Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8824418 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8824418

Odpowiedzi 37317

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Rada. Po zabiciu demona na bagnach (chodzi o quest)  dostaniemy szatę orkowego szamana, dzięki niej orkowie, wargi i orkowe psy nas nie atakują.

Można wiedzieć czy to nadal aktualne, bo ja po zabiciu tego demona nie dostałem żadnej szaty orkowego szamana.
Za to w ekwipunku mam szate starozytnego kapłana która wymaga 250 many, czy to jest to samo? Nie mam tyle many żeby sprawdzić.
Mam pancerz łowcy smoków od Jana za 15k golda której nie idzie przekuwać, bo Jan nie uczy mnie niczego o kowalstwie.

EDIT: Gdzie można podjąc misje mroczne rytuały. W moim przypadku już jestem po rozmowie z Ur-Thrallem i przed wejsciem do kopalni.

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Znajdę gdzieś spis łuków? Na rpg russia widzę tylko unikalne do 260 zręczności. Jest gdzieś coś mocniejszego? II rozdział

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz13 To nie ta sama szata, ale tę dostaniesz po wykonaniu "Mrocznych rytuałów", o ile jesteś magiem - pozwala ona przemieszczać się swobodnie wśród orków bez noszenia Ulu-Mulu. Ale questa już nie dostaniesz, bo a) musisz być przed wejściem do Ur-Thralla, b) demon na bagnie musi żyć.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ehh, bardzo dziękuję za informację. Nie wiedziałem, zabiłem demona w trakcie robienia "Magii Guru". Było bardzo ciężko bo robiłem to w 3 rozdziale na 48 poziomie. No ale trudno. Gram dalej, ruszyłem z kopalnią orków, także jednak nie zepsułem gry, mam nadzieje, że dostanę się w końcu do tej świątyni śniącego po uriziel, bo smocza zguba jest cienka.

EDIT: a jak to możliwe, że używając czaszki demona z bagien udało mi się aktywować misję bezgraniczna potęga i przywołać tę kobietę w jaskini bólu? Podobno tylko jakaś czaszka cenyaka się nadaje, a ja nawet nie doszedłem do tego etapu gry. Nie byłem nawet na pustyni adanosa, chyba bardzo ciężka. Aktualnie mam 54 poziom i robie GD, pomyślałem, że pustynie, las assasynów i inne ciężkie lokacje zrobię po zabiciu smoków. Dobrym tropem idę?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Wiesz, całkiem dobre bronie 2h masz też w zatopionej wieży, po pokonaniu zabójcy Lothara... no i w kopalni też coś jest. xD Ale po ukończeniu kopalni uzyskasz dostęp do świątyni.
Do przyzwania Avabyul wystarczy pokonać jakiegokolwiek bossa demonów, ale PO przeczytaniu książki. Zazwyczaj ludzie są już wtedy po bagnach i kopalni... xD
I idziesz złym tropem. Wszystkie te lokacje służą do expienia, żebyś dał radę smokom. Po pokonaniu ich dużo się zacznie dziać, powinieneś mieć już wtedy ukończone wszystkie możliwe wątki poboczne.

You didn't grow.
You didn't improve.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomasz13 Ur-Thralla możesz dopiero ubić w 7 rozdziale. Nie masz możliwości się cofnąć? Co źle zrobiłeś u orków?

Post połączony: 2018-09-13, 16:45
@Bartczenkooo o jakim teleporcie mówisz? Kamień druidów? Aktywowałeś go?
tak aktywowałem go kamieniem druidów

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Szpon Beliara kiedy można założyć? po pokonaniu Senyaka czy jak?  czy po zebraniu 400dusz? dopiero? Bo zabiłem Kruka, zaczynam zadanie o more ulartu, jak to wygląda?

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyczytałem gdzieś że już w 3cim rozdziałem jako najemnik można dostać ciężka zbroje łowcy smoków (co byłoby przegiete). Czy w returningu 2.0 dalej tak jest czy to tylko ściema była ?

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiesz, całkiem dobre bronie 2h masz też w zatopionej wieży, po pokonaniu zabójcy Lothara... no i w kopalni też coś jest. xD Ale po ukończeniu kopalni uzyskasz dostęp do świątyni.
Do przyzwania Avabyul wystarczy pokonać jakiegokolwiek bossa demonów, ale PO przeczytaniu książki. Zazwyczaj ludzie są już wtedy po bagnach i kopalni... xD
I idziesz złym tropem. Wszystkie te lokacje służą do expienia, żebyś dał radę smokom. Po pokonaniu ich dużo się zacznie dziać, powinieneś mieć już wtedy ukończone wszystkie możliwe wątki poboczne

W zatopionej wieży Xardasa? Byłem tam, wykradłem drugi tom Stonnosa i przeczytałem, po zabraniu sfert ciemności pojawił się demon opiekunów, który chciał zabrać mi sfrerę. Oczywiście zabiłem go. Bez problemu. Ale 2h mieczy nie było dobrych. Chyba że chodzi Ci o runiczny Sihill od tego mordercy Lothara w jego Bibliotece. Ale nie wykułem go nie mam składników.
 Tak samo jak lodowego smoka zabiłem bez większych problemów. Wydawało mi się że lokacje typu las assasynów czy pustynia są trudniejsze. Dziwne
Aktualnie gram wojownikiej mam 570 siły i ponad 5k hp i nędzną smoczą zgubę, pancerz łowcy smoków od Jana, lipa.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darel666 dalej tak jest.

Ile się dostaje expa i jaka jest nagroda za te 3 trolle, bo chyba sobie je odpuszcze. To jest jakies nieporozumienie, nie da sie ich zbić,  system targetowania czy to auto czy nie jest zjebany po całości, bije mi innego niz tego w ktorego celuje... Co za masochista to wymyślił

P.S
Po Pół dnia męczarni, 2 zwojach deszczu ognia i 1 gromu oraz 475 strzałach udało się ubić te 3 padalce... :D

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Problem rozwiązany wpis do usunięcia :P

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Idzie tą książkę, o której wspominał kolega wyżej dostać przed demonem z bagien? Bo w sumie musiałem się stamtąd ewakuować z braku many także dobrze by było to zrobić, gdy jestem na zewnątrz.

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jesli jestem w 2 rozdziale i czyszcze sobie GD musze uwazac zeby czegos nie zabic?  Oczywiscie zostawiam sobie tereny smokowi glowne demony kopalni.
Czy tereny orkowych obozow moge wyczyscic?  Chodzi mi o np cmentarzysko orkow przed budynkiem i w.
O wielki oboz w gorach nad wejsciem do sniacego i kolo wrzoda.
O oboz kolo statku?

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie no masakra jakas. Na dole kopalni wziąłem na pomoc orków, zjechaliśmy na dół i na tej arenie są 3 demony ale jeden z nich przyzywa co najmniej 20 szkieletów dość silnych. Nie idzie tego ugrać. Orki padają

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Quest Nieskończona potęga (wiem że jest dużo solucji ale w żadnej nie jest napisane gdzie jest ten nowicjusz)
Problem jest taki że wszędzie pisze że jest w obozie z czego ja pogadałem z kazdym npc w obozie i żaden nie  popchną mi questa dalej. wiem że trzeba mieć bagienne ziele i je mam lecz dalej nic się nie stało. Może ja coś robie źle nwm czy  rozdział zbyt wczesny bo dopiero 1 {returning 66.2 na spolszczeniu } jakbyście mogli mi wyjaśnic co jest nie tak to był bym bardzo wdzięczny

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz13 Taktykę na demona masz w NAJCZĘŚCIEJ ZADAWANYCH PYTANIACH.
@PoLoPL Wygadaj wszystkie opcje dialogowe z Yu'Nikornem, wtedy zagada cię o ziele.

You didn't grow.
You didn't improve.

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomasz13 Taktykę na demona masz w NAJCZĘŚCIEJ ZADAWANYCH PYTANIACH.
@PoLoPL Wygadaj wszystkie opcje dialogowe z Yu'Nikornem, wtedy zagada cię o ziele.
jedyne opcje jakie z nim mam to typowe z ballami i tylko mi jęczy o te chodzi czy powinny być jakieś inne których nie mam odblokowanych ?
I właśnie zostałem Nekromantą i mam nową statystykę magiczna moc 2% co ona daje oraz jak ją zwiększać ?

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Szpon Beliara kiedy można założyć? po pokonaniu Senyaka czy jak?  czy po zebraniu 400dusz? dopiero? Bo zabiłem Kruka, zaczynam zadanie o more ulartu, jak to wygląda?

Ponawiam, w dodatku mam pytanie, po ubiciu Kruka odrazu wyszedłem ze świątyni, nie zacząłem żadnego zadania z zaginionym bratem, a wiem że tan gdzieś jest, będę mógł sobie wrócić potem do tej świątyni? czy muszę wczytać Save?

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darel666 dalej tak jest.

Ile się dostaje expa i jaka jest nagroda za te 3 trolle, bo chyba sobie je odpuszcze. To jest jakies nieporozumienie, nie da sie ich zbić,  system targetowania czy to auto czy nie jest zjebany po całości, bije mi innego niz tego w ktorego celuje... Co za masochista to wymyślił

P.S
Po Pół dnia męczarni, 2 zwojach deszczu ognia i 1 gromu oraz 475 strzałach udało się ubić te 3 padalce... :D
A od kogo gdzie i kiedy mogę ją dostac, bo od Bennet tylko lekka dostałem i nie mam innych opcji dialogowych, id Lee też nie.
Gratulacje ale będą jeszcze bardziej irytujące bossy :P

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@PoLoPL Właśnie te masz wygadać.
@Adu Będziesz mógł, o ile nie zniszczysz Szponu.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry