można też bez jakiś komplikacji wyczyścić orków w drodze do kopalni w nowym obozie?
Może głupie pytanie, ale returning ma to do siebie że lubi spierdzielić grę w najmniej oczekiwanym momencie  :D

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Duale to właściwie 1h czy 2h wymagają bo ciężko to zintepretować ? Niby 1h ale jednak dwie bronie na raz używamy. Od następnej gry planuje grać pod zręczność
Podbijam, nosze duale i mam 90% w 1h i 55% w 2h i też nie moge rozkminić od czego zależy

Podbijam również raz jeszcze :]

@Darant a można też bez jakiś komplikacji wyczyścić orków w drodze do kopalni w nowym obozie?
Może głupie pytanie, ale returning ma to do siebie że lubi spierdzielić grę w najmniej oczekiwanym momencie  :D

W lokacji gdzie jest Wolna Kopalnia to nawet trzeba ich wybić inaczej tam nie wejdziesz. W środku nawet quest log będzie żeby ich zabić a potem do Garonda złożyć raport

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Podczłowiek sukcesu 25 retoryki albo zwój niepamięci. Jest w najczęściej zadawanych pytaniach. :P
@paulpolska Zasadniczo 2h, ale ponoć 1h też ma JAKIŚ wpływ. W każdym razie grając dualami najlepiej uczyć się i tego i tego, wyższy nacisk kładąc na 2h.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao jak przeskoczyc przepasc za janusem dwulicowym bo ta akrobatyka jest zbugowana i tak jakby mnie hamuje w powietrzu i nie dolatuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Wciśnij T dwa razy, a akrobatyka się naprawi.

You didn't grow.
You didn't improve.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaką misje trzeba zrobić by Ur Thrall gadał z nami o świątyni? Jakieś tam Garonda chyba znaleźć oddziały, ale jakie dokładnie?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jaką misje trzeba zrobić by Ur Thrall gadał z nami o świątyni? Jakieś tam Garonda chyba znaleźć oddziały, ale jakie dokładnie?

Tą misję masz już w dzienniku. Aktywuje się podczas pierwszej rozmowy z Garondem o ile wszystkie dialogi wyklikałeś. Odnaleźc trzeba Alberta i Wenzela. Z tym drugim wiąże się wątek w Mieście Orków

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Mam pytanie co do mechaniki gry. W jakim sensie 1% walki bronią białą lub dystansową się skaluje (nie chodzi o naukę punktami). Chodzi mi o to że na przykład po zdobyciu 100% umiejętności władania kuszą to jest 100% posługiwania się nią? Co w takim razie jak uda nam się zdobyć 110% czy to się przekłada na większe obrażenia, czy te 10% nadwyżki jest już bezużyteczne?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam pytanie co do mechaniki gry. W jakim sensie 1% walki bronią białą lub dystansową się skaluje (nie chodzi o naukę punktami). Chodzi mi o to że na przykład po zdobyciu 100% umiejętności władania kuszą to jest 100% posługiwania się nią? Co w takim razie jak uda nam się zdobyć 110% czy to się przekłada na większe obrażenia, czy te 10% nadwyżki jest już bezużyteczne?

Te % dają szanse kryta, czyli przy 100% masz taką szanse że zawsze ci kryt wejdzie, czyli 110% nic nie daje bo już dawno osiągnąłeś maks wartość.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To jest pytanie z g2 to są banały z podstawki nie to forum

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę klucz do miejsca że smocza zguba z g2 bo mam misje zemsta ur thralla i duch orków powiedział że muszę zdobyć księgę a nie mam klucza

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Chodzi o odpowiednik jaskini z runą dla magów ognia znajdującego się w dolinie cieni. Klucz do skrzyń ma przy sobie Dakat, który przebywa w tej samej jaskini.

You didn't grow.
You didn't improve.

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a ok dziękuję

Post połączony: 2018-10-01, 20:12
czy mozecie mi całą solucje dotyczącą zemsty ur thralla podac
bo w mojej jest tak opisane ze nie wiem co i jak
po pierwsze wr khan to ten na arenie orków a w mojej solucji jest napisane on jest szamanem duchem orków

a w grze jest tylko szaman duch ur grom czy jakos tak
mam ta legendarną bron ur cos tam w tej jaskini z czaszką znalazłęm. i w solucji jest napisane ze "ur khan" da nam zadanie na jakies oko i legendarną kuszę

gdzie to oko a gdzie ta kusza? całą mape zwiedzilłem 3 razy kazdy zakamerek kazdą jaskinie i nie ma ani kuszy ani oka chyba ze cos przeoczyłem
i jeszcze jakas księga w krypcie pana cieni dakkata wiem jao pisałes mi wyzej ale nie wiem gdzie się znajduje jezeli znajduje sie w jaskini niedalego tego posągu beliara to byłem tam i księgi nie było chyba

prosze pomóżcie 

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Hahahahaha. Dopiero teraz się zorientowałem, że przez błąd w tłumaczeniu szaman z Doliny Cieni i szef areny w mieście orków mają tak samo na imię. Żeby znaleźć tego pierwszego (którego imię powinno brzmieć "Ur-Han", ale przy spolszczeniu pierwszej wersji spartolono sprawę), musisz, po wejściu przez most do obozu orków, wejść na górkę po prawej.
Źle szukasz. Krypta Dakata jest po drugiej stronie wiszącego mostu, którego nie da się przegapić, z kolei gdy przejdziesz pod kamiennym łukiem (idąc w stronę kamiennego kręgu z ołtarzem), to zaraz po lewej masz ścieżkę w dół. Na jej końcu znajdziesz lokację z kuszą.
I naprawdę, w tej lokacji nie ma nic szczególnie skomplikowanego czy nawet wymagającego solucji. Wystarczy porządna eksploracja i uważne czytanie dziennika i dialogów.

You didn't grow.
You didn't improve.

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Quest u piratów mianowicie Skip mi mówi że mogę się z nimi zabrać na dratwę czy jakąś wyspę kiedy dokładnie mam przyjść aby quest się aktywował ?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na wersji 6 ileś tam nie można popłynąć z z piratami. Przynajmniej tak wyczytałem na erpegierasija.

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam wersję 6.22 bodajże. udało się komuś popłynąć na wyspę w tej wersji ?

0 użytkowników
Do góry