Czy w Khorinis są gdziekolwiek indziej jaskinie z pełzaczami poza kopalnią przy wieży Dextera i jaskinią od próby ognia?
Rozumiem, że Snipes uczy wydobywania rudy tylko do 50, a kto nauczy mnie do 100? Już Grimes w Dolinie, czy jest opcja nauczenia się tego szybciej?
Idę niebawem do Jarkendaru, rozumiem, że opłaca się nauczyć wydobywania złota do 100 na miejscu? Są jakieś możliwości wytopu z tego złota czegokolwiek na czym mogę się wzbogacić? (gdzieś mi mignęło chyba wytapianie monet?)
O i przy okazji ostatniego pytania - gdzie mogę znaleźć w 2 rozdziale najlepiej na gwałt (czyli jeszcze przed jarkendarem, albo najlepiej zaraz po wejściu do jarkendaru) jakikolwiek lepszy miecz jednoręczny niż El Bastardo? I nie pytam o miecz z magicznej rudy (nie zrobię go i tak, bo nie mam opcji przetapiania rudy na sztabki), tylko o jakiś inny.
I takie pytanie od czapy, czysto techniczne.
Bezi, chyba 20 poziom, jakoś nie wiem 800 życia ponad, 140 siły, El Bastardo (bo nigdzie nie mogę znaleźć lepszego jednoręcznego miecza), ciężki pancerz najemnika ulepszony na maxa, poziom trudny. Jarkendar będzie trudny? Khorinis nie sprawia mi większego problemu, w zasadzie poza szkieletami, które już na ten moment olałem, raczej większość wyspy wyczyszczona.