@paulpolska gram na normalku, u Harada, niestety ale ta nieograniczona ilość złota po zadaniach od Weża zbyt mocno pomogla w rozwoju postaci (np. regeneracja many u Gallahada 15k, 10k złota u raffy za przebijające strzały), imo nieważne kim grasz, jeśli wybrałes Harada to i tak dobry wybór, pozniej załowałem tylko 1 decyzji, czy na takim etapie gry miałbym od bospera lepszy łuk niż łuk cienia od Falka 180dmg/220 zreki cos takiego (w kazdej chwili moge ten 3 rozdział rozpocząć ale jak wspominałem mam kupe rzeczy do zrobienia m.in stara/opuszczona/wolna kopalnia, jaskinia bólu to chyba od gildii kupców więc nie, część pustyni adanosa (2 mini sniace ubite, smocze jajo zdobyte i cos jeszcze bo mialem chyba 3 jakeis fragmenty co sie w calosc łączą no i kopalnie orków cisne takze na spokojnie)
nie mam bladego pojecia czy wlocznie czy duale
włocznie mają fajna animacje fajnie nimi sie gra, ale z nich to korzystam bardziej na dobicie, niz do walki. Na pewno będę chciał sprobowac duali (podobno 100% w 2h wymagane, ale nie mam pojecia bo tyle solucji prezczytalem ze juz nie wiem i nie pamietam i 150/250 zreki) jak pojde do lasu assasynow to na pewno bede probowac duali i zobaczymy co z tego wyjdzie. pewne jest jedno granie samym łucznikiem mija sie z celem i bedzie nudne, bo własnie będę miął duzy przestoj z dobrymi łukami ( w solucji jest rozpiska łuków) i jeśli między tymi etapami Bosper uczyłby lepszych łuków (a pewnie tak jest) no to Bosper byłby lepszym wyborem, bo dobre łuki będą wypadać jakoś pozno
więc powoli zacząłem na włocznie sie przestawiać, bo zanim dualami pogram to hoho