Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8355286 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8355286

Odpowiedzi 37317

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mystoo O czym ty pieprzysz? Co to znaczy "zbić hp i dopiero potem zabijać"? :D To zdanie nie ma najmniejszego sensu. Ponawiam pytanie: jak uwalić łukiem te trole, mam przebijające strzały, ale hp im się odnawia.
Zblokuj sobie je przy drzewku i każdemu zbij do 3k hp i potem je dobij

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czyli lepiej oddawać Falkowi, żeby uczył tworzenia pancerzy ze skór?
Zbroje są całkiem dobre, do tego jak pamiętam wymagają samej wytrzymałości.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć mam pytanie porozmawiałem z Lee kto należy do wodnego kręgu , chodzi o ułatwione przyjęcie do najemnikuw teraz rozmawiam z cordem ale on zadanie nie daje

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie mniej więcej znajduje się kwiat kaktus na pustyni adanosa?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kyp WIESZ CO ZNACZY ZBIC HP JAK NIe umiesz nawet czytac ze zrozumineniem to nie wchodz na fora bo napisalem ci ze regnerowac im sie bdzie hp dopoki kazdemu nie zbijesz do tej 1/4 hp czy nvm ile tam i dopiero wtedy mozesz je zabic jak nie rozumiesz to naprawde radze ukonczycz szkole podstawowa przed rozpoczęciem rozgrywki bo bdziesz mial problemy.

Post połączony: 2018-05-30, 20:26
@RoTher  masz mapke w soulacjii 1 jest w oazie tam gdzie klucz straznika i drugi obok jednego starozytnego strazinka tez .

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@vladko Kurde chyba nie kumacie o co chodzi. Jak SAMYM łukiem załatwić te trolle? Nie chodzi o żadne dobijanie, bo wręcz nie mam szans im zjechać nawet 1% hp. Chcę ich zabić z dystansu.

EDIT: Mystoo ty baranie, przecież pisałem wyraźnie, że gram łucznikiem i chcę ich zabić z dystansu, więc nie wyjeżdżaj mi tu z tekstami, że nie umiem czytać. To ty masz coś z deklem gimbusie.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra i moje pytanie do czego sa cenne trofea mysliwych nie te ktore oddajemy falkowi moge je jakos zalozyc czy cos. i 2 pytanie zrobilem kopalnie orkow las assasynow itp to teraz swiatynia sniacego czy 4 rozdzial mg isc?

Post połączony: 2018-05-30, 20:29
@vladko Kurde chyba nie kumacie o co chodzi. Jak SAMYM łukiem załatwić te trolle? Nie chodzi o żadne dobijanie, bo wręcz nie mam szans im zjechać nawet 1% hp. Chcę ich zabić z dystansu.
TY MASZ typie 2 iq czy ile masz ich lukiem zbic do 1/4 hp i zostawic nastepnego zbic do 1/4 hp zostawic i ostatniego tez zbic lukiem do 1/4 hp i zabic 3 mozesz juz ty naprawde czytac nie umiesz czy jak???
I piszesz gimbusie kiedy nie umiesz czytac ze zrozumieniem? nawet nie rozumiesz zdania z luku hp im nie zbijasz! mam ci pisac tak : strzelaj strzalami z luku grajac klasa lucznika w kazdego trolla po kolei zeby stracil 3/4 swojego zycia i wtedy mozesz je zabic.? nie umiesz zrozumiec co to zbic hp do 1/4 wszystkie trolle i zabic wtedy?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć mam pytanie porozmawiałem z Lee kto należy do wodnego kręgu , chodzi o ułatwione przyjęcie do najemnikuw teraz rozmawiam z cordem ale on zadanie nie daje

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Arik  z tego co pamietam to musiales isc pogadac z laresem i mu powiedziec ze do najemnikow potem z cordem potem idziesz do dextera i pytasz go o patricka i wtedy cord ci robi ta misje jak zle to sry

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Gdzie można znaleźć kupić zwój zmniejszenie potwora w 1 rozdziale?
2. Gdzie przenieśli się bandyci pilnujący Elvricha?
3. Czym ubijać duchy jako nekromanta?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie. Gdzie zdobyć można dużą ilość Czarnej Perły ??

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U Constantino można zarabiać tylko sprzedając "bardzo potrzebne do własnych miksturek" rośliny?

Ponawiam. Jedyny zarobek u Consta to przynoszenie mu roślin?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1.Gdzie można znaleźć kupić zwój zmniejszenie potwora w 1 rozdziale?
2. Gdzie przenieśli się bandyci pilnujący Elvricha?
3. Czym ubijać duchy jako nekromanta?
1. Dostaniesz go po zrobieniu zadań dla Ignaza.
2. Są po drodze do piramid, kawałek przed mostem. Dokładniej za miejscem, w którym był golem z próby ognia.
3. Gallahad np. uczy zniszczenia ożywieńca.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dudeus zrob misje u ignaza z zapomnieniem zakleciem potem zrob misje o cieniostworze i dostaniesz ten zwoj nie da sie go kupic 2. idac do magow wody tam gdzie byl golem z misjii do magow ognia to kawalek za nim. 3. 2 rodzial xardas za 10 ektoplazm daje zniszczenie ozywienca
@paulpolska w skrzynkach jest sporo nie ma 1 lokacji gdzie jest kilka musisz szukac

Post połączony: 2018-05-30, 20:40
Dobra i moje pytanie do czego sa cenne trofea mysliwych nie te ktore oddajemy falkowi moge je jakos zalozyc czy cos. i 2 pytanie zrobilem kopalnie orkow las assasynow itp to teraz swiatynia sniacego czy 4 rozdzial mg isc?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Post połączony: 2018-05-30, 20:29
TY MASZ typie 2 iq czy ile masz ich lukiem zbic do 1/4 hp i zostawic nastepnego zbic do 1/4 hp zostawic i ostatniego tez zbic lukiem do 1/4 hp i zabic 3 mozesz juz ty naprawde czytac nie umiesz czy jak???
I piszesz gimbusie kiedy nie umiesz czytac ze zrozumieniem? nawet nie rozumiesz zdania z luku hp im nie zbijasz! mam ci pisac tak : strzelaj strzalami z luku grajac klasa lucznika w kazdego trolla po kolei zeby stracil 3/4 swojego zycia i wtedy mozesz je zabic.? nie umiesz zrozumiec co to zbic hp do 1/4 wszystkie trolle i zabic wtedy?
[/quote]

xDDDD
sorry musiałem

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@Dudeus zrob misje u ignaza z zapomnieniem zakleciem potem zrob misje o cieniostworze i dostaniesz ten zwoj nie da sie go kupic 2. idac do magow wody tam gdzie byl golem z misjii do magow ognia to kawalek za nim. 3. 2 rodzial xardas za 10 ektoplazm daje zniszczenie ozywienca
@paulpolska w skrzynkach jest sporo nie ma 1 lokacji gdzie jest kilka musisz szukac

Post połączony: 2018-05-30, 20:40

Już mogłeś sobie darować taką odpowiedź .. lol .. A Zniszczenie Ożywieńca można dostać za 5 ektoplazm bo również miałem to zadanie ale wolałem wcześniej kupić tę runę bo za szybko nie jest się na tyle silnym by zabijać Widma mające po 1500-1800 hp. Czy ktoś pamięta jakieś miejsca lub NPC którzy mają Czarną Perłe na sprzedaż ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dlaczego nie mam żadnej rudy w jaskini z rudą Alepha?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Ponawiam pytanie, jak oczyścić hanne z zarzutów, bo chcę popłynąć na wyspę złodziei.

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie odpowiedzi trzeba wybrać w latarni z Loą? Dostaję punkt retoryki ale ona odchodzi.

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
gdzie są krwawe kielichy? mam 5 gelbert,valetino,kupiec obok sandrila,lehmar,sędzia, no i ostatni powinnien być w ratuszu, a go tam nie ma ;(

0 użytkowników
Do góry