Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8829051 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8829051

Odpowiedzi 37317

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś listę występowania mutagenow i kamieni szlachetnych? Szukałem u ruskich, ale nie dałem rady.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://bractwospolszczenia.pl/showthread.php?tid=520
to jest spis mutagenów sporządzony przez Tizgara. BTW u Ruskich można to wyszukać wchodząc w zakładkę z Bossami

Spis kamieni szlachetnych masz na tym forum w dziale Solucja+porady na start

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, chciałbym się zapytać jak to jest z tymi różnymi bonusami np od tabliczek itp, bo wiem że teraz siła i zręczność jest liczona oddzielnie i bonusy nie mają wpływu na koszt pn ale jak to jest z bronią jednoręczną łukiem itp czy to tak samo działa czy zwiększa się koszt pn prosiłbym o odpowiedź :)

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na ogół bonusy się nie liczą za wyjątkiem bonusów za potwory oraz Darów boskich, dlatego dary lepiej zachować na później.
Z walkami jest podobnie, tyle, że nie ma Darów boskich na walki.
Czasem warto np tabliczki sobie zostawić jeżeli np. chcesz się nauczyć dużo kuszy, a nie na początkowym etapie nikogo kto nauczy cię powyżej 30%, ale to tak dla przykładu. Generalnie ładuj od razu

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
aha czyli jak teraz właduję bonusy z tabliczek to nie będzie większej ilośći pn do wydania jak tak to dzięki za odp mordo :)

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam wszystkich, mam taki problem ze świątynią śniącego. Dostałem się do Ur-Thralla ale ten gnojek mówi tylko, że już sobie poradzili i aghrrrr.... No to skoro taki mądry to próbuje ich wszystkich wybić. Niemożliwe. Jeden cioś orka i padam tego Thralla nie wiem magią jakąś mnie kąsi na hita. Takto chociaż mógłbym zabrać mu klucz. A tak stoję w miejscu.
Jakaś rada?

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a i chciałbym też sie zapytać czy to jest jakiś bug z teleportem do słonecznego kręgu ponieważ znika mi z możliwości do teleportowania sie

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomasz13 Ur-Thralla możesz dopiero ubić w 7 rozdziale. Nie masz możliwości się cofnąć? Co źle zrobiłeś u orków?

Post połączony: 2018-09-13, 16:45
@Bartczenkooo o jakim teleporcie mówisz? Kamień druidów? Aktywowałeś go?

kielbik22

kielbik22

Użytkownicy
posty15
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie kupię, róg cieniostwora  ? Wszystkie sprzedałem w obozie myśliwych ;/

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
darek0100
Nic źle nie zrobiłem. Przeszedłem całą arenę, zaliczyłem zadania ur-krassa oprócz wybica Alberta. Zaliczyłem misje u kowala z bronią dla Ur-Thralla. Oddawałem jakieś kły kilku orkom, ale nie Ur-Thrallowi i to mnie zastanawia. Mam rozpoczęte zadanie na najlepszą kuszę, ale brakuje mi rogu czarnego trolla. A i jescze misja dla Farrocka z głowami ludzi. I na grog. Miałem reputacje u orków jak wchodziłem -145/100

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z braćmi "Trollec" nie idzie ich ubić, probowałem kilku krotnie i zawsze przy 2500 hp sie lecza do full, znalazłem gdzieś posta że niby mają być blisko siebie, to trzymałem cały czas zaggrowane na mnie i dalej się leczą do fulla z 2.5k hp...
Jaki jest na nich sposób?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Garść pytań:
1. Czy jest wersja orkowej mikstury, która zamiast siły dawałaby mane jak w Ret 1?
2. Czy przepis na eliksir orków ciągle występuje losowo czy ma go jakiś specyficzny ork?
3. Która magia najbardziej zaszkodzi magowi z mrocznej sieci? Oprócz magii paladynow oczywiście.

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie bardziej z ciekawości. Czy jako najemnik mogę używać broni lub run paladynów mając np
 odpowiednia karmę innosa czy dalej mnie spali ?

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Czy w lesie asasynów nie mogę używać magii? Mam problem z ubiciem tych zębaczy, a jako że jestem nekromantą używam run, ale gdy tylko podchodzę do jakiegokolwiek asasyna zaczyna się jatka.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Okej, udało mi się ruszyć wątek u Ur-Thralla. Musiałem wskrzesić Jergana i wypytać o Wenzela. Teraz mam klucz do kopalni żelaza orków.
Martwi mnie tylko jedna kwestia. Podobno jakiś szaman w mieście daje zadanie na demona z bagien. Ja tego demona zabiłem w 3 rozdziale. Teraz jestem w 4 po zabiciu smoka lodowego. A ten Wielki Szaman Orków nie ma ze mną żadnej kwestii, nie mogę nawet z nim rozmawiać.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z ktorym poziomem rozpoczynac 3 rozdzial? mam jeszcze od chu do czyszczenia, wbilbym do 3 rozdzialu zeby zobaczyc nowe questy, ale patrze dopiero 37 poziom mam xD

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z braćmi "Trollec" nie idzie ich ubić, probowałem kilku krotnie i zawsze przy 2500 hp sie lecza do full, znalazłem gdzieś posta że niby mają być blisko siebie, to trzymałem cały czas zaggrowane na mnie i dalej się leczą do fulla z 2.5k hp...
Jaki jest na nich sposób?
Kwestia cierpliwego obijania ich równomiernie. Zacznij po kolei od tego co ma najwięcej życia i zbij je do poziomu najsłabszego. To samo ze średnim. Potem już możesz przywalić kilkoma deszczami ognia czy gromami i zbijać im HP z kuszy/łuku. Musisz uważać żeby różnice między ich HP nie były większe niż ok 300. Możesz sobie na koniec zostawić z 1 zwój deszczu żeby ładnie popadali razem. Na upartego idzie to zrobić w 1 rozdziale.

Post połączony: 2018-09-13, 18:15
Z ktorym poziomem rozpoczynac 3 rozdzial? mam jeszcze od chu do czyszczenia, wbilbym do 3 rozdzialu zeby zobaczyc nowe questy, ale patrze dopiero 37 poziom mam xD
Ja na trudnym rozpocząłem 3ci mając 47. Stwierdziłem że dalej nie warto się męczyć i w sumie nie wiem jak niektórzy np. 54 byli w stanie wbić.

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Dobra poprawka. Nawet po normalnym zabiciu zębaczy (czyt bronią białą lub łukiem) Asasyni i tak mnie atakują

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darel666 tylko jest taki problem, ze jak stoja przy klifie w 3-ch i bije np, lewego , to prawy dostaje na hp...
 powalone -_-

0 użytkowników
Do góry