Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8252700 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8252700

Odpowiedzi 37317

Dawid.K

Dawid.K

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poważnie? Trochę to perfidne ze strony ruskich :D ale dzięki za pomoc

arc89

arc89

Użytkownicy
posty37
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można zabić bez konsekwencji góników w kopali złota w obozie bandytów? Bo nauczylem się wytopu złota z samorodkow ale złoża są okupowane 24/7....

I drugie pytanie: Do czego są książki "Opowieści Starożytnych" ? Jakiś quest czy można oddać Gallahadowi?

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak odbugować akrobatyke? reset gry nie pomaga i reload ;c

arc89

arc89

Użytkownicy
posty37
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Enio jest skrót klawiszowy do włącznia/wyłacznia akrobatyki chyba T

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Istnieje kod na kryształy w świątyni śniacego? Bo kurde brakuje mi jednego, zabiłem trzy no ale nie ma czwartego szamana nigdzie bo szukałem dobrze.
Ostatniego widziałem w tym budynku optoczonego lawa.
Myslalem że czwarty będzie na tym moście.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Można zabić bez konsekwencji góników w kopali złota w obozie bandytów? Bo nauczylem się wytopu złota z samorodkow ale złoża są okupowane 24/7....

I drugie pytanie: Do czego są książki "Opowieści Starożytnych" ? Jakiś quest czy można oddać Gallahadowi?
Wyciągnij i schowaj łuk, nie trzeba ich zabijać (chociaż można).

Post połączony: 2018-06-18, 23:17
Istnieje kod na kryształy w świątyni śniacego? Bo kurde brakuje mi jednego, zabiłem trzy no ale nie ma czwartego szamana nigdzie bo szukałem dobrze.
Ostatniego widziałem w tym budynku optoczonego lawa.
Myslalem że czwarty będzie na tym moście.
Poszukaj dobrze, tunele z pełzaczami też. Najlepiej od początku.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hm planowalem do tuneli wejść na koniec chociaz chyba racja jest tam jeden z szamanów dziękuję!

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a ta runa krzyż żywiołów na można tylko raz rzucić? D:

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czasami jak walczę z tymi potworami to mam ochotę napluc na ten głupi ryj tym moderom. Bardzo sensowna walka uderzać a później zostać w pizdu wyrzucony w powietrze.
Racja można uderzyć i uciekać ale sensu zero jak przy pierwszej opcji

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A i czemu nie moge nikogo okraść? AST kradzież mam wyłączoną a moge okradać tylko pare osób np Lehmar i inne postacie co mają coś i dodaje zawsze 100 pd

Post połączony: 2018-06-18, 21:59
I dzięki za odp :)
Wlaczasz ast, okradasz kogos, wylaczasz ast, zmieniasz ustawienia graficzne, wymuszasz reset gry i powinnienes miec mozliwosc kradziezy przez dialog :)

podbijam

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jak z tym obozem bo w solucji brak.
Po zatrudnieniu Carla, Erol chce abyśmy zatrudnili kogoś do wytapiana rudy? Moze zle zrozumiałem ale kto to jest?
Poza tym Grimes nie chce gadać tylko uczy mnie. Płomień mam zrobiony może trzeba tego drugiego znaleźć ale gdzie on jest?
Jaki jest kod na grimesa może jak go przywolam pomoże

Lookario

Lookario

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po zatrudnieniu Carla, Erol chce abyśmy zatrudnili kogoś do wytapiana rudy? Moze zle zrozumiałem ale kto to jest?
Poza tym Grimes nie chce gadać tylko uczy mnie. Płomień mam zrobiony może trzeba tego drugiego znaleźć ale gdzie on jest?

O ile dobrze pamiętam, chodzi o Węża. Jest on w karczmie w porcie

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Coś się zmieniło z questem ze śmiercią Ignaza? Bo dałem w 1 albo 2 rozdziale Constantino tę truciznę, teraz jestem w 3 i zrobiłem tego questa dla Karrasa a Ignaz dalej żyje

gomeza jebać maczetami

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Musisz zmienić zena w kolko te same pytania.....

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

O ile dobrze pamiętam, chodzi o Węża. Jest on w karczmie w porcie
Wąż kopie od początku ;D
Nabijam retorykę żeby Snipesa zaciągnąć może to pomoże.
A propo zbroi palladyna
Złożyłem modlitwę płacąc 7.5k golda ale widziałem że pancerz może być wzmocniony x1 jak to zrobić? Nie pokazuje mi możliwości ulepszenia go dalej.

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kojarzy ktoś eliksir tchnienie śmierci (czy oddech śmierci)? Przepis mają ten nekromanta trup z jaskini bólu i nekromanta w świątyni śniącego (są dwa tomy). Co to jest? I czy opłaca mi się na to zbierać, jak gram wojem?

zeromus

zeromus

Użytkownicy
posty30
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć jakąś dobrą broń 1H  pod siłę w drugim rozdziale?  Niedługo będę się wybierał do górniczej doliny a ciągle biegam z tym mieczem na Orków od Harada. Mam 150 siły, do końca Jarkendaru planuje mieć ze 170 a biegam z mieczem który wymaga 120. Znalazłem kilka silnych broni ale wszystkie  to 2H.

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie po raz trzeci :)
Wymagana zręczność do położenia swoich palców na sekstansie brahima, kartografa?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy da się zabić Kreola?
(tego nekromantę z wieży mgieł)
Z tego co pamiętam ma on książkę która uczy języka demonów bez wydawania punktów nauki, tylko problem polega na tym że gdy pokonuje wszystkie jego szkielety, nie ma z nim żadnego dialogu a gdy próbuję go zaatakować to od razu ginę.

na wcześniejszej wersji się dało ale teraz już się nie da jak go zaatakujesz to giniesz nawet na chetach się go zajebać nie da :)

Post połączony: 2018-06-18, 19:15
Witam mam spory problem i proszę o pomoc
mam 3 rozdział gry obecnie robię cały wątek świątynia śniącego i dolina cieni problem jest następujący(zaznaczam że gram pierwszy raz w returning 2.0 nigdy nie grałem na wcześniejszej wersji itp)
jestem w mieście orków zrobiłem większość zadań moje pytanie brzmi kiedy pojawia się opcja dialogowa    u ur-thralla z doliną cieni?? i misją "zemsta ur-thralla" oraz dialog z wejściem do kopalni orków?? tak jak pisałem zrobiłem większość misji ale nie mam orka ur-krassa bo nie gadałem z nim w 1 rozdziale gry dlaczego? bo nie miałem pojęcia o jego istnieniu tak więc co mam zrobić w tej sytuacji?? mam 70h gry nie zamierzam grać od nowa proszę bardzo o pomoc próbowałem kodem przywołać ur-krassa ale nie ma wgl z nim dialogu
Idź na orkowa arenę , za nią powinien być portal , wejdź w portal i szukaj orkowego szamana , po wykonaniu zadania Mroczne Rytuały chyba będziesz mógł wejść do kopalni .. tylko musisz mieć też zadanie od Garonda z zaginionymi paladynami i musisz dowiedzieć się od Telbora o Wenzelu

zrobiłem misje mroczne rytuały mam misje z paladynami od garonda ale z telborem nie gadałem :P sprawdzę to dzięki a opcja dialogowa z tą zemstą ur-thralla? wiesz coś ?? ja mam obecnie dialog z nim o świątyni śniącego no a on gada że to sprawa orków nie moja itp
A gadałeś z Telborem na temat paladynów ? Jeśli tak to potrzebujesz jeszcze 50 retoryki i możesz przekonać Ur-Thralla żeby cię wpuścił do Kopalnii

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć jakąś dobrą broń 1H  pod siłę w drugim rozdziale?  Niedługo będę się wybierał do górniczej doliny a ciągle biegam z tym mieczem na Orków od Harada. Mam 150 siły, do końca Jarkendaru planuje mieć ze 170 a biegam z mieczem który wymaga 120. Znalazłem kilka silnych broni ale wszystkie  to 2H.

Dolaczam sie do pytania jestem w gd i dalej mam do dupy miecz. Btw troche malo tej sily masz ja pod koniec jarka ponad 250 mialem

0 użytkowników
Do góry