Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8382361 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8382361

Odpowiedzi 37317

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Murgraht mozesz sie przespac w spiworku nie musisz odpoczywac przy ognisku chyba 6-7 to byla z tego co kojarze
Teraz moje pyt jak zalozyc np.czaszke smoka czy inne trofea czy automatycznie sie wliczaja

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
dobrzy ludzie powiedzcie mi gdzie znajdę dla Loi kwiaty i książkę z wierszami ??

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Mystoo nie mam śpiwora... Ehhh muszę poczekać.

A trofea założysz klikając na nie po prostu.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A i jeszcze mam pytanie gdzie znajdę miecz dla Gonzalesa ?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dobrzy ludzie powiedzcie mi gdzie znajdę dla Loi kwiaty i książkę z wierszami ??
W solucji jest wszystko.

A i jeszcze mam pytanie gdzie znajdę miecz dla Gonzalesa ?
Quest dla Parcivala.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Kto uczy rozwalanie zamków za pomocą miecza ? Widziałem na yt jak ludzie w taki sposób otwierają różne skrzynie za pomocą wyłamania zamka.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Musisz mieć chyba 100 siły, potem wystarczy kliknąć 'Y' przy kufrze.

enshableach

enshableach

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, otóż wybrałem się na pustynie adanosa lecz chyba troszkę za szybko (nie posiadam umiejętności wytrzymywania w gorącu) a nie mam żadnego zapisu przed tym jak tam wszedłem, jakiś pomysł jak się wydostać?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Teleportem który jest nad teleportem na którym się zrespiłeś na pustyni, poza tym za pomocą runy teleportu? Co to za problem ? XD Albo użyj śpiwora i się prześpij do wieczora i tyle

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy retoryka wplywa na handel z goraxem w tym zadaniu z winami?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś gdzie na AB jest piąty czarny kryształ w zadaniu dla Wakona?
Mam ten z bagna, z okolic starej wieży Xardasa, z jaskini pod wulkanem i jaskini z rudą Węża.
Wg solucji ostatni powinien być w jaskini obok piramid Budowniczych w Khorinis (nie ma), a w pierwszym Returnie był pod wodospadem obok Nowego Obozu (tu też go nie ma :F).

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc Nie, ale wystarczy wybierać 3 razy obniżenie po 5% i raz podwyżka o 10.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@Wonsz Jest na 100% pod wodospadem koło kopalni z Grimesem, tam gdzie jest ekwipunek paladyna Wenzela.
Z rpgrussia:
Spoiler
Oto lokalizacje:
1. Underwater jaskini w skale niedaleko wyciągu do przejścia w Khorinis (Quest „rudy Load” tamże).
2. W bagnie. Idziemy w prawo i tam wzdłuż ściany czołgamy się do kryształu w małej zatoczce.
3. Jaskinia za wodospadem w pobliżu parkingu górników w pobliżu Kopalni Starej (najbliższy teleport jest przejściem do Nowego Obozu).
4. Jaskinia u podnóża wulkanu. Aby to po prostu znaleźć, jest wiele wzlotów, które możesz tam dostać.
5. Na kamykach na środku jeziora, za zalaną wieżą Xardas.

Nie będziesz jednak pierwszą osobą, której zniknął kryształ, już z 2 razy podawałem komuś kod i sam miałem tylko 4, mimo że sprawdzałem goto vob itmi_crystalblack.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można nauczyć się 6 kręgu nekromantą w 5 rozdziale?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Mam pytanie, jak się nauczyć jubilerstwa? Byłem na wyspie złodziei, mam te narzędzia do jubilerstwa ale dalej nie mogę nic stworzyć ;/

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Buub
Może pojawia się dopiero po rozmowie z szamanem na cmentarzysku orków, sprawdzę to.

@xDeus17174
Tak, u Kreola albo Opiekunów.

@dawidwiedzmin
Oddajesz je Matteo, bierzesz w nagrodę naukę i potrzebujesz składników.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jeśli nauczę się na przykład poty na zręke, to czy jest sens pić je same, czy jedynie robić miksy z mutagenami?

1. Podbijam
2. Czy jakaś miła osoba mogłaby mi wypisać idealny przebieg wszystkich lokacji z moda wraz z rozdziałami? Natknąłem się na posty, że zła kolejność może nam sporo namieszać, więc wolałbym się upewnić. Returna 1.0 przeszedłem, ale skoro w R2.0 jest sporo nowych lokacji, to wolę czuć się doprecyzowany. Gram łucznikiem, na trudnym, jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto uczy ciastka kompoty itp?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@MrocznyZły TYLKO z mutagenami.
2. Khorinis > Jarkendar > Górnicza Dolina > Khorinis > Las Assasynów(Jeśli czujesz się Rambo Zorro Terminatoro Segalem) > Pustynia Adanosa > Górnicza Dolina > Bagna Bractwa > Świątynia Śniącego > Kopalnia Orkuf > Dolina Cieni > Wolna Kopalnia > Lodowa Kraina Orkuf > Kraina Zagubionych Dusz(wymagania i gdzie jest wejście masz w Solucji w zadaniu Zaginiony Brat) > Irdorath > Khorinis

Jakie są wymagania by nauczyć sie walki dualami?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Szulik

Szulik

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co jest potrzebne do produkcji bełtów? Mam groty do belotw 500szt i kawałek drewna też 500szt. Mam kilka prętów i nauczone wytwarzanie. Czego mi brakuje?

I drugie pytanie. Jeśli jestem strażnikiem bractwa to mogę nauczyć się robić jakiś lepszy miecz niż elbastardo? Coś z magicznej rudy mogę się od kogoś nauczyć/znałeś schemat?

0 użytkowników
Do góry