Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8406381 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8406381

Odpowiedzi 37317

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@ksiazeeek rośnie jeśli ma się dużo zręczności ja zamiast jednego dostaje +2

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rzal Zaklęcie oczyszczające światło.

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sotis Dzięki, działa :)

Powiedzcie mi jeszcze - jak wytwarzacie strzały? Bo nie mogę ani zwykłych ani kerenowych.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Sotis Dzięki, działa :)

Powiedzcie mi jeszcze - jak wytwarzacie strzały? Bo nie mogę ani zwykłych ani kerenowych.
Nauczysz się od Niclasa. Potrzeba Ci stalowych prętów i drewna (na kowadle i przy stole obok Thorbena wyrabiasz części, a potem idziesz do domu Bospera wyrobić już całe strzały).

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Jak dostac sie do wierzy mgiel?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
250zrecznosci bron 230dmg i penetracja 35% 75% poslugiwania sie bronia 1h dam rade na las asasynow? łuk raczej bezuzyteczny jak co mam 25% tylko

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Coś się zmieniło z questem ze śmiercią Ignaza? Bo dałem w 1 albo 2 rozdziale Constantino tę truciznę, teraz jestem w 3 i zrobiłem tego questa dla Karrasa a Ignaz dalej żyje

gomeza jebać maczetami

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kostrowitz do nastepnego dnia sie przespij i idz do andre

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak zabić łysego (nie powiem imienia, żeby nie psuć :P) i jego trzy demony z wątku asasynów? Mam wrażenie, że trochę za wcześnie tam wlazłem, a nie uśmiecha mi się wczytywać gry i tracić 5 godzin tylko po to by za kilka godzin zrobić cały wątek od nowa. Demony zabiłem z łuku przeskakując przez ogień na tą półkę. Łysy mnie zabija jak go uderzam na pełnym hp. Ktoś ma pomysł co zrobić? Postać- 48 lvl, 320 zręczności, 3153 hp, 100 2h, 80 łuk, włócznia 242 dmg, zbroja od Jaspera z 3 rozdziału.

Edit: Trzeba z nim pogadać, chyba wtedy nie zabija na strzała :D
Najpierw z nim pogadaj, a potem skaczesz i zabijesz demony oraz jak ktoś tu wyżej napisał z tym

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kostrowitz do nastepnego dnia sie przespij i idz do andre
Ok działa, musiałem się przespać a potem zapisać i wczytać grę i nagle Ignaz już nie żył, dzięki

gomeza jebać maczetami

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
ponawiam pierdolone pytanie
1.Czemu nie mogę założyć amuletu(ognik) i użyć pochodni.. myszka tu nie pomaga
2.Czemu lares zjeb nie ma opcji pójścia na farmę onara? tam obok najemników a potem to już w ogóle po odniesieniu ornamentu nie można nigdzie iść.

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Kredens

Kredens

Użytkownicy
posty40
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zakładam że to pytanie już się przejawiało, ale gdzie znajdę specjalne bronie dla Raffa? Szukałem w miejscach podanych w solucji, ale w jaskini pod mostem z Cieniostworami ani w tej między lasem a słonecznym kręgiem nie ma Ognistego Łuku, Magicznego nie znalazłem na skarpie w Jarkendarze a Magicznej Kuszy nie ma w grobowcu Quarhodrona :x

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Andargon 1. Używasz różnych rzeczy klawiaturą numeryczną. Masz w opcjach sterowania napisane co robi co.
2. Musisz zrobić jego questy z zastępstwem dla niego

@Kredens Ty chyba nie tę solucje czytasz. Jedyną bronią dla Raffa jest ta kusza z miasta nieumarłych bo nie ma już ognistych/magicznych broni dystansowych.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Walka z lysym jest w sumie ciekawa
Nim sie nie przejmujesz walisz demony. One jak uciekniesz zieja ogniem i wtedy je walisz i tak w kółko uciekasz i je bijesz
A lysego tez prosto jak chce cie walnąć tym co odpycha naciskasz tyld do sprintu i stoisz w miejscu

Kredens

Kredens

Użytkownicy
posty40
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@WhiskasReturn Możliwe że złą czytam w takim razie, dziękuję za odpowiedź ;d

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Gdy odwiedziłem już te 3 obozy w GD od lorda Garonda , żeby te dowody dostarczyć to iść mu je szybko zanieść czy najpierw powoli mam sobie tych orków w GD wszystkich wytłuc ? ;x

Kocham Cię Wrzód !

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Co ja mam teraz zrobić w tym zadaniu z Ignazem: dałem Constantino fiolkę i zgodziłem się mu pomóc, pogadałem z Pablo i wg solucji w jaskini w której wcześniej siedzieli bandyci (ta obok wschodniej bramy) powinien być jakiś Ortega ale nikogo takiego tam nie ma
2. Kto może być zarządcą w moim obozie?
Edit: co do 1 to trzeba jeszcze pogadać z bezimiennym strażnikiem przy wschodniej bramie

gomeza jebać maczetami

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Czemu nie mogę zrobić runy demonologa na stole runicznym? nie mam wgl takiej opcji dialogowej a nuaczyłem się tego u kreola.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Co ja mam teraz zrobić w tym zadaniu z Ignazem: dałem Constantino fiolkę i zgodziłem się mu pomóc, pogadałem z Pablo i wg solucji w jaskini w której wcześniej siedzieli bandyci (ta obok wschodniej bramy) powinien być jakiś Ortega ale nikogo takiego tam nie ma
2. Kto może być zarządcą w moim obozie?
2. Valeran, Erol

Ale Valerana polecam zostawić do zadania od gildii kupców.

Sticky

Sticky

Użytkownicy
posty17
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Do czego służy perła wody?

0 użytkowników
Do góry