Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8225017 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8225017

Odpowiedzi 37317

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@paulpolska na jakim poziomie grasz tym nekro i u kogo jesteś czeladnikiem? Bo ja właśnie zacząłem na hardzie u Constantino, nie wiem czy nie będzie za ciężko, bo zarobek u niego lichy.

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Warto wydać/zabić gildie zabójców u Lorda Andre grając strażnikiem, czy lepiej zostawić ich w spokoju i zając się ich questami?

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@barbor92r Ja gram na Hard. Jedyny słuszny wybór to Harad. W drugim rozdziale zbugowałem żyłę żelaza i uzbierałem 52k złota na początek drugiego rozdziału. W Jarku nauczyłem się przetapiać złoto (Koszt całości około 20PN) i mam dodatkowe 60k. Tak  więc Harad, bo inne czeladnictwo nie ma tak naprawdę sensu - Skóry sprzedasz u myśliwych (Bosper odpada), alchemii nauczy cię Constantino jak znasz dowolny przepis.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Maraval questy.Nie dasz rady ich zabic w 2-3 rozdziale
Pytanko Gdzie jest 6 krawwy kielich ? Mam Sędziego Lutera Salandrila Gerbranda i Valentina u Fernadna nie ma to gdzie jest ?
@Siemekk jak zbugowałes rude złota :) :D

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@Sługa Adanosa Vatras - zbugowałem rudę żelaza. Coś nacisnąłem, przez co nie rosło mi zmęczenie i nie spadała wytrzymałość. Chyba to był klawisz ~ ale nie dam 100% pewności bo to było kilka dni temu.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1,Gadam z mateo z tą matrycą do jubilerstwa i nie mam żadnych opcji dialogowych, zepsułem coś? Jestem w 3 rozdziale.
2. Jak zabić canthara w więzieniu xD?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
A okej
Pytanko Gdzie jest Sakwa Diego (Dokładna lokalizacji wiem że gdzieś nad tą kopalnią ale niewiem gdzie

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1,Gadam z mateo z tą matrycą do jubilerstwa i nie mam żadnych opcji dialogowych, zepsułem coś? Jestem w 3 rozdziale.
2. Jak zabić canthara w więzieniu xD?
Musisz mieć sztabę żelaza, bez tego nie zrobisz biżuterii.

W jakich rozdziałach można uczyć się następnych poziomów biżuterii i pod jakim warunkiem? Jestem w trzecim i nic nie mam.

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, to jak porobie u nich questy będę mógł ich później zabić, tak?

--

U Bospera chyba robi się łuki i je sprzedaje jak miecze u harada, chociaż nie jestem pewien. Aczkolwiek wiem, że Bosper uczy łuczarstwa.

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ok, to jak porobie u nich questy będę mógł ich później zabić, tak?

--

U Bospera chyba robi się łuki i je sprzedaje jak miecze u harada, chociaż nie jestem pewien. Aczkolwiek wiem, że Bosper uczy łuczarstwa.
Tak, do tego dochodzi możliwość kupowania drewna u Thorbena, a łuki są naprawdę dobre.

W jakich rozdziałach można uczyć się następnych poziomów biżuterii i pod jakim warunkiem? Jestem w trzecim i nic nie mam.

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd mogę dostać jednoręczną wersję kostura Maga Ognia? Bo z automatu dali mi dwórękę :/

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Hadvar nie ma jednorecznej wersji kazdy kostur jest 2h
@Maravel tak jest pożniej możliwość zabicia ich przywódcy a potem całej gildi

Gdzie jest Sakwa diega (Dokładna lokalizacjia)
Od kogo mogę kupić zwój snu oprócz ignaza bo niestety umarł ? u isgharota był jeden gdzie mogę kupić drugi zwój ?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Od kogo mogę kupić zwój snu oprócz ignaza bo niestety umarł ? u isgharota był jeden gdzie mogę kupić drugi zwój ?
Co najmniej kilka zwojów kupisz u strażnika świątynnego z obozu za palisadą orków.

buulet

buulet

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Sakwa diego jest u Orka-minibossa tam gdzie byla wczesniej
Sen mozesz kupic w klasztorze zmiennoksztaltnych

Post połączony: 2018-05-30, 23:41
Jak przejsc pustynie/plaskowyz addanosa? Jaki poziom many na 3 rozdzial jest spoko?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Niemy  Mam sztabki żelaza, chyba, że chodzi Ci o sztabki magicznej rudy btw. pisałem, że z Mateo niemam opcji dialogowych ( czyli nawet mnie nie uczył jubilerstwa ).
1. W zadaniu torba pelna rudy, byłem w takiej jaskini był typek który " miał wiedzieć " gdzie jest ta torba, tylko pojawił mi się wpis w dzienniku, że on zabrał tą tajemnicę do grobu, no ale potrzebuje umiejętności przetapiania magicznej rudy bo ruscy sobie wymyślili, żeby robić runy 3 kręgu potrzebuję sztabki magicznej rudy.

buulet

buulet

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Niemy  Mam sztabki żelaza, chyba, że chodzi Ci o sztabki magicznej rudy btw. pisałem, że z Mateo niemam opcji dialogowych ( czyli nawet mnie nie uczył jubilerstwa ).
1. W zadaniu torba pelna rudy, byłem w takiej jaskini był typek który " miał wiedzieć " gdzie jest ta torba, tylko pojawił mi się wpis w dzienniku, że on zabrał tą tajemnicę do grobu, no ale potrzebuje umiejętności przetapiania magicznej rudy bo ruscy sobie wymyślili, żeby robić runy 3 kręgu potrzebuję sztabki magicznej rudy.
A pytales Mateo wczesniej o jubilerstwo, przed zostaniem u kogos czeladnikiem? Powinienes miec misje zwiazana z odlewem jubilerskim.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w ret 2.0 występuje młot adanosa? Przeszukalem pięć budowli budowniczych i nie znalazłemm

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki @Murgraht
1. Jak dopłynąć na wyspę złodziei, ile trzeba wytrzymałości?
Nawet bazowa ilość powinna wystarczyć, którą masz na początku gry. Zdejmij pancerz, hełm i bronie. Wtedy wytrzymałość praktycznie się nie zużywa.

1.Mam problem z questem dla Baala Tyona. Mam przynieść mu pewien eliksir. Gadałem z alchemikami mieście i Sagitą - nikt nic nie wie. Potem rozmawiałem z alchemikiem z klasztoru ognia - powiedział, że mam porozmawiać z alchemikami w mieście. Tutaj pojawia się problem - nikt nie ma opcji dialogowej. Co jeszcze dziwniejsze - zdobyłem pewien przepis ze spiżarni klasztoru, ale Baal nie ma żadnej opcji dialogowej. Co robię źle?
2. Jak najłatwiej nabić 60 many? Wbijanie punktów nauki odpada. Może jakieś zupy itp.?
3. Czy w R2.0 tabliczki na siłę/zręke/mane zostały usunięte?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin skoro nie masz takiej opcji, to znaczy że spieprzyłeś i juz Cie nie nauczy jubilerstwa (jak sam zauważyłeś xD)

@Domixson ta, respi się dopiero po odpowiedniej rozmowie z Ash'Tarem

@MrocznyZły weź zajrzyj do solucji, bo na te pytania masz tam odpowiedzi

0 użytkowników
Do góry